ΤΕΛΟΣ Ο ΓΚΙΝΗΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΕΛΟΣ Ο ΓΚΙΝΗΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Ξαφνική αλλαγή είχαμε χθες στον πάγκο των Βριλησσίων, από τον οποίο παρελθόν αποτελεί πλέον ο τεχνικός της ομάδας, Θόδωρος Γκίνης. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε πως ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα μετά από 14 χρόνια στην Ευρώπη και στο F4 του κυπέλλου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της και τη νέα περίοδο. Τη θέση του σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει ο Νίκος Γραμματικός, ο οποίος επιστρέφει σε ένα περιβάλλον από το μακρινό παρελθόν, αφού υπήρξε αθλητής των Βριλησσίων κατακτώντας μαζί του τα μοναδικά τρόπαια (νταμπλ) το 1996. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Πανελληνίου αποχώρησε από τους «ολυμπιονίκες», των οποίων το μέλλον είναι αβέβαιο, έπειτα από 3 χρόνια θητείας εκεί. Τα Βριλήσσια θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο τρίτος σταθμός της προπονητικής καριέρας του 41χρονου τεχνικού, αφού ξεκίνησε στη Βίντεντουρ ως παίκτης - προπονητής.
Το «διαζύγιο» του Θ. Γκίνη με την ομάδα των βορείων προαστείων ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη με βάση την άκρως πετυχημένη χρονιά, ωστόσο αυτό όπως φαίνεται προήλθε από τις διαφορετικές τάσεις που υπήρξαν στις τάξεις της διοίκησης προς το πρόσωπό του, αλλά κυρίως εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας. Ο πρώην πλέον τεχνικός των Βριλησσίων πάντως με ανακοίνωσή του τονίζει ότι φεύγει σαν φίλος και ευχαρίστησε το σύλλογο και τους συντελεστές των επιτυχιών λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ, τους παίκτες τους συνεργάτες μου και τον κόσμο των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ διότι όλοι μαζί πετύχαμε μετά από 14 χρόνια να συμμετέχουμε στο final four (F4) της Ελλάδος και στις ευρωπαϊκές κληρώσεις τις νέας χρονιάς . Φεύγω σαν φίλος αφήνοντας για προίκα τις προπονητηκες βάσεις που θα γίνουν αφετηρία στην καινούργια τεχνική ηγεσία για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις της ομάδας των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ. Ελπίζω η προπονητικη πίεση και ο κόπος να δικαιώθηκαν με την απόδοση τον παιχτών και τα αποτελέσματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους . Καλλιέργησα μαζί με όλους σας και ιδιαίτερα με τους παίκτες την νοοτροπία του νικητή και τις προϋποθέσεις που με σωστή διοικητική και προπονητικη καθοδήγηση μπορούν να οδηγήσουν στην συνέχεια την ομάδα στο group των 4αρων δυνατών ομάδων της Ελλάδος. Καλή συνέχεια !!!».

4 comments

Anonymous said...

Apo ta play out pigan europi ! Tora psakse gia douleia!xandbolaki!

Anonymous said...

Μηπως ηταν μια κινηση χωρις ουσια?

Anonymous said...

ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗΗΗΗΗ...........

Anonymous said...

fere papaniko grammatike!!!!