ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ: «ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ Ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ: «ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ Ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ»

Ο διεθνής παίκτης του ΑΣΕ Δούκα Σάσα Ζιβούλοβιτς για τν προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας του δήλωσε: «Το πρωτάθλημα αυτό για τον ΑΣΕ Δούκα θα είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά γιατί ο Δούκας αναπτύσσει μια νέα στρατηγική θέλοντας να αξιοποιήσει το έμψυχο υλικό από το σχολείο και να το παντρέψει με την εμπειρία 2-3 αθλητών. Παρόλαυτα ο Δούκας θα είναι επικίνδυνος για όποιον θα θελήσει να τον αντιμετωπίσει με χαλαρότητα και θα προσπαθήσει να είναι πάντα αξιόμαχος. Ο Αλέξης Κοτελίδας που ήρθε στον Δούκα ήταν η καλύτερη μεταγραφή για την ομάδα με τα σημερινά δεδομένα. Έχει την εμπειρία και από την Εθνική ομάδα. Μπορεί να βοηθήσει και στην άμυνα και την επίθεση. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης».

«Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ»
Για το πρωτάθλημα ο ίδιος συμπληρώνει: «Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει με βάση και τις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα και δείχνει πως θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Ο Πανελλήνιος είναι καλή ομάδα και θα είναι στην τετράδα. Ο Φίλιππος θα ξεχωρίσει και πάλι. Όσον αφορά το Νίκο Σαμαρά , για εμένα είναι μια μεγάλη μορφή του ελληνικού χάντμπολ και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον Πανελλήνιο . Μακάρι να γυρίσουν όλοι οι διεθνείς μας από το εξωτερικό και να βρεθούν οι τρόποι και οι σπόνσορες να στηρίξουν αυτή τη νέα κατάσταση που θα δώσει την ευκαιρία να δυναμώσει το πρωτάθλημά μας».

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
«Ο Καρυπίδης με την πρωτιά του στον πίνακα των σκόρερς της Μπουντεσλίγκα έκανε ένα μεγάλο κατόρθωμα . Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολλά ακόμα περιθώρια που μπορεί πολλά να δώσει ακόμα. Μεγάλο όταν επίσης και το επίτευγμα του Αλβανού και πιστεύω πως πολλοί ακόμα έλληνες αθλητές μπορούν να πετύχουν ανάλογα κατορθώματα. Πιστεύω στην αξία όλων των παλιών συμπαικτών μου στην εθνική ομάδα. Για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ιταλία έχω να πω πως το Μαυροβούνιο είναι μεγάλη ομάδα αλλά έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα όσο για την Ιταλία έχει ανέβει πολύ. Το εγχείρημα της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Εάν οι αγώνες γίνουν στην Ιταλία με την προσπάθεια των παικτών μπορεί να στεφτεί αυτή η προσπάθεια με μεγάλη επιτυχία.

«ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ»
«Τέλος για το Παγκόσμιο των Νέων του 2011 θεωρώ και πιστεύω ότι η Ομοσπονδία θα το κάνει πράξη, να στρέψει τι ενδιαφέρον της στην εθνική Νέων όπως στην Εθνική Ανδρών για το 2004. Όλοι οι προβολείς πρέπει να στραφούν στην ομάδα αυτή, η οποία διαθέτει σπουδαία ταλέντα . Χρειάζεται όμως σκληρή και συστηματική δουλειά. Πιστεύω πως αυτό με βάση την πολύ σκληρή δουλειά είναι εφικτό. Στην προσπάθεια αύτη πρέπει να υπάρχει συστράτευση όλων των ανθρώπων του αθλήματος για τον κοινό στόχο»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των Νεανίδων (19 ετών) είναι από την Κυριακή η Νορβηγία για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αύτη την κατηγορία. Η Νορβηγία κέρδισε την διοργανώτρια χώρα Ουγγαρία με 29-27, μπροστά σε 2.800 θεατές σε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας.
Την τρίτη θέση πήρε η Ρωσία η οποία κέρδισε τη Γερμανία με 29-24.
Το βραβείο fair play πήρε η Αυστρία.
Οι δυο φιναλίστ προκρίνονται αυτόματα για το επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων (20 ετών ) που θα γίνει στη Ν. Κορέα τον Αύγουστο του 2010.

Τελική κατάταξη:
1.Νορβηγία, 2. Ουγγαρία, 3. Ρωσία, 4. Γερμανία, 5. Γαλλία, 6. Ισπανία, 7. Σουηδία, 8. Ολλανδία, 9. Μαυροβούνιο, 10. Σλοβενία, 11. Σερβία, 12. Πολωνία, 13. Δανία, 14. Ρουμανία, 15. Αυστρία, 16 Σλοβακία.

1 comment

1961 said...

εγω βλεπω τον Δουκα να πρωταγωνιστει φετος-οποιος τον υποτιμησει θα το πληρωσει:)