Στη Νέα Ιωνία η Τσάκαλου! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Νέα Ιωνία η Τσάκαλου!

15.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης θα πάρει από την ομάδα της Αθήνας η Αναγέννηση Αρτας

Οπως αποκάλυψε πρώτο το handballnews.gr η Λαμπρινή Τσάκαλου πρέπει να θεωρείται παίκτρια της Νέας Ιωνίας. Το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή στο ελληνικό γυναικείο χάντμπολ και βασική πλέι μέικερ της Εθνικής Γυναικών αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις επόμενες ώρες. Η 17χρονη αθλήτρια θέλει να συνδυάσει πρωταθλητισμό και σπουδές, αφού επιθυμεί να μπει στην Αρχιτεκτονική του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η Ορμή Λουξ προσπάθησε να μπει... σφήνα στη μεταγραφή, αλλά η πρωτεύουσα ήταν μοναδικός στόχος για την Τσάκαλου. «Ηταν επιθυμία της κοπέλας. Εγώ δεν θα μπορούσα να σταθώ εμπόδιο στην ζωή της. Πρώτα η παιδεία και μετά ο αθλητισμός. Τα οικονομικά θα τα βρούμε», σχολίασε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Αρτας Βασίλης Κρανιώτης επιβεβαιώνοντας την μεταγραφή, ενώ και ο εκπρόσωπος της Νέας Ιωνίας Παντελής Χατζηϊωάνου επιβεβαίωσε τη συμφωνία.

15.000 Ευρώ, αξία μεταπώλησης
Απο κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες του handball.gr η ομάδα της Αναγέννησης Αρτας θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 15.000 Ευρώ, αλλά θα έχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που αθλήτρια παίξει στο εξωτερικό. Εξάλλου η ίδια θα υπογράψει συμφωνητικό με την Νέα Ιωνία 5ετους διάρκειας που θα προβλέπει ρήτρα για μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ανανέωσε η Κρούμοβα, πήρε Μυλωνά, Κουτσίκου, Πέντσεβα
Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν σταματάει εδώ, αφού έχει φτάσει σε συμφωνία με τις Μυλωνά και Κούτσικου που έμειναν ελεύθερες μετά την διάλυση της Αναγέννησης Βύρωνα. Επίσης ανανέωσε την συνεργασία της η Βουλγάρα αριστερή ίντερ Κρούμοβα, ενώ κοντά βρίσκεται και η συμπατριώτισσα της Πέντσεβα, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και παλαιότερα στην Ορμή.

Αρτα για Φωτιάδου
Απο κει και πέρα η Αναγέννηση Αρτας σκοπεύει -σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας- να καλύψει το κενό της με την μεταγραφή της Ιωάννας Φωτιάδου. Η έμπειρη αθλήτρια εφόσον διοριστεί στην Κέρκυρα θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα φέτος στην Α1 γυναικών.

Διάψευση της Αναγέννησης για τα ποσά
«Το Δ.Σ. της Αναγέννησης διαψεύδει τα οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία αναφέρει το handball.gr και σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειας για την μετάβαση της αθλήτριας στην Αθήνα παραχώρησε την παίκτρια με την μορφή ελεύθερης μεταγραφής στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Το οικονομικό σκέλος αυτής θα οριστικοποιηθεί μετά από συνάντηση των προέδρων των δύο σωματείων την επόμενη εβδομάδα».

6 comments

Anonymous said...

O aroulis ti kani?

Anonymous said...

PETHAINEI

Anonymous said...

XA,XA!

Anonymous said...

ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΣΟ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ.
ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ

Anonymous said...

25xiliades...

Anonymous said...

mi to kanete thema me tin tskalou gt pernoun kai ta miala tis aera opos olon ton mikron stin ellada.oti exi talento exi alla gia na gini pektria theli poly doulia akoma kai sto soma kai stin texniki kai sto mialo.kai den kseroume an mpori i naisidou na ta prosferi ayta an doume kai tin ekseliksi tis botsman ola ayta ta xronia.makari pantos i kopella..