ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ: «ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ»
Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας αναφερόμενος στη βράβευση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ  από την ΠΑΕ τη Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή αναφέρει: «Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή. Βέβαια περίμενα κάτι ανάλογο από τη στιγμή που είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο. Αυτό που έζησα ήταν πρωτόγνωρο να ακούγεται το όνομά μου από τα χείλη 17.000 φιλάθλων. Κοντά μας ήταν και οι καινούργιοι παίκτες της ΑΕΚ που ένοιωσαν και αυτοί την χαρά αυτής της γιορτής. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Θανόπουλος κατά την βράβευσή μας μας είπε: «Σας ευχαριστούμε γιατί μετά από 7 χρόνια δώσατε τίτλο σε τμήμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ» και μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία». Αυτή η ατμόσφαιρα μας φορτώνει με περισσότερες ευθύνες ώστε  να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ήταν πολύ συγκινητικό πως στο video wall του ΟΑΚΑ καθ όλη της διάρκεια της βράβευσης έπαιζαν φάσεις από την ομάδα του χάνμτπολ».

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: «ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας για το σεμινάριο προπονητών το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 13/9/09  στον Ατέρμονα στο Κιλκίς τόνισε: «Είναι ικανοποιημένος από την απόδοση στα γραπτά τεστ και στα τεστ φυσικής κατάστασης της πλειονότητας των συναδέλφων. Οι περισσότεροι ήρθαν διαβασμένοι και έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μια μικρή μερίδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τεστ κούπερ και θα ξαναπεράσει από τα  τεστ μαζί με εκείνους που δικαιολογημένα απουσίασαν. Ο Ελβετός καθηγητής διαιτησίας Φέλιξ Ρατζ ήταν πάρα πολύ καλός και στο τέλος της διδασκαλίας του καταχειροκροτήθηκε. Με την  ιδιότητά του ως δασκάλου μπόρεσε με επαγωγικότητα να δώσει όχι μόνο τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία του αλλά και μια βασική οδηγία, πως πρέπει ο διαιτητής να έχει διαβάσει το ματς  πριν το διευθύνει, να στέκεται σαν σωστή προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και να προσέχει τη συμπεριφορά του.
Θέλω να επισημάνω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων ήρθε με μεγαλύτερο κέφι από κάθε άλλη χρονιά και με διάθεση προσφοράς. Στην ομιλία μου τους επισήμανα πως πρέπει  να ανεβάσουν στροφές και από την πλευρά τους  να ανταποδώσουν  το γεγονός  ότι θα πληρώνονται από τα σωματεία πριν τον αγώνα για τα παιχνίδια της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών. Επίσης τους είπα όχι αντιπαλότητα με τους προπονητές διαιτητές –παράγοντες, καλή συνεργασία με όλους και στο τέλος κανείς να μην γνωρίζει ποιοι ήταν οι διαιτητές. Πρέπει να περνάνε απαρατήρητοι».

Ο Β Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης που μίλησε κατά την επίσημη έναρξη του σεμιναρίου τόνισε πως «Η Ομοσπονδία στηρίζει την διαιτησία και τους διαιτητές και θα συνεχίζει έμπρακτα να το κάνει».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΣΥΠΧΕ Βασίλης Σκανδάλης είπε: «Προπονητές και διαιτητές δεν είναι αντίπαλοι. Ο ΣΥΠΧΕ είναι σύμφωνος ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η συνεργασία των δυο πλευρών».

ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»
Ο Γιώργος Μπεμπέτσος που συμμετείχε στην τριμελή επιτροπή διενέργειας του τεστ κούπερ δήλωσε : «Το 99% τον διαιτητών της κορυφαίας κατηγορίας έδωσε πολύ καλή εικόνα και πήγε καλά. Στις χαμηλότερες κατηγορίες η απόδοση ήταν μέτρια. Αυτό   που ικανοποίησε την επιτροπή της διεξαγωγής των τεστ ήταν η συμπεριφορά των διαιτητών και η προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Ελβετός καθηγητής έδωσε μια φρεσκάδα με την επικοινωνιακή του ικανότητα και οι  έλληνες ομιλητές -εισηγητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά τις εισηγήσεις τους. Έχω την άποψη πως πρέπει να υπάρχει μια εναλλαγή στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου».
Το σεμινάριο παρακολούθησαν πάνω από 100 διαιτητές- παρατηρητές ανάμεσά τους και 10 διαιτητές μικρότερων κατηγοριών και κομισάριοι οι οποίοι  επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΜΙΓΚΑΣ
Στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΣΠΕ Κεφαλόβρυσος (Κύπρος) και της Νορβηγικής Τέρτνες Μπέργκερ για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Γυναικών της EHF στις 3 Οκτωβρίου στην Λάρνακα ορίστηκε ως παρατηρητής ο Σωτήρης Μίγκας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑ
Ο Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Κώστας Κότσιρας ανακοίνωσε το πλάνο των   προπονήσεων που θα γίνουν για την επιλογή του νέου κλιμακίου επίλεκτων παμπαίδων της ΕΣΧΑ η διαδικασία είναι η εξής:
Από τις 21 ομάδες παμπαίδων οι προπονητές θα στείλουν τους καλύτερους αθλητές τους κατά γεωγραφικό διαμέρισμα. Για το διαμέρισμα Πειραιά στον Κορυδαλλό ή στη Νίκαια για το διαμέρισμα Βύρωνα-Ηλιούπολης Νέας Σμύρνης στο Βύρωνα, για το διαμέρισμα των Β. Προαστίων στο Δαϊς ή στα Βριλήσσια και για το διαμέρισμα Αγ. Αναργύρων Καματερού Ν.Φιλαδέλφεια στο Δημ. Γυμναστήριο Αγ. Αναργύρων.

12 comments

Anonymous said...

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΑΡΓΟΣ??????? ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ???????

Anonymous said...

Νικολιτσα είσαι ικανοποιημένος που μόνο η 48 από τους 100 πέρασαν τα τεστ ?γιατί κάτι τέτοιο σας είπε ο Μπεμπετσος μετά και οχι αυτά που τον βάλατε να γράψει. Από τους Α1 μόνο το 50% το βγάλανε οι υπόλοιποι θέλανε άλλος 300m άλλος 200m άλλος 100m αλλά η ΚΕΔ σφύριζε αδιάφορα και τους πέρασε όλους λες και δεν ξέρουμε ότι τα έχει κάνει πλακάκια με την ΟΧΕ και παίζουν πάντα. Δεν υπάρχει θέση για νέα πρόσωπα. Να μην μιλήσουμε βέβαια για τους διεθνείς που ο μόνος που βγάζει το τεστ είναι ο Τσάκωνας αλλά και αυτοί κάθε χρόνο περνάνε με απόλυτη επιτυχία τα τεστ με την ευλογία της ΟΧΕ και ας σταματήσει αυτή η καραμέλα που λέτε κάθε χρόνο (που όποιος δημοσιογράφος θέλει μπορεί να παραβρεθεί την ώρα των τεστ ) θα μας φάει το μαύρο φίδι από την ΟΧΕ αν πατήσουμε το πόδι μας στο γήπεδο.
Οπότε καλό θα ήταν να πείτε την αλήθεια στον κόσμο του handball και να αφήσετε τα παραμυθία

Anonymous said...

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ 10.51 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΣΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΝ ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΛΕΩ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΓΝΩΣΤΕ ΞΕΡΟΛΑ.....................ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΕ

Anonymous said...

O Mpempetsos den endiaferetai gια tin KEDX. Ton apasxolei to beach handball

Anonymous said...

10:51 δεν έχεις δίκιο. Η διαδικασία ήταν τεχνικά άρτια από την 3άδα Μπεμπέτσου, Μεϊμαρίδη, Παρτεμιάν κι αυτό το παραδεχθήκαμε όλοι. Τα αποτελέσματα που μας παρουσίασαν (με την παρουσία του δημοσιογράφου Δ. Τσιάρα) ήταν 46% πέρασαν, 36% δεν πέρασαν, 18% δεν προσήλθαν στο σύνολο. Στην Α1 ήταν τα καλύτερα, αφού μόνον 3 δεν πέρασαν. Από κει και κάτω και στις γυναίκες, χάος... Όλα τα παραπάνω μπορεί να στα βεβαιώσει οποιοσδήποτε από μας που ήταν εκεί. Κι όποιος ήθελε, το στάδιο του Κιλκίς ήταν ανοιχτό...

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ!!!ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!

Anonymous said...

10.51 ή κακά πληροφορημένος είσαι ή κακόπιστος ή απλός συκοφάντης. Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο 10.34

Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΖΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ E.H.F.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΔΙΚΩ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΕΜΙΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ,ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΩ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΡΑΤΑΝ ΟΡΘΟΤΕΡΑ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ)ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΔΙΑΠΑΝΤΩΣ...........

Anonymous said...

ΑΜΑΝ ΡΕ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!

Anonymous said...

ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ
ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΟΠΟΙΟΣ
ΗΘΕΛΕ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ
ΟΛΟΙ.

Anonymous said...

Όποιος μιλάει για τον Θανάση Νικολίτσα είναι βαθιά νυχτωμένος. Η προσφορά του έχει αναγνωρισθεί και μόνο κακοπροαίρετα είναι τα σχόλια μερικών. Μάθετε λοιπόν ότι ο Πρόεδρος της ΟΧΕ του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Αφήστε λοιπόν τα προβοκατόρικα σχόλια γιατί θα κουραστείτε να γράφετε ανοησίες.

Anonymous said...

Ο Νικολίτσας ήταν πάντα κύριος σε όλα του. Το μόνο του λάθος ήταν ότι δεν "χτύπησε το χέρι στο τραπέζι" όσες φορές έπρεπε. Φαίνεται, όμως, ότι τώρα "την αλλάζει την πλάκα"...