ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΤΟΥΒΝΙΑΚ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΤΟΥΒΝΙΑΚ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ!


Οι Γερμανοί έκαμψαν με 750.000 Ευρώ την αντίσταση της RK Ζάγκρεμπ για την άμεση αποδέσμευση του παίκτη και θα δώσουν συνολικά 2,25 εκατομμύρια Ευρώ για την μεταγραφή!

Πριν απο μερικά λεπτά το Αμβούργο στην επίσημη ιστοσελίδα του ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του μεγαλύτερου ανερχόμενου παίκτη του παγκοσμίου χάντμπολ, Ντομαγκόι Ντούβνιακ. Η Γερμανική ομάδα κατάφερε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν για μήνες να κάμψει την αντίσταση της RK Ζάγκρεμπ και να πάρει τον 21χρονο πλέι μέικερ από φέτος –είχε υπογράψει ήδη συμβόλαιο με ισχύ από το 2011, όταν και έληγε το υπάρχον που είχε με την πρωταθλήτρια Κροατίας- έναντι 750.000 Ευρώ! Στην αρχή οι Κροάτες ζητούσαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ το Αμβούργο είχε ξεκινήσει από τις 500.000 Ευρώ, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει Κίελο και Θιουδάδ Ρεάλ, που ήθελαν και αυτοί τον Ντούβνιακ μέχρι το 2011. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε στις 750.000, ενώ η θέληση του 21χρονου να πάει στο Αμβούργο, έθεσαν εκτός μάχης την πρωταθλήτρια Γερμανίας και την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο και υπολογίζεται πως το Αμβούργο θα δαπανήσει συνολικά το ποσό των 2,25 εκατομμυρίων ευρώ! Ο Ντούβνιακ έκανε ντεμπούτο στην 1η κατηγορία του Κροάτικου πρωταθλήματος στα 16 του και στα 18 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Εχει ήδη κατακτήσει δύο αργυρά μετάλλια με την Εθνική Κροατίας το 2008 στο Ευρωπαϊκό της Νορβηγίας και το 2009 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Ντούβνιακ θα είναι ο τρίτος διεθνής Κροάτης του Αμβούργου μετά τους Λάσκοβιτς (αριστερός ίντερ) και Βόρι (πίβοτ) και χωρίς αμφιβολία αναδεικνύεται σε ένα από τα μεγάλα φαβορί του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ.

3 comments

Anonymous said...

ποσοο εδωσε το Αμβουργο;-750000;
και για ποσο παραλιγο να μην γινει η μεταγραφη του ριγανα;-3000;
ρε σεις η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε!

Anonymous said...

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΣΧΟΒΕΛΗ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ , ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ .ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

Anonymous said...

.....Μάλιστα αναμένεται να πάρει μέρος στο φιλικό με το Κιλκίς την Πέμπτη...... ΠΑΥΛΙΔΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ?
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ .