ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΜΥΝΗΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: «ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ»
Με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και απευθύνω πρόσκληση προς όλους τους συντελεστές του αθλήματος, διοικητικά στελέχη -προπονητές- αθλητές- αθλήτριες για να ενισχύσουμε όλοι από κοινού την ανταγωνιστικότητα των πρωταθλημάτων. Πιστεύω πως με την κοινή προσπάθεια μπορούμε να το καταφέρουμε. Εύχομαι υγεία και πρόοδο ατομική και συλλογική σε όλους. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και καλή επιτυχία σε όσες ομάδες αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι αγώνες θα πρέπει να είναι ξένοι προς οτιδήποτε αρνητικό χωρίς την παραμικρή παραφωνία. Τέλος εύχομαι στους έλληνες διαιτητές καλή επιτυχία και να δώσουν τον καλό αγώνα μέχρι το τέλος. Ακόμα καλώ τους φιλάθλους να είναι ακόμα πιο κοντά στο άθλημα μιας και με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ  το χάντμπολ έγινε γνωστό σε μια μεγαλύτερη μερίδα της φίλαθλης κοινής γνώμης. Η Ομοσπονδία θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης των σωματείων και στο πλευρό όλων των συντελεστών ».

Ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της ΔΕΠ Χαράλαμπος Πιλαφάς τόνισε: «Φέτος την αρχή στον αγωνιστικό τομέα θα κάνουν οι αθλήτριες και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι αθλητές. Η ΔΕΠ εύχεται σε όλους τους συντελεστές τους αθλήματος καλή επιτυχία με υγεία και πρόοδο. Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι τα πρωταθλήματα θα είναι ανταγωνιστικά και δυνατά και οι αθλήτριες και οι αθλητές θα κάνουν το καθήκον τους χωρίς έκτροπα. Ακόμα απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό και στους φιλάθλους που τους θέλουμε κοντά στο άθλημα , να φέρουν την οικογένειά τους και να χαρούν τα παιχνίδια. Οι διαιτητές , οι οποίοι έχουν την στήριξη της ΟΧΕ στο έργο τους πιστεύω ότι  με την εργατικότητά τους και με την  σωστή παρουσία τους  στα γήπεδα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας δήλωσε: «Απευθύνω χαιρετισμό στις αθλήτριες και τους αθλητές ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων  . Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Οι διαιτητές πιστεύω πως θα περιορίσουν τα λάθη στο ελάχιστο. Θέλω να μηδενίσουμε τα έκτροπα και τη βια να υπάρχει καλή συνεργασία και αλληλοσεβασμός».

ΓΚΟΛΙΑ: «ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ»
Η παλιά διεθνής αθλήτρια και σήμερα προπονήτρια του ΠΑΟΚ στην ομάδα γυναικών Γρηγορία Γκόλια, για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών τόνισε: « Περιμένω το καλύτερο από κάθε ομάδα. Εύχομαι υγεία και πρόοδο σε όλες τις αθλήτριες. Το πρωτάθλημα της Α1 αναμένεται συναρπαστικό. Η Πτολεμαϊδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά και στον τομέα των μεταγραφών. Η Πάτρα έχει ξεφύγει και πιστεύω ότι θα έχει και διακρίσεις και στην Ευρώπη, η Άρτα είναι δυνατή και πρωταγωνιστεί, η Νέα Ιωνία δουλεύει σκληρά και με νεότερες αθλήτριες. Ο Βύρωνα έχει κάνει επενδύσεις, ο Άρης Θεσσαλονίκης στοχεύει στο να καθιερώσει μια νέα ομάδα με νέα κορίτσια . Οι  επτά πρώτες ομάδες της Α1 Γυναικών θα είναι πολύ δυνατές. Θεωρώ πως μπορεί να υπάρξει και σε επίπεδο χάντμπολ γυναικών αθλήτρια που να μπορεί να ακολουθήσει τα αχνάρια Καρυπίδη- Αλβανού, αρκεί να έχει την ίδια πίστη με αυτούς όπως είχαν από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκαν με το άθλημα. Εύχομαι σε όλες τις εθνικές ομάδες ανδρών γυναικών, εφήβων και νέων καλή επιτυχία . Θέλω να συγχαρώ την ομάδα ανδρών του ΠΑΟΚ που πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ και  θα είμαι πάντα στο πλευρό της σαν φίλαθλος. Για την ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ που είναι στην Α2 κατηγορία θέλουμε να οργανώσουμε μια καλή ομάδα με τελικό στόχο την άνοδο στην Α1 γυναικών».

ΠΟΥΛΙΔΑΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ: «ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ»
Οι προπονητές του Κύδωνα Χανίων Δημήτρης Πουλιδάκης και Μάκης Οικονομάκης σε κοινή τους συνέντευξη τόνισαν: «Οι παίκτες του Κύδωνα είναι κάτι παραπάνω από πειθαρχημένοι και συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους. Έρχονται πριν την ώρα της προπόνησης και έχουμε σε κάθε προπόνηση στη διάθεσή μας 18-20 παίκτες. Ηγετική φυσιογνωμία είναι ο Νίκος Κοκολοδημητράκης, ο οποίος είναι ο καλύτερος στη θέση του από όσους έλληνες και ξένους αγωνίζονται στην Ελλάδα. Οι παίκτες όλοι είναι μια παρέα και το μυστικό της ομάδας είναι η συντροφικότητα. Το στολίδι των Χανίων που λέγεται νέο κλειστό γυμναστήριο έχει χωρητικότητα 2.800 θεατών, με κλειστό το κάτω διάζωμα. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα της συμπαράστασης των φιλάθλων μας να αναφέρουμε πως έχουν ήδη διατεθεί 700 εισιτήρια διαρκείας. Από τη διοίκηση έχουμε μεγάλη στήριξη τόσο από τον Πρόεδρο κ. Ψιλλάκη όσο και από τα άλλα μέλη της διοίκησης του τμήματος χάντμπολ του Κύδωνα του Μάκη Μπολάνη (έφορος), του Δημήτρη Κοντεκάκη, του Γιάννη Ξενάκη, του Γιάννη Ντερμονάκη, του Άνθιμου Χριστοδουλίδη και του Δημήτρη Πετρουλάκη. Έχουμε τη συμπαράσταση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και επιθυμούμε και τη συμπαράσταση του Δήμου. Η δουλειά μας στην ομάδα χάντμπολ ολοκληρώνεται την Παρασκευή με τις οδηγίες που δίνουμε.  Δεν μπαίνουμε στα αποδυτήρια  πριν τον αγώνα. Αυτή είναι μια συμβουλή που μας δόθηκε από τον Κώστα Τσαβδαρίδη ενώ στο ξεκίνημά μας, μας έχουν βοηθήσει τόσο ο Παναγιώτης Ιατρούδης όσο και ο Θεόδωρος Γκίνης. Επίσης έχουμε στον Κύδωνα, τμήμα μίνι που το προπονεί ο Στέφανος Κοκολοδημητράκης και τμήμα παίδων που το προπονεί ο Στέλιος Ντουνιαδάκης. Έχουμε ακόμα και μια ομάδα εφήβων που θα ενταχθούν στην πρώτη ομάδα. Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Δούκα δοκιμάσαμε πως θα παίξουμε το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Αερωπό. Την Κυριακή θα παίξουμε με το Κορωπί στις 5.00 το απόγευμα στο Κλειστό του Κορωπίου. Όσον αφορά την ΑΕΚ θέλουμε να τελειώνει η όποια αντιπαράθεση και να μπεί τελεία και παύλα. Η διοίκηση οι παίκτες και οι προπονητές του Κύδωνα δεν έχουν κανένα λόγο να θέλουν  να συνεχιστεί  οποιαδήποτε αψιμαχία μεταξύ των δυο ομάδων . Θέλουμε τους φιλάθλους να έρχονται στο γήπεδό τους με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους και να απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Αναφορικά με το πρωτάθλημα τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ που είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί και αυτό οφείλεται στη δουλειά των Στέλιου Σεϊρεκίδη και Στέλιου Υετίωνα.  Η ΑΕΚ έχει δυο 14τράδες δυνατές. Ο Φίλιππος είναι πολύ δυνατός λόγω της δουλειάς του Θεόδωρου Παυλίδη. Όσο για τον Πανελλήνιο είναι αποδυναμωμένος αλλά είναι μαχητής».

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΡΩΠΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
Συνεχίζεται το τουρνουά προετοιμασίας που διοργάνωσε ο Αερωπός Έδεσσας, το οποίο ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ( 26/9/09).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 19/9/09
Ώρα 18:00 ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ
Ώρα 20:00 ΧΑΝΘ-Αερωπός Έδεσσας

Κυριακή 20/9/09
Ώρα 10:00 ΠΑΟΚ-ΓΑΣ Κιλκίς
Ώρα 12:00 ΧΑΝΘ –Αερωπός Έδεσας

 

No comments