ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠΕ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠΕ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Στην κλήρωση για την επόμενη φάση (4ος γύρος) του Τσάλεντζ Καπ στην οποία έχει προκριθεί ο Θερμαϊκός και πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στα γραφεία της EHF, o Θερμαϊκός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Πορτογαλική ομάδα Σπόρτινγκ Κλούμπε Ντε Πορτουγκάλ.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία 13 ή 14 Φεβρουαρίου 2010 και το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 ή στις 21 Φεβρουαρίου 2010.
Ο Πρόεδρος του Θερμαϊκού Νίκος Παράσχου δήλωσε: «Στόχος μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση».
Βύρων Παπαδόπουλος- διεθνής παίκτης Θερμαϊκού: «Είναι επιτυχία που περάσαμε στους 16 θα δούμε σε dvd αγώνες της αντίπαλη ομάδας. Για να περάσει στους 16 σίγουρα είναι καλή ομάδα. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Μετά την 6η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ένας αθλητής και  τρεις προπονητές των τεσσάρων ομάδων που πρωταγωνιστούν καταθέτουν την άποψή τους για το πρωτάθλημα:
Αναλυτικά:
Κυριάκος Λάπας-παίκτης ΧΑΝΘ: «Στην ΧΑΝΘ γίνεται καλή δουλειά. Το κλίμα είναι πολύ καλό.  Βρήκα εκεί και τους παλιούς μου συμπαίκτες από το ΒΑΟ, Γιαουρίδη και Γιάννη Σαουλίδη. Στόχος  μας είναι να μπούμε στην τετράδα. Πιστεύω πως για την τετράδα έχουν θέσει υποψηφιότητα οι ΧΑΝΘ- Ιωνικός- Κορωπί- Φοίβος- Σέρρες και Λουτράκ»ι.
Κώστας Αϊβαλιώτης –προπονητής Κορωπίου: «Θέλουμε να μπούμε στην τετράδα για να δώσουμε και περισσότερα παιχνίδια με τις ισχυρές ομάδες. Είμαι εντυπωσιασμένος από την συμπεριφορά ιδίως των παλαιοτέρων παικτών. Ήθελα να δώσω ρεπό στον Κατούντα και τον Ασλανίδη σε προηγούμενο αγώνα και δεν το δέχθηκαν. Στόχος μας να προωθήσουμε τα νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον του Κορωπίου».
Παναγιώτης Μεσσήνης-προπονητής Ιωνικού: «Ο πρώτος στόχος μας θα πρέπει να είναι να καταφέρουμε να φτιάξουμε ομάδα. Ζητάω περισσότερη σοβαρότητα συγκέντρωση όχι άγχος. Αν δεν είμαστε σοβαροί και παίρνουμε στα αψήφιστα κάποια ματς τότε δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η διοίκηση με στηρίζει μιας και με έπεισε να γυρίσω πίσω μετά την παραίτηση μου την οποία είχα υποβάλλει, γιατί την πρώτη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Θέλω οι παίκτες του Ιωνικού να χαίρονται τα παιχνίδια και μέσα από αυτά να βγάλουν τις δυνατότητες που έχουν»
Ιγνάτιος Παπαδόπουλος-προπονητής Πανσερραϊκού: «Έχουμε πάρει ισοπαλία από την ΧΑΝΘ. Έχουμε νικήσει στο Βύρωνα. Έχουμε πάρει ισοπαλία από τον Φοίβο , χάσαμε από τον Ιωνικό ο οποίος έχει δυνατά πιτσιρίκια και διαθέτει αξιόλογη ομάδα. Οι αθλητές μου είναι πρώτα καλά παιδιά και στη συνέχεια καλοί αθλητές και δεν υπάρχει πρόβλημα . Στόχος μας είναι να μπούμε στην τετράδα και να έχουμε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο».

ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΣΕ ΓΚΡΑΘΙΑ-ΚΟΡΑΚΗ
Η ΚΕΔ της ΟΧΕ στην τελευταία της συνεδρίαση επέβαλε ποινή προσωρινού αποκλεισμού  6 μηνών από τους αγώνες Χειροσφαίρισης όλων των Πρωταθλημάτων και την οριστική διαγραφή από τους πίνακες Εθνικών Πρωταθλημάτων  της ΟΧΕ στους κριτές Γκραθία Στέφανο και Κοράκη Νεμέσιο διότι στον αγώνα Κορωπίου- Ιωνικού που διεξήχθη την Τρίτη 27.10.09 ως θεατές εξύβρισαν του διαιτητές Τσάκωνα/ Μερτινιάν, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις τους, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται λόγω της ιδιότητάς τους ως κριτές.


 

7 comments

Anonymous said...

Ωραία στο Κορωπί τιμωρούνται και οι θεατές στην Κέρκυρα λόγω απόστασης κανένας.

Anonymous said...

Υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην συμπαθεί τον Τσάκωνα; και να τον βρίζει και από πάνω; Απίστευτο!

Anonymous said...

Tsakwna, sto upsos sou esu! Min ptoise!

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΕΔ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ ΕΙΧΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ...

Anonymous said...

Kai o Tsakwnas edeikse to anastima tou!

Anonymous said...

Nai, 1m kai 58cm.

Anonymous said...

Μπραβο ρε κοντε τους τσακισες παλι...Εχεις φαει τοσο κοσμο ,εχεις κανει το ΣΥΔΧΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ σου και συνεχιζεισ.Οι αλλοι οι μ......ς εκει ΑΠΤΟΗΤΟΙ σε ανεχονται.Καλα κανεις ολο οι αλλοι φταινε...