ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΥΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΥΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ  

Ο ΑΣΕ Δούκα  βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανταπαντήσει στο δυσφημιστικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες το ΔΣ της ΟΧΕ και αφορούσε την απάντησή της στις θέσεις του Συλλόγου μας για το Final Four του Κυπέλου Ελλάδος.
Ο ΑΣΕΔ, που είναι ένα από τα ιδρυτικά σωματεία της ΟΧΕ, έχει έμπρακτα αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια για το εάν ενδιαφέρεται μόνο για το σωματειακό συμφέρον ή στηρίζει το άθλημα στις καλές, αλλά και στις δύσκολες εποχές, που αυτό έχει περάσει μέχρι σήμερα.  Ευτυχώς οι άνθρωποι του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα γνωρίζουν προσωπικά τους ανθρώπους που διοικούν όλα αυτά τα χρόνια το Σύλλογο και την φιλοσοφία με την οποία λειτουργούν - αποφασίζουν και δεν χρειάζεται  να επιχειρηματολογήσουμε καθόλου για αυτό. 
Θα ήταν όμως από την πλευρά μας τελείως  ανακόλουθο προς τις αρχές μας, την  ιστορία μας αλλά και το ίδιο το χάντμπολ, εάν σιωπούσαμε και παριστάναμε ότι όλα βαίνουν καλώς, όταν για άλλη μια φορά η Διοίκηση της ΟΧΕ ακολουθεί την προσφιλή τακτική της να λειτουργεί με αδιαφανείς διαδικασίες και να λαμβάνει αποφάσεις που, όχι μόνο προσβάλλουν την αθλητική ιδέα και την κοινή λογική, αλλά και βλάπτουν το ίδιο το άθλημα, όταν μάλιστα η ίδια η Ομοσπονδία συνομολογεί στην απάντησή της, ότι η πρόσφατη απόφασή της κινείται εκτός των πλαισίων της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας!!! (δηλαδή ότι ακριβώς και εμείς υποστηρίζουμε).
Καλούμε λοιπόν για άλλη μια φορά το ΔΣ της ΟΧΕ  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων  και να πάρει εκείνες τις δίκαιες αποφάσεις, ώστε να κλείσει η αγωνιστική χρονιά σύννομα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο το άθλημα και μόνον, και κανέναν άλλο.
Ο αγώνας του Κυπέλου Ελλάδας μεταξύ των Σωματείων που αποδεδειγμένα δεν είχαν την παραμικρή ανάμειξη στα επεισόδια της Λαμίας πρέπει να διεξαχθεί άμεσα όχι μόνο γιατί η κοινή λογική το επιτάσσει αλλά και γιατί η ίδια η Δικαιοσύνη με τη στάση της αλλά και τις αποφάσεις της - σε εφαρμογή των νόμων, έστω πρωτόδικα - έδειξε το "δρόμο" στην ΟΧΕ για να μπορέσει να απεμπλακεί και να ολοκληρώσει νόμιμα τη διαδικασία του Κυπέλου Ελλάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Φυσικά, ο νικητής του αγώνα αυτού δε αναδεικνύει αυτόματα και τον Κυπελλούχο Ελλάδας πριν εκδοθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου.
Ο ΑΣΕΔ περιμένει  από την Ομοσπονδία ενέργειες και ορθές αποφάσεις και όχι ανακοινώσεις προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς ότι ήταν να πούμε το είπαμε δημόσια με κρυστάλλινη διαύγεια και χωρίς υπεκφυγές και δε θα συνεχίσουμε ένα λυπηρό και μη εποικοδομητικό διάλογο.
Εκ  του Γραφείου Τύπου  του Α.Σ.Ε. Δούκα 

No comments