ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΘ

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (ΕΣΧΘ). Από τα 25 σωματεία της Ενωσης έδωσαν το παρόν και ψήφισαν 22 και εξέλεξαν το νέο 9μελές συμβούλιο για την επόμενη τετραετία (2009-2012). Αυτό ακολούθως συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Γρηγόρης Πετρίδης, Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Σαουλίδης, Γενικός γραμματέας: Αρτεμης Καραμανλή, Ταμίας: Θεοδόσης Μουτσάρας, Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Αγγελος Μαυρίδης. Μέλη: Χάρης Κυπριανίδης, Θεόδωρος Παπουτσίδης, Δημήτρης Τσιάρας και Θανάσης Γιαννακός.
Δεν εκλέχτηκαν οι: Λευτέρης Σαριανίδης, Παναγιώτης Τσόγιας, Δημήτρης Σαλονικιός, Νόρα Σκάρλου, Χαράλαμπος Παμπορίδης, Ορφανίδης
Ο επανεκλεγείς πρόεδρος και εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης, σχολίασε: «Η διαδικασία ήταν άψογη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν και αυτή τη φορά. Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και ειδικότερα εν όψει της ανάληψης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων του 2011 στην πόλη μας, οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Πρέπει να την βγάλουμε εις πέρας και πρέπει να βοηθήσουν όλοι ακόμα και αυτοί που έμειναν εκτός συμβουλίου. Κανείς δεν περισσεύει».

11 comments

Anonymous said...

θα μας τρελάνετε όλοι σας εκεί πάνω στην Θεσσαλονίκη. Εκλέχθηκαν Πετρίδης, Σαουλίδης,Καραμανλή, Μουτσάρας, Παπουτσίδης, Τσιάρας και περιμένετε να πάει το άθλημα μπροστά ??? Ελεος ρεεεεε έλεος !!!!
το διαλύσατε το άθλημα , και άλλη κατρακύλα ?? ΕΛΕΟΣ !!!!!

Anonymous said...

Να φύγετε απο δω......να ΄πάτε αλλού.......

Anonymous said...

Μα το είπε το "γιατί" ο πρόεδρος ρε παιδιά...."Σηκώνουμε τα μανίκια ενόψει της διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων το 2011 που θα γίνει στην πόλη μας". Η μαρμάγκα δηλαδή.....Αν και ο συγκεκριμένος ζει κα αναπνέει από τώρα για τις στιγμές που θα μετέχει στα πάνελ στις συνεντεύξεις τύπου!!!!

Anonymous said...

το μαθατε.ο προεδρος μαζι με τον αντιπροεδρο αρχιζουν απο την δευτερα αγγλικα.θελουν και αυτοι να μιλανε.ελεος μονο η αρτεμις αξιζει,προσοχη στο συμβουλιο συμμετεχει καποιοσ που διαλυει σωματια ετων προχη μην διαλυθει και η ενωση.ζητω η νεαπολη που εκπροσωπη.ελεοσ απο το κακο στο χειροτερο το χαντμπολακι

Anonymous said...

eleos o anurvpos dielyse ton bao kai ton kanate antiproedro eleos

Anonymous said...

Τελικά ισχύει αυτό που λένε οτι ο κάθε χώρος κυβερνάται από αυτούς που του αξίζει....Από εδω και στο εξής μη διαμαρτυρηθεί κανείς για ο,τι συμβεί ( ή μάλλον για ο,τι δε θα συμβεί), αφού οι ίδιοι τους επιλέξατε!

Anonymous said...

Αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη και δεν θα γίνει ποτε καλά....ΝΤΡΟΠΗ σε όλους όσους πρόσβαλαν προσωπικότητες του αθλήματος, εξαιρετικούς επιστήμονες και μάχημους εργάτες της ανάπτυξης.
Μ αυτά τα ονόματα είναι δυνατόν να πάει το άθλημα μπροστά??
Αυτούς θέλετε .....αυτούς θα έχετε !
Αυτούς που πηδούσαν κάγκελα, που βρίζαν αθλητές, διαιτητές κλπ ...μ αυτούς θα πάει το άθλημα ???
Μα είναι δυνατόν καποιοι "κύριοι" να είναι στο ΔΣ της ΕΣΧΘ ?
Αλήθεια κάποιος απο αυτούς που δήλωνε τον εαυτό του ως ιατρός αγώνα στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών θα συνεχίζει να τον δηλώνει ???
ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Χ Α Ν Τ Μ Π Ω Λ Α Κ Ι ......

Anonymous said...

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Κ.ΠΕΤΡΙΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ? ΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ? ΕΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ .

Anonymous said...

ΚΑΛΑ, Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΑΜΨΗ ΕΞ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...

Anonymous said...

Τι ξέρεις εσύ ρε φίλε που δεν ξέρουμε εμείς εδώ κάτω? πες γιατί τουχουμε κι εμεις πολλά μαζεμένα

Anonymous said...

Ego pali paidia pistevo pos o K. petridis einai o kaliteros ellinas proedros pou tha mporouse na exei i e.s.x.th !!!Rotiste kanenan apo ekei apo ton paok tha sas pei...Exei ta prosonta!!!Tazei pragmata ta opoia pote then kanei,emfanizetai mono se diakriseis kai epitixies eno sta siskola einai exafanismenos kai kata ta alla einai konta se olous (aytous pou exei anagi)!!!Aytos einai o proedros pou eklexate!!! Na ton xeromaste!!!