ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΝΤΕΡΜΠΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ
Για το σημερινό ματς μεταξύ των ομάδων Φιλίππου Βέροιας- ΠΑΟΚ  ο Δημήτρης Μπαντής δήλωσε: «Είναι για εμάς το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς. Eίμαστε έτοιμοι. Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα και θα βάλλει τα δυνατά του ώστε να πάρει τη νίκη. Παρόλαυτα πιστεύω πως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα είναι εφικτό να  κερδίσουμε εμείς το παιχνίδι.
Ο Θεόδωρος Ευαγγελίδης διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ, σχετικά δηλώνει: «Έχουμε μεγάλη δίψα για αυτό το ματς. Περιμένουμε πως και πως αυτό τον αγώνα. Κάναμε μια άσχημη αρχή με τον Δούκα. Μπήκαμε λιγάκι υπεροπτικά αλλά κοινή απόφαση όλων των αθλητών είναι με σοβαρότητα να δώσουμε όλη την ψυχή μας στο παιχνίδι με το Φίλιππο και με όλες τις δυνάμεις μας να φτάσουμε στην νίκη και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη από τη Βέροια με τους δυο βαθμούς».

30/10/09
2η Αγωνιστική Α1 Ανδρών
Φιλίππειο Γήπεδο: ώρα 18:00 Φίλιππος –ΠΑΟΚ Διαιτητές :Τσάκωνας/ Χασκής

ΤΡΙΒΙΖΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΑΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ»
Ο προπονητής του Φαίακα Κέρκυρας Γιάννης Τριβιζάς αναφερόμενος στα σχέδια της ομάδας του  που εντάχθηκε στην Α2 κατηγορία μετά το νικηφόρο μπαράζ με τους Πόντιους Κιλκίς τόνισε: « Έφυγαν από τη δύναμη της ομάδας μας ο Νίκος Φωτιάδης και ο Γιώργος Κουσίδης που ανήκαν παλαιότερα στον Σπάρτακο και τώρα εντάχθηκαν στο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Αντιθέτως εντάξαμε και πάλι στη δύναμή μας το Διονύση Γεωργιάδη, ο οποίος είναι play maker ίντερ και εξτρέμ και έπαιζε πέρυσι στο Μινώταυρο . Ο Διονύσης Γεωργιάδης είναι αδερφός του τερματοφύλακα του Δούκα . Όλοι οι αθλητές μας προέρχονται από τα τουρνουά των δημοτικών σχολειών που διοργανώνει παραδοσιακά ο Φαίακας. Όλοι είναι μια παρέα. Η ομάδα θα κάνει το καλύτερο. Κοντά μας έχουμε και πάλι ως αρχιπροπονητή το Νίκο Πέρρο. Επίσης η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Στέφανο Δουμπό  μας συμπαρίσταται απόλυτα. Είμαι στο τμήμα χάντμπολ του Φαίακα από την περίοδο 2005-2006 που ήμουν συνεργάτης του Δημήτρη Βαρζακάκου. Από τότε έως σήμερα την ευθύνη του τμήματος χάντμπολ ανδρών την έχω εγώ.  Το πρώτο μας παιχνίδι είναι στην Κέρκυρα κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ξέρουμε την ιστορία του αντιπάλου μας, αλλά θα προσπαθήσουμε τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στα υπόλοιπα να πάρουμε τη νίκη».

ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: «ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ»
Ο Ανδρέας Καραβέλας προπονητής των Ελπίδων Πάτρας που μετά τη συγχώνευση με το Μινώταυρο Πατρών εντάχθηκαν στην Α2 κατηγορία, τονίζει: «Καλλιεργούμε με συστηματικό τρόπο και με πολύ αγάπη το χάντμπολ στις Ελπίδες Πάτρας μαζί με τον συνεργάτη μου Στάθη Μπουρδόπουλο και τον Αλέκο Παπαγεωργίου-υπεύθυνο για τις υποδομές. Έχουμε τμήματα μίνι , προμίνι, παίδων και ίσως να πάρουμε μέρος και στο πρωτάθλημα εφήβων. Θα προσπαθήσει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα δώσουμε όλη μας τη δύναμη για αυτό. Πήραμε από μεταγραφή τον Πέτρο Διάρα από την Άρτα που αγωνίζονταν στον Μινώταυρο και το Μιχάλη Ζαραβίνα από την Προοδευτική Αγρινίου , οι οποίοι με την εμπειρία τους θα μας βοηθήσουν. Ξεκινάμε στην Πάτρα στις 10/10/09 με αντίπαλο το Φοίβο Συκεών, ο οποίος είναι από τους διεκδικητές του τίτλου στην Α2. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΓΥΡΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ
Στον δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθούν 3 αγώνες και οι νικήτριες ομάδες, μαζί με τον Φοίβο Συκεών (ο οποίος κέρδισε τον Φαίακα Κέρκυρας με 23-18 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη δεύτερη φάση των «16» στο Κύπελλο Ανδρών χωρίς άλλο αγώνα), θα προκριθούν στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, όπου θα μπουν στην κληρωτίδα και οι 12 ομάδες της Α1 κατηγορίας.

Ειδικότερα οι αγώνες  31/10-.1/11/09 έχουν ως εξής:
Αναγέννηση Βύρωνα-Αλέξανδρος Αξιούπολης
Χ.Α.Ν.Θ. - ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου
ΓΣ Κορωπίου-Ιωνικός Ν.Φ.

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΔΙΚΕΑΣ) ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ
Τουρνουά ανδρών διοργάνωσε ο ΓΑΣΚ στο κλειστό γυμναστήριο “Μπάμπης Χολίδης” του Μενιδίου.  Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε ο ΔΙΚΕΑΣ.
Ειδικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
1η ημέρα:
Α.Ο Πολιτείας – Ο.Φ.Νέας Ιωνίας : 27-25 
Γ.Α.Σ.Καματερού – ΔΙΚΕΑΣ : 23 – 25

2η ημέρα
18:30 ΔΙΚΕΑΣ – Ο.Φ.Νέας Ιωνίας 23-19
20:30 Γ.Α.Σ.Καματερού – Α.Ο Πολιτείας 35-21

No comments