ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

Η ΟΡΜΗ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αύριο Παρασκευή η Ορμή Λουξ Πατρών θα αντιμετωπίσει την Δανέζικη ομάδα Άλμποργκ DH στην πόλη Άλμποργκ οστ της Δανίας στο Γιγάντιουμ Αρένα ώρα Ελλάδος  20:30 στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών περιόδου 2009-2010 (όλοι οι αγώνες τα ου 4ου ομίλου διεξάγονται στην έδρα της Άλμποργκ DH).
Το Σάββατο 3/10/09 η Ορμή θα αντιμετωπίσει την Ισπανική Παλομάνο Παρκ Σαγκουντ ώρα 17:00 στην πόλη Άλμποργκ οστ της Δανίας στο Γιγάντιουμ Αρένα, ενώ την Κυριακή η Ορμή Λουξ θα αντιμετωπίσει στην ίδια έδρα την  Τουρκική Μάλιγιε Μίγι Πιγιάνκο ώρα Ελλάδος 14:50.

Ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας δήλωσε: «Πάμε στη Δανία με πολλές φιλοδοξίες
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Φιλοδοξούμε να κατακτήσουμε δυο νίκες. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο . ΟΙ αντίπαλες ομάδες είναι υψηλού επιπέδου τόσο οι ελληνίδες όσο και οι ξένες αθλήτριες θα βάλουν τα δυνατά τους για την καταξίωση της ορμής. Η Φρέσερ ξεπέρασε τον τραυματισμό της και θα αγωνιστεί»
Η αποστολή της Ορμής αναχώρησε χθες ώρα 22:00 οδικώς από την Πάτρα και στις 4.:00 το πρωϊ της Πέμπτης  για την Δανία.
Σήμερα Πέμπτη και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας στην Λάρισα θα γίνει σύσκεψη υπό την προεδρία του προεδρεύοντος της επιτροπής Ανάπτυξης Χρήστου Καψάλη και με τη συμμετοχή του επικεφαλής της Ανάπτυξης Τάκη Κορορού. Σε αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι παράγοντες των σωματείων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Χρήστος Καψάλης σχετικά δήλωσε: «Η σύσκεψη έχει σκοπό να γίνει ένας προγραμματισμός εν όψει των μεσογειακών αγώνων του 2013 που θα γίνουν στο Βόλο και τη Λάρισα. Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα στην Θεσσαλία με τη σύμπραξη όλων των παραγόντων του Θεσσαλικού χάντμπολ . Η ομάδα αυτή στοχεύουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κεντρική Ελλάδα και φυτώριο για τις Εθνικές ομάδες. Θεωρώ ότι είναι δεδομένη η συμμετοχή και η συμπαράσταση των τοπικών παραγόντων» .

ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ EHF
Στη Ρουμανία στην πόλη Μπάγια Μάρε θα βρεθεί η Αναγέννηση Άρτας προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ρουμάνικη ομάδα Στίντα Μπάγια Μάρε το Σάββατο ώρα Ελλάδος 17:00 για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου EHF Γυναικών.
Ο προπονητής Σωτήρης Ντάλας δήλωσε: «Αναχωρήσαμε χθες οδικώς από την Άρτα για την Ρουμανία διότι και αεροπορικώς να πηγαίναμε θα είχαμε την ίδια ταλαιπωρία. Θα έπρεπε να αλλάξουμε δυο αεροπλάνα και δυο λεωφορεία. Θα έχω άποψη για την ομάδα όταν θα παραλάβω από το Βουκουρέστι το DVD το οποίο δεν κατορθώθηκε να το έχουμε πιο νωρίς. Θα μας ενισχύσει η Λιθουανή δεξί ίντερ Ρουγκίλε Νι Παραβισιένε, η οποία ήταν γνωστή ως Λουκέϊτ. Πάντοτε ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα ποτέ δεν παραδίδουμε τα όπλα».
Ο πρόεδρος της Αναγέννηση Βασίλης Κρανιώτης δήλωσε με την ευκαιρία που θα πάμε στην  Μπάγια Μάρε θα βραβεύσουμε με τιμητική πλακέτα τον Πάνα Λάσκαρη , ο οποίος με τις γνώσεις του και την εμπειρία του βοήθησε την εθνική μας ομάδα ανδρών με την ιδιότητα του ως ομοσπονδιακού προπονητή την περίοδο  1991-1995, ενώ παραμένει μια μεγάλη αυθεντία του παγκοσμίου χάντμπολ».
Ο Βασίλης Κρανιώτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πάνα Λάσκαρη και του ανήγγειλε την επιθυμία να τον βραβεύσει. Ο Πάνα Λάσκαρης πέρασε από τα πόστα του Ομοσπονδιακού προπονητή της Ρουμανίας της οποία οδήγησε στο χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Μόσχας, του προπονητή της Μπάγια Μάρε καθώς και του διοικητικού στελέχους της Μπάγια Μάρε για μεγάλο διάστημα.

ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ  Ο ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ
Ο Αλέξανδρος Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή και ώρα Ελλάδος 20:30 την ομάδα της Ιρλανδίας Άστρα HC στην πόλη Πρίλεπ, για τον δεύτερο γύρο του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Σκοπιανή Πρίλεπ ώρα Ελλάδος 18:00 και την Κυριακή το πρωϊ ώρα 12:00 θα αντιμετωπίσει την Ουκρανική HC Ντεμπριάνκα Κέρσον .
Ο Γιώργος Γιουλβανίδης ο προπονητής του Αλέξανδρου Γιαννιτσών δήλωσε: «Η Ιρλανδική ομάδα είναι πρωτοεμφανιζόμενη και η πρόκριση θα κριθεί μεταξύ της ομάδας των Σκοπίων της Ουκρανίας και της δικής μας . Η ουκρανική ομάδα προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα ενώ τα Σκόπια έχουν το αβαντάζ της έδρας . Στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα αναχωρήσουμε σήμερα Πέμπτη  το πρωϊ οδικώς».

5 comments

Anonymous said...

KALH EPITYXIA STIS KORITSARES MAS!!!!

Anonymous said...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ Ο "ΠΑΠΠΟΥΣ"...!

Anonymous said...

PISTEYO POS OI KORITSARES MAS THA PROKRITHOYN STOYS OMILOYS GIATI EXOYN PSIXI,TSAGANO KAI TSAMPOYKA KAI DEN TA PARATANE ME TIPOTA,ALLA EXOYN KAI MIA MEGALH KARDIA POY XVRAEI MESA OLoYS TOYS ENTHERMOYS THS OPADOYS AYTA TA XRONIA...
SAS EYXARISTOYME POY TOSES FORES MAS EXETE KANEI YPRHFANOYS.SAS AGAPAME...

Anonymous said...

Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε!!
Θα βραβεύσει τον λάσκσρη γιατί λέει βοήθησε την εθνική ομάδα!!
Ήμουν ένας από τους αθλητές της εθνικής που έζησε πολλούς προπονητές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θα σας πω ένα πράγμα , ο Λάσκαρης τα 5 χρόνια που ήταν στην εθνική ομάδα πήγε το άθλημα 10 χρόνια πίσω!!
Το μόνο που έκανε ήταν να τρώει βουνά από γαρίδες και να βλέπει παντού προδότες!
Από προπονητική μεσάνυχτα!!!
Έλεος υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που αξίζουν σεβασμό και αναγνώριση αλλά όχι και ο Λάσκαρης ΕΛΕΟΣ!!!

Anonymous said...

ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ
ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
(ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ,Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ)