ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ


Την 8η θέση του τουρνουά του Ντομπόι κατέλαβε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του 29-22 από την Νόρντχορν.

Αν και σίγουρα υπάρχουν ελαφρυντικά, όπως η ανετοιμότητα, η απουσία των Κοκκώνη, Τσακίρη, που έμειναν στην Θεσσαλονίκη και των Κόμινεκ (χτύπησε στο δάχτυλο), Γκρουμπάνοφ (πονούσε στο πόδι), που έμειναν στον πάγκο, αλλά και η κούραση από το 4ο παιχνίδι σε 5 ημέρες, εντούτοις ο ΠΑΟΚ δεν άρεσε κόντρα στην Νόρντχορν. Για την ακρίβεια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακός, κυρίως στην άμυνα, όπου έδειξε πως χρειάζεται πολύ δουλειά, ενώ στην επίθεση με τα 3 γκολ που σημείωσε στο εικοσάλεπτο 30-50, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την νίκη, χάνοντας φυσιολογικά 29-22 από την γερμανική Νόρντχορν, την κάτοχο του τίτλου. Ετσι ο «Δικέφαλλος του Βορρά» κατέλαβε την 8η και τελευταία θέση του κορυφαίου τουρνουά χάντμπολ της Ευρώπης «Ντομπόι 2009» με απολογισμό τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς. Η ελληνική ομάδα ωστόσο πέτυχε τον αντικειμενικό της σκοπό, που ήταν να δει τις αδυναμίες της, αλλά και να παίξει τέσσερα πολύ δυνατά ματς, τα οποία θα την βοηθήσουν για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Εξάλλου το τουρνουά για όλες τις ομάδες είχε κυρίως προπονητικό χαρακτήρα που εντασσόταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

ΝΟΡΝΤΧΟΡΝ 29
ΠΑΟΚ 22
Τα δεκάλεπτα: 3-7, 10-12, 15-15 (ημχ.), 19-17, 24-18, 29-22
ΝΟΡΝΤΧΟΡΝ (Χάινερ Μπούλτμαν): Ρίχτερινγκ Χ., Φέριανς 6, Μαχούλα 10, Λίντερς 1, Χαρφνασον 4, Μίχαελ 6, Τέρβολμπεκ, Λέμερινγκ 2, Γιενς, Κάλτερ, Ρίχτερινγκ Μ., Μπούρχμεστερ.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Μισυρλής 1, Παλάσκας, Σεϊρεκίδης Ε., Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Μαραγκός 5, Αποστολίδης, Χατζηγιαννίδης, Πετρίδης 3, Ναουμίδης 1, Ευαγγελίδης 7, Σεβαστίδης 1, Γκρουμπάνοφ, Ριγανάς 3. Διαιτητές: Ιλιτς- Πάλακσιτς, Παρατηρητής: Τοβίλοβιτς (Βοσνία), Κόκκινες: 53’ Ριγανάς- Χαρφνασον (για διαπλικτισμό), Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/8-4/11

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «Θετική η παρουσία μας»
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη τύπου σχολίασε: «Ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στο τουρνουά και θεωρώ ότι ήταν θετική. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, αλλά έτσι και αλλιώς δεν ήταν στο βασικό μας πλάνο. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να δέσουμε την ομάδα. Σήμερα παίξαμε μόνο 30 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κακή παρουσία».

ΠΑΛΑΣΚΑΣ: «Πολλά αμυντικά λάθη»
Ο νεαρός περιφερειακός του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας, σχολίασε: «Παίξαμε καλά μόνο στο α’ ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Εχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επίσημα ματς».

ΜΠΟΥΛΤΜΑΝ: «Καταπληκτικοί Καρυπίδης, Αλβανός, Βασιλάκης»
Ο προπονητής της Νόρντχορν έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων παικτών, αφού πρώτα έκανε ένα μικρό σχόλιο για το ματς: «Στα πρώτα 15 λεπτά ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, αλλά το τάιμ άουτ μας ξύπνησε. Δεν ήρθαμε εδώ για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αφού από την περσινή ομάδα, μόλις δύο παίκτες έχουν παραμείνει. Εχουμε μια πολύ νέα ομάδα, την οποία χτίζουμε. Για τον τελικό πιστεύω ότι η Βαρντάρ Σκοπίων θα κερδίσει. Οσο για το ελληνικό χάντμπολ, έχω να πω ότι κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Γνωρίζω πολύ καλά τους πολλούς Έλληνες που παίζουν στην Μπουντεσλίγκα και τους θαυμάζω. Καρυπίδης, Αλβανός, Βασιλάκης είναι καταπληκτικοί παίκτες μεγάλης κλάσης. Θα ήθελα όσο τίποτα να τους έχω στην ομάδα μου, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τα χρήματα να τους πληρώσουμε»!


ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ!
Είναι απίστευτο το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των οπαδών της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ και την συμπαράσταση που τυγχάνει η ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλλου στην Βοσνία από φίλους της Σέρβικης ομάδας. Μετά την παρουσία αρκετών στο ματς με την Μπόσνα Σαράγεβο με πανό του ΠΑΟΚ, σήμερα ένας φίλος της Παρτιζάν μαζί με τον μικρό του γιο, φορώντας μπλούζες της ομάδας (ο πατέρας μάλιστα φορούσε του Ντράγκαν Τσίριτς, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε και στην ΑΕΚ) ακολούθησαν το πούλμαν της αποστολής μέχρι την Μπάνια Βρούσιτσα –κοντά στο Τέσλιτς-, δηλαδή 40χιλίομετρα μακριά από το Ντομπόι για να μιλήσουν με τους παίκτες και να πάρουν μια φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ
Μετά το ματς με την Νόρντχορν η αποστολή της ομάδας επισκέφθηκε το το εντυπωσιακό και ιστορικό κάστρο του Ντομπόι, το οποίο έχει καταπληκτική θέα την πόλη και όλη την ευρύτερη περιοχή, η οποία είναι πραγματικά καταπράσινη.

7 comments

Anonymous said...

o kokonis kai o tsakiris giati emeinan piso?

Anonymous said...

Ναι τι να πω μεγάλη απώλεια ο Τσακίρης.Έλεος δηλαδή.Πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον ΠΑΟΚ για την συμμετοχή του σε αυτό το τουρνουά και για τον επαγγελματισμό που δείχνει

Anonymous said...

tin allh fora na foresoun goves stin pisw seira tis photo merikoi -merikoi!kai to paizoun kai adiaforoi merikoi professores ......akoma kai edw lamogies!

Anonymous said...

mpravo ston paok kai ston xatzi

Anonymous said...

megalo to megalytero ths evrwphs.....co

Anonymous said...

o tsakiris emeine piso na katharisei ti mikra giati arxizoun proponiseis mallon...

Anonymous said...

swstos,den kanei kai gia parapanw