ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Αποφασισμένες, αλλά και έτοιμες για την κατάκτηση του «διπλού» στην αυριανή (4μ.μ.) αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία, δηλώνουν η Βιβή Καζάκη και η Ευγενία Καράγιωργα.
Οι δύο διεθνείς παίκτριες της Ορμής Λουξ ερωτήθηκαν για το ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ και ιδού τι απάντησαν:
Βιβή Καζάκη: «Και εμείς οι πιο παλιές, αλλά και οι καινούργιες παίκτριες της Ορμής Λουξ, ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία έχουμε σαν στόχο την κατάκτηση της νίκης. Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, κάναμε κάποια φιλικά παιχνίδια και είδαμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας, διορθώνοντας τα λάθη μας. Πάντα, όμως, ένας επίσημος αγώνας είναι διαφορετικός από τα φιλικά. Για αυτό θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στον αγωνιστικό χώρο και να θυμόμαστε όλα αυτά πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Οι αντίπαλές μας είναι πιο δυνατές από πέρσι, όμως και εμείς είμαστε πολύ πιο ενισχυμένες. Ολα από εμάς εξαρτώνται».
Ευγενία Καράγιωργα: «Ξέρουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε στη Νέα Ιωνία. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Ο αγώνας θέλει πάντως ιδιαίτερη προσοχή. Αλλο τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας και άλλο ένας αγώνας πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι θα δείξει αρκετά πράγματα για την ομάδα μας. Εχουμε ποιότητα και πολλές λύσεις στο ρόστερ μας φέτος. Πιστεύω ότι παιχνίδι, με παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτερες, ενόψει και των υποχρεώσεών μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

3 comments

Anonymous said...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

RE FILE-LI,ISE APOSTEFTOS-I.MONOS TA GRAFIS MONOS SU APADAS STA DIKA SU SXOLIA..ME TIS KORITSARES SAS.

Anonymous said...

MONOS TA GRAFIS,MONOS SU SXOLIAZIS ???? - ME TIS KORITSARES SAS.