ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ


Στις λεπτομέρειες....

Την δεύτερη ήττα του, αυτή τη φορά με 28-26 από την Μπουντούτσνοστ γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην δεύτερη ημέρα του κορυφαίου τουρνουά χάντμπολ της Ευρώπης στο Ντομπόι της Βοσνίας. Ο «Δικέφαλλος του Βορρά» ήταν φανερό δια γυμνού οφθαλμού πως ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά πρωταρχικός του στόχος στο ματς δεν ήταν η νίκη. Αυτό έγινε εύκολα αντιληπτό από τις πολλές αλλαγές και τα πολλά σχήματα που δοκίμασε ο τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης και μάλιστα από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα στο 17’ και ενώ το σκορ ήταν 8-7 υπέρ της πρωταθλήτριας Μαυρουβουνίου άλλαξε όλη του την περιφέρεια (Ναουμίδης, Γκρουμπάνοφ, Ριγανάς) με τους Πετρίδη, Αποστολίδη, Ευαγγελίδη και δοκίμασε άμυνα 3-2-1 και 5-1. Στην συνέχεια πέρασε στο παιχνίδι και τον Γουργούμη αντί του Κόμινεκ, ενώ η αρχική σύνθεση επανήλθε μόλις στο τελευταίο πεντάλεπτο. Γενικά ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς φυσικά να αποφύγει τα λάθη, αλλά πετυχαίνοντας τον στόχο του που ήταν να πάρουν συμμετοχή όλοι οι παίκτες και να βγάλει ο προπονητής χρήσιμα συμπεράσματα, όπου άλλωστε είναι ο σκοπός του τουρνουά. Αύριο ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό και την Παρασκευή θα παίξει το τελευταίο ματς του ομίλου του με την πρωταθλήτρια Βοσνίας Μπόσνα Σαράγεβο στις 8μ.μ.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ 28
ΠΑΟΚ 26
Τα δεκάλεπτα: 3-4, 9-8, 14-12 (ημχ.), 17-17, 22-21, 28-26
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (Ζόραν Ιβιτς): Αντζελιτς, Γκόμποβιτς 6, Κριβοκάπιτς, Τσούπιτς, Κότσαλο 2, Μάρκοβιτς 8, Μπάκιτς 1, Κοβαλιένκο 2, Μπούριτς, Τσίομπαν, Ραγίσεβιτς 2, Ιβάνοβιτς, Λάσιτσα 2, Πέγιοβιτς 5, Βαρντόλιακ, Στογιλίκοβιτς.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης):Κόμινεκ, Μισυρλής 2,Παλάσκας, Σεϊρεκίδης Ε., Σαουλίδης 6, Μαραγκός 1, Αποστολίδης 1, Πετρίδης 4, Ναουμίδης 2, Γκρουμπάνοφ 4, Ευαγγελίδης 3, Σεβαστίδης 2, Ριγανάς 1, Γουργούμης, Χατζηγιαννίδης. Διαιτητές: Ράντσιτς- Σατόρντιτσα, Παρατηρητής: Σίμιτς (Βοσνία). Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 2/2 – 5/6.

ΔΥΟ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ ήταν ιδιαίτερο, αφού στους πρωταθλητές Μαυροβουνίου αγωνίζεται ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ιγκόρ Μπάκιτς, που άφησε καλές εντυπώσεις την σεζόν 2006-2007, ενώ στον πάγκο της ομάδας εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται ο Ζόραν Ιβιτς. Ο Σέρβος πέρσι καθοδήγησε στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν τον Φίλιππο Βέροιας, ωστόσο στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Τεο Παυλίδη. Και οι δύο είχαν να πουν πολλά για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό χάντμπολ. Επίσης στην αντίπαλο του «Δικεφάλλου του Βορρά» αγωνίζεται και ο Μάρκο Λάσιτσα (πέτυχε δύο γκολ), αδερφός του αριστερού ίντερ Γκόραν Λάσιτσα, που απέκτησε πρόσφατα η ΑΕΚ.

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «Τα αποτελέσματα δεν παίζουν ρόλο»
Στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης, σχολίασε για το ματς: «Εχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση μας και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε. Αυτά τα παιχνίδια έχουν αυτό το σκοπό. Τα αποτελέσματα σε αυτή την φάση δεν παίζουν κανένα ρόλο. Ρόλο παίζουν τα σοβαρά λάθη που κάναμε και ήταν πολλά, γύρω στα 30 και αυτά πρέπει να διορθώσουμε. Είμαι ικανοποιημένος που δόθηκε σε όλους τους παίκτες η ευκαιρία να παίξουν». Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του θα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Ετοιμαζόμαστε για αυτά τα ματς. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι».

ΙΒΙΤΣ: «Καλύτερος από πέρσι ο ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής της Μπούντουτσοστ Ζόραν Ιβιτς και πρώην του Φιλίππου γνωρίζει από την περσινή του θητεία στην Ελλάδα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο: «Είναι ένας προπονητής που τον σέβομαι και έχει δίξει την δουλειά του. Είναι έξι χρόνια σε αυτή την ομάδα και κατάφερε να την κάνει πρωταθλήτρια. Θα συμφωνήσω μαζί του ότι η νίκη και η ήττα σε αυτά τα ματς δεν ενδιαφέρουν. Το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό, διότι οι ομάδες είναι ενέτοιμες». Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρσι, απάντησε: «Σίγουρα είναι καλύτερος και με τις μεταγραφές που έκανε θα έχει μια πετυχημένη σεζόν. Το ελληνικό χάντμπολ πρέπει να γίνει επαγγελματικό και έχει τις προδιαγραφές για να γίνει. Εφόσον συμβεί αυτό, όλα θα είναι ευκολότερα».

ΜΠΑΚΙΤΣ: «Πρωταθλητής και φέτος ο ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του 8ος παίκτης»!
Πολύ καλές αναμνήσεις έχει ο Ιγκόρ Μπάκιτς από την παρουσία του στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια. Ο Μαυροβούνιος δεξιός ίντερ -που θα βρεθεί και στον δρόμο της Εθνικής μας με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2011- σχολίασε: «Παίξαμε λίγο καλύτερα και κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές δυνατότητες. Πιστεύω πως και φέτος θα είναι πρωταθλητής, βλέποντας το ποιοτικό υλικό του. Θυμάμαι πολύ ωραία πράγματα από την παρουσία μου στην ομάδα και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους οπαδούς του. Αυτοί είναι ο 8ος παίκτης της ομάδας και πιστεύω πως με την βοήθεια τους ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ». Οσο για τις αναμετρήσεις των δύο Εθνικών ομάδων: «Ξέρουμε την ποιότητα των Ελλήνων παικτών. Η πρόκριση είναι 50-50, είναι ένα ματς. Η Ιταλία δεν έχει τύχη στον όμιλο. Εμείς έχουμε εσωτερικά προβλήματα, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχουν ξεπεραστεί. Μπορεί να αλλάξει και ο προπονητής».

ΓΚΡΟΥΜΠΑΝΟΦ: «Πετυχημένη χρονιά»
Ο νεαποκτηθέντας Σέρβος αριστερός ίντερ του ΠΑΟΚ Μίλαν Γκρουμπάνοφ, σχολίασε για το παιχνίδι: «Θα συμφωνήσω με τους προπονητές. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Χρειαζόμαστε χρόνο σαν ομάδα. Προσπαθώ να μάθω τους νέους μου συμπαίκτες και αυτοί εμένα. Το υλικό που υπάρχει είναι πολύ καλό και είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα έχει μια πετυχημένη χρονιά».



7 comments

Anonymous said...

Γλείφε Χατζηδημητρίου τον ΠΑΟΚ.Αφού σου πληρώνει τα ταξίδια.Αλλά να τα έχεις και καλά με όλους κάποια στιγμή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.Έχω πάρα πολλά παραδείγματα που γλείφεις ομάδες και καταστάσεις και αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία ή τουλάχιστον δεν ξέρεις χάντμπωλ.
πχ:για τις αστείες μεταγραφες του κιλκίς που τις έκανες σούπερ.
Και ελπίζω να δημοσιευτεί.

Anonymous said...

deite thn proth fotografia ton termatofulaka tis budusnost dexia.....einai o kitsos.....

Anonymous said...

11.35 to ligotero pou prepei na eisai einai kompleksikos.ton hatzi den ton ksero prosopika alla mono kai mono pou asxoleitai me to handballaki mas auto leei kati.ksereis polous dhmosiografous pou asxolountai toso energa me to athlima?an nai pes mou ki emena na matho(ektos tou sothriou).etsi tha paei mprosta to athlima krazontas anthropous pou to yposthrizoun??

Anonymous said...

Φίλε 11:35 νομίζω ότι τον αδικείς τον Κώστα. Αυτό που λες ιδίως για το γλείψιμο είναι μεγάλη κακία. Ο Κώστας είναι πανταχού παρών γιατί αυτό που κάνει το αγαπάει. Κοίτα σήμερα την σελίδα της Ευρωπαϊκής και του Champions league και θα καταλάβεις πόσο τον αδικείς. Θυμάσαι ποτέ άλλοτε συνεντεύξεις Chervar, Dusbajev, Steffansson σε Ελληνικά μέσα; Και κάτι τελευταίο. Τα ταξίδια μπορεί να μην έχουν οικονομικό αλλά έχουν άλλο κόστος για τον Χάτζη.

Anonymous said...

Αρχίσατε πάλι τις κατινιές?
Αφήστε ήσυχο τον Χάτζη να κάνει την δουλειά του!
Εσύ που τον κράζεις είσαι πικρόχολος απέναντί του και βγάζεις χολή,αλλά εάν αύριο-μεθαύριο πηγαίνειταξίδια με την δική σου ομάδα δεν θα σε πείραζε έτσι?
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας αρέσειδεν μας αρέσει , ότι ο ΠΑΟΚ ( όπως και η ΑΕΚ )είναι διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ και μόνο με μεγάλα ονόματα-συλλόγους μπορεί να γίνει κάτι θετικό.
Ο χάτζη κάνει πολύ καλά την δουλειά του και είναι πολύτιμο εργαλείο για το άθλημά μας , γι'αυτό αφήστε τον ήσυχο και μην αρχίζετε πάλι τις κατινιές.
Καιμην ξεχνάς φίλε μου ότι ο Χάτζη σου δίνει την ευκαιρία να λες την άποψή σου και να γράφεις ελεύθερα τις απόψεις σου!

Anonymous said...

Μια χαρά είναι ο Hatzi-handball

Νομίζω πως είναι αντικειμενικός και ενημερώνει. Το να μη προβάλλει 1-2 αντε το πολύ 3 ομάδες που πιθανόν θα ήθελες εσυ (12 Αύγουστος 2009 11:35 μμ) δεν σημαίνει οτι γλύφει κιολας.

Ανδρέας4

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ?
ΠΗΓΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ.
ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ? Ρ.V