ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ: «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ»

O αρχηγός του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας για το νέο ξεκίνημα του συλλόγου των Ολυμπιονικών στο χάντμπολ τόνισε: «Ο Πανελλήνιος έχει ξεκινήσει μια καινούργια προσπάθεια. Η διοίκηση μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της εξάντλησε κάθε πιθανότητα για να βοηθήσει το τμήμα και είναι γεγονός πως η διοίκηση τα τελευταία 12 χρόνια συμπαραστέκεται στο τμήμα χωρίς μεταπτώσεις στο ενδιαφέρον της. Ιδιαίτερα ο Δημήτρης Μίχας κρατά την ίδια σταθερή και απαρέγκλιτη στάση απέναντι στο τμήμα και το τμήμα φαντάζομαι του το έχει ανταποδώσει. Θεωρώ ότι ο Πανελλήνιος μπορεί να μην είναι τόσο δυνατός στις μάχες του με τις άλλες ομάδες όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός και να κάνει πρωταθλητισμό. Ήρθαν καινούργια παιδιά στην ομάδα, τα οποία και πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η επιστροφή του Νίκου Σαμαρά δίνει άλλη δυναμική. Προέρχεται από το πολύ ισχυρό γερμανικό πρωτάθλημα και έρχεται να καλύψει ένα κενό από την απουσία του Ντομπροκοβιτς. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά πιστεύω πως ο Νίκος Σαμαράς με την συμπαράσταση όλων, θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει η θέση του. Επέστρεψε στο «σπίτι του» και με κάθε τρόπο θα τον καλωσορίσουμε. Τα 12 τελευταία χρόνια ο Πανελλήνιος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Πάντα η έκβαση του αγώνα δεν εξαρτάται μόνο από τη δική του αγωνιστικότητα, αλλά έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του υψηλού πρωταθλητισμού και ξέρει να αγωνίζεται. Τέλος πρέπει να αναφέρω πως το τμήμα χάντμπολ του Πανελληνίου ήταν το μόνο ομαδικό άθλημα που έδωσε επιτυχίες στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε προετοιμασία την περασμένη Δευτέρα, με αισιοδοξία, για να συμβάλλουμε και εμείς ώστε να είναι πράγματι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και να δώσουμε αξιοπρόσεκτο παρών».

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Α2 ΑΝΔΡΩΝ: «ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ»
Ο προπονητής του Κορωπίου Θανάσης Αϊβαλιώτης δήλωσε: «Ούτε να το συζητάμε για άνοδο της ομάδας στην Α1. Πρώτο μέλημά μας είναι να δώσουμε όλο το βάρος της προσπάθειά μας στους εφήβους δημιουργώντας ένα κορμό από παιδιά δικά μας, τα οποία σε ένα δυο χρόνια θα μπορούν να δώσουν μια δυναμική παρουσία στη μεγάλη κατηγορία. Στις μεταγραφές πήραμε τον Κρεμόνα και ον Ανδρούτσο από την ΑΕΚ. Το μπάτζετ έχει μειωθεί. Βοηθός μου τόσο στους άνδρες όσο και στους εφήβους θα είναι ο Μανώλης Κακάκης, η προετοιμασία θα ξεκινήσει 24 Αυγούστου. Εμείς στο Κορωπί είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλα εκείνα τα εφόδια στα νέα παιδιά που έχουν αποδείξει ότι έχουν πολλές δυνατότητες ώστε το Κορωπί να μην αποτελεί παρένθεση αλλά πραγματική δυνατή παρουσία στο ελληνικό χάντμπολ. Προβλέψεις και προγνωστικά για την Α2 δεν μπορώ να κάνω. Είναι ακόμα νωρίς. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα». Για τον υποβιβασμό του Ιωνικού ο ίδιος συμπληρώνει: «Εμείς που περάσαμε από τον Ιωνικό σαν παίκτες αλλά και όλη η Ελλάδα αισθάνθηκε πίκρα για τον υποβιβασμό του Ιωνικού. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί πολύ καθώς και η ΑΕΚ και ο Φίλιππος. Για τον Πανελλήνιο υπάρχουν ερωτηματικά. Όσο για την σημαντική ιστορία της ομάδας του Κιλκις, δεν ήθελα να ακούσω ποτέ πως την ομάδα αυτή το μόνο που την απασχολεί είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Τέλος για την εθνική ομάδα έχω την άποψη πως κάτι της λείπει . Θεωρώ πως ο Νίκος Μάντζος και ο Παναγιώτης Ιατρούδης θα βρουν αυτό το οποίο λείπει και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στους αγώνες με Μαυροβούνιο και Ιταλία ,ομάδες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε χωρίς μεγάλη δυσκολία».

2 comments

Anonymous said...

re zara mas douleueis.ti antagonistikos kai paparies,exeis mia iostoria,re zara.na pate poy,afou mexri thn kupseli eisaste.ase na proxorhsei kamia omaditsa pou mas exete tseskisei me tis istories kai tous istorikous.kai se eixa kai se ektimisi re giorgo.

Anonymous said...

den mporw na katalavw tetoiou eidous dhlwseis apo paiktes(kai die8neis malista) pou agwnizontai se omada pou den katevainei n'agwnistei se eyrwpaikes diorganwseis!!!!!
eleos pia eleos!!!!!
antagwnistikos o pgs kai kourafeksala kai prasina aloga....!!!
kai prwta8lima naparei ti 8a ginei??
tipota!!!
ena pragma anarwtiemai ke zaravina.
gia pio logo agwnizesai ston pgs??