ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΟΜΙΣΛΑΒ ΜΠΡΟΖ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!- ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΣΕΦ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΟΜΙΣΛΑΒ ΜΠΡΟΖ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!- ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΣΕΦ

Στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος του ευρωπαϊκού χάντμπολ προχώρησε ο Αερωπός Εδεσσας που ενισχύθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τον Κροάτη Τόμισλαβ Μπροζ. Εναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία που έχει πολλές παραστάσεις από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο 34χρονος (ύψος 1,93 μ.) δεξιός ίντερ που θα αντικαταστήσει τον Σέρβο Γκόραν Τζούροβιτς στο ρόστερ της ομάδας πέρσι αγωνιζόταν στο Ντουμπάι και την Αλ Νασρ την πρωταθλήτρια Ασίας, αλλά τα περασμένα χρόνια «όργωσε» την Ευρώπη. Την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κονστάντζα, παίρνοντας μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έκανε και την προηγούμενη χρονιά (2006-2007) με την RK Zάγκρεμπ. Την ίδια χρονιά έπαιξε και για λίγο στην ισλανδική Φίλκιρ Ρέγκιαβικ. Τις περιόδους 2004-2006 φόρεσε την φανέλα της Σλοβένικης Κίμος Κόπερ που συμμετείχε στο EHF, ενώ το 2002-2003 τον πήρε μαζί του στην ιταλική Αλπι Πράτο ο μεγάλος Κροάτης τεχνικός Λίνο Τσέρβαρ.
Επίσης λόγω του γεγονότος πως ο τρίτος τερματοφύλακας της Βαγγέλης Γιουρούκης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Αερωπός συμφώνησε με τον Μπόγιαν Μίλτσεφ. Ο τερματοφύλακας από την ΠΓΔΜ ήταν και πέρσι στον σύλλογο, όταν αυτός ήταν στην Α2 ανδρών.
O Mπροζ προτού αποκτηθεί είχε έρθει τρεις ημέρες στην χώρα μας και δοκιμάσθηκε από τον τεχνικό της ομάδας Νίκος Γεωργιάδη, όπου φυσικά έμεινε ευχαριστημένος από τα προσόντα του.
Οσον αφορά τον Γκόραν Τζούροβιτς η αποχώρηση του από την ομάδα δεν οφείλεται τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο στην συμπεριφορά του, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, δημιουργούσε διάφορα προβλήματα.

3 comments

Anonymous said...

petridi tyxodiokti.
paraitisou gia to kalo to thessalonikiotikoy handball
oloi se vrizoyn

Anonymous said...

o mpoyrmpoulakos eimai

Anonymous said...

o milcev is from serbia