ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σήμερα Σάββατο ώρα Ελλάδος 17:00 , ο Φίλιππος Βέροιας θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουκρανική Μπουρεβέστνικ για το δεύτερο γύρο του Τσάλεντζ καπ Ανδρών ( 2ος όμιλος) στην Ουκρανική πόλη Λούχανσκ.
Ενώ αύριο Κυριακή το πρωϊ ώρα 11.00 στην ίδια έδρα θα αντιμετωπίσει την Αγγλική ομάδα Μάντσεστερ.
Κόντρα στην ουγγρική Πικ Ζέγκεντ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο 10/10/09 ώρα Ελλάδος στην πόλη Ζέγκεντ της Ουγγαρίας για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (η προηγούμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μονπελιέ βρήκε νικήτρια την Γαλλική ομάδα με 46-20 .Η επόμενη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ είναι η Ρώσικη Τσέκωφ Μεντβέντι στην Ρωσία στις 15/10/09)
Ο διεθνής παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. Θόδωρος Ευαγγελίδης, τόνισε: «Μπήκαμε στο πετσί του ρόλου μας από την εμπειρία που είχαμε στο παιχνίδι με την Μονπελιέ στην Γαλλία. Τώρα πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για μας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο.»
Την Ρουμάνικη ομάδα Στίντα Μπάγια Μάρε θα αντιμετωπίσει στην έδρα της η Αναγέννησης Άρτας, σήμερα Σάββατο 10/10/09 ώρα 18:00 στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Kυπέλλου EHF Γυναικών (στην προηγούμενη αναμέτρηση η Σίντα Μάγια Μάρε στην έδρα της νίκησε την Αναγέννηση Άρτας με 37-23).

ΣΤΟ ΑΛΚΑΜΟ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ
Η ιταλική Ομοσπονδία ενημέρωσε την Eυρωπαϊκή και την Ελληνική ομοσπονδία για την πόλη στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα Προκριματικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των Ανδρών στις 15-17 Ιανουαρίου, για το παγκόσμιο του 2011 με αντιπάλους την Ιταλία και το Μαυροβούνιο, είναι η πόλη Αλκάμο της Ιταλίας στη Σικελία, 50 χλμ. από το αεροδρόμιο του Παλέρμο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ:

Σήμερα (Σάββατο 10/10/09)

Α1 Ανδρών - 3η Αγωνιστική

Κ.Δ.Γ. ΠΕΡΑΙΑΣ 15:00 Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ απευθείας από το σπορ+
ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 17:00 Ε.Γ.Σ.Ν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΓ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 18:00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
Α.Π.Κ. ΔΑΪΣ 18:00 Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΡΩΠΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, (λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Φιλίππου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/10/09 στο ΔΑΚ Έδεσσας

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Οι προπονητές αλλά και παράγοντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και δυνατό στην Α2 κατηγορία, μιας και πάλι, μετά από χρόνια, η κατηγορία αυτή διεξάγεται σε έναν ενιαίο όμιλο.
Αναλυτικά οι προπονητές και οι παράγοντες δήλωσαν:
Παναγιώτης Μελετάκος (προπονητής Άρη Νικαίας) : «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε τραυματίες τους Τοπαλίδη και Νιαρχάκο. Πρωταγωνιστές πιστεύω ότι θα είναι ο ΦΟΙΒΟΣ η ΧΑΝΘ ο ΙΩΝΙΚΟΣ, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και το ΚΟΡΩΠΙ».
Παναγιώτης Μεσσήνης (προπονητής Ιωνικού): «Πρώτη ευχή είναι να υπάρχει υγεία και να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και δεύτερη ευχή είναι οι ομάδες της Α2 να τροφοδοτούν με νέο δυναμικό έμψυχο υλικό την Α1, για να μην αποτελεί η Α2 σε καμία περίπτωση μάζωξη των 35άρηδων. Έχουμε τις απουσίες του Κωνσταντέλλου και του Πόρουμπ . Στα συν είναι ότι υπάρχει η συνειδητοποίηση των παιχτών του Ιωνικού για τον ρόλο τους αλλά έχουμε συμπαραστάτρια και την διοίκηση με επικεφαλής τους Άγγελο Κανόνη, Δημήτρη Πονηρό , ενώ συμπαρίστανται με την καρδιά τους στο τμήμα οι Νίκος και Τάσος Δανήλος. Θερμό συμπαραστάτη έχουμε και τον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Κόντος».
Κώστας Αιβαλιώτης (προπονητής Κορωπίου) : «Θέλουμε να παίξουμε καλό Χάντμπολ. Δεν μας ενδιαφέρει η άνοδος . Στόχος μας είναι να προχωρήσουν τα νέα παιδιά του συλλόγου».
Γιώργος Μυλωνάς (πρόεδρος Αναγέννησης Βύρωνα): «Πρόκειται για ενιαία κατηγορία. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τους στόχους στην Αναγέννηση δεν τους βάζει η διοίκηση, τους βάζουν οι ίδιοι οι αθλητές με την δουλειά τους. Εμείς προσέχουμε τις υποδομές και μας ενδιαφέρει να βελτιώνονται οι αθλητές από αγώνα σε αγώνα. Πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα θα έχουν ο Ιωνικός, η ΧΑΝΘ, ο Φοίβος και ο Πανσερραϊκός».
Ιγνάτιος Παπαδόπουλος (προπονητής Πανσερραϊκού): «Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ήμουνα από την αρχή τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού και ανέλαβα προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Τούτση. Έμεινε ο Μαυροβούνιος Μάρκο Τζόροβιτς και πήραμε τον Ισπανό Τερματοφύλακα Χαβιέ Σαντάνα. Από τον ΠΑΟΚ πήραμε τους Πίτσιο και Περβανά, από τον Άρη τον Πιστοφίδη, από τον Φίλιππο τον Δραγκόλα, από τα Γιαννιτσά τον τερματοφύλακα Μαυρίδη, ενώ έφυγαν οι Γκουτζουβελίδης και Μεγαλοοικονόμου».
Πέτρος Καλαϊτζής (προπονητής Αλέξανδρου Αξιούπολης): «Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία και στόχος μας είναι να καθιερωθούμε. Έχουμε ένα θερμό φίλαθλο κοινό που γεμίζει το γήπεδό μας. Είμαι συγκινημένος που ξαναβρίσκομαι στα μεγάλα σαλόνια του Χάντμπολ. Το Χάντμπολ είναι μέσα στο DNA μου. Πρωταγωνιστές βλέπω τους Ιωνικό, ΧΑΝΘ, Φοίβο, Πανσερραϊκό».
Ανδρέας Καραβέλας (προπονητής Ελπίδων Πάτρας) «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Η ομάδα μας αποτελείται αποκλειστικά από Πατρινόπουλα. Στόχος είναι η παραμονή. Έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά και στηριζόμαστε στην αποφασιστικότητα και στο πείσμα των παιχτών των Ελπίδων και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βλέπω στις πρώτες θέσεις τους Ιωνικό, ΧΑΝΘ, Πανσερραϊκό, Κορωπί».
Γιώργος Δραγάζης (προπονητής Παράδεισου Αμαρουσίου) «Χάρις στον δήμαρχο Αμαρουσίου κο Πατούλη ξαναμπήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης, ενώ το προηγούμενο καιρό της προετοιμασίας ήμασταν τσιγγάνοι. Αυτή η εξέλιξη μας λύνει τα χέρια . Ένα δεύτερο πρόβλημά μας είναι ότι ξεκινάμε με -3. Αφού ξεπεράσουμε αυτό το αρνητικό σημείο, πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Δημήτρης Μασλαρινός (προπονητής Φοίβου Συκεών) «Στόχος μας είναι να μπούμε στην 1η τετράδα , για να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Μας βοηθούν ο Χρήστος Γκουτζουβελίδης, ο Λιβαδόπουλος και ο τερματοφύλακας Νίκος Ασλανίδης. Είμαι αισιόδοξος ότι ο Φοίβος θα πάει καλά».
Αλέξης Παπαβασίλης (προπονητής ΧΑΝΘ): « Η ΧΑΝΘ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Με την ίδια πίστη όπως πάντα θα πορευθούμε για το καλό του Ελληνικού Χάντμπολ και του συλλόγου μας».
Κώστας Παλαιολόγος (έφορος Ποσειδώνα Λουτρακίου): «Προπονητής μας είναι ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου. Ο Ποσειδώνας θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε μια δύσκολη , ενιαία κατηγορία».
Γιάννης Τριβυζάς (προπονητής Φαίακα Κέρκυρας): «Στηριζόμαστε στο μεράκι και στην αφοσίωση των παιχτών του Φαίακα, οι οποίοι αποτελούν μια παρέα και θα αγωνιστούν για την όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και απόδοση της ομάδας μας».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ - 1η Αγωνιστική

ΠΑΤΡΑΣ ΚΓ 16:30 Α.Ο. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - Π.Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
ΚΟΡΩΠΙΟΥ 17:00 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ 17:00 Α.Ο "ΦΑΙΑΞ" ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΔΓ ΒΥΡΩΝΑ 17:15 Α.Ο "Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ" ΛΟΥΤΡ. - Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ 18:00 Γ.Ν.Ο.Ν "Ο ΑΡΗΣ" - Χ.Α.Ν.Θ
ΔΠΓ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ 21:00 Α.Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΜΠΑΡΑΖ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Κυριακή 11 /10/09
ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Πήγασος Αιγίου

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει τη θέση της ΑΕΠ Ξάνθης στην Α2 κατηγορία γυναικών.

2 comments

Anonymous said...

are texnike dieuthinti psile ti wraia ta ekanes?

Anonymous said...

RE PAIDIA H ORMH THN TETARTH POION THA BALEI STON PAGKO GIA KOOYTS?
ME TON EBGIEN EKLEISE?