ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ!

Στην Α2 ανδρών θα συνεχίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την καριέρα του Μπάμπης Ανανιάδης. Ο 23χρονος διεθνής πίβοτ δεν κατέστη δυνατό να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Α1, αφού η διοίκηση της ΧΑΝΘ δεν δέχθηκε την προσφορά του Φιλίππου. Μοναδική περίπτωση να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο φέτος είναι να βρει κάποια ομάδα στο εξωτερικό, αλλά τέτοια εποχή μόνο εύκολο δεν είναι. Απο κει και πέρα η ΧΑΝΘ απέκτησε τον 25χρονο πίβοτ Βάιο Γιαουρίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Αερωπό Εδεσσας και τον 20χρονο αριστερό ίντερ Σπύρο Μιχαηλίδη από την Καστορία.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: Πήρε Οικονόμου
Στην απόκτηση του Μάρκου Οικονόμου, που αποδεσμεύτηκε από τον Αρη Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Διομήδης Αργους. Ο 19χρονος (1,92 μ.), διεθνής με την Εθνική Νέων θα αποτελέσει μαζί με τον επίσης νεαρό Γιάννη Γρηγοράκη, που αποχώρησε από την ΑΕΚ το δίδυμο των πίβοτ στην ομάδα, χωρίς να αποκλείεται η πλαισίωση τους από κάποιον αλλοδαπό, αν φυσικά βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Εκλεισε το ρόστερ
Με δύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε το φετινό του ρόστερ ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Κώστα Τούτση απέκτησε με υποσχετική τον 21χρονο πίβοτ Νίκο Αρβανιτίδη από τον Φίλιππο Βέροιας και τον 21χρονο περιφερειακό Κυριάκο Πιστοφίδη από τον Αρη Θ.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Τριπλό «χτύπημα»
Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Τάσο Χατζόπουλο (32, δ. ίντερ- εξτρέμ) που έμεινε ελεύθερος από τον Διομήδη, τον Κώστα Βότση (27, α. ίντερ), που πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Βύρωνα και τον ταλαντούχο πορτιέρο του Πανελληνίου Τάσο Τσακνή.

4 comments

Anonymous said...

xoris serreo paixti fetos o panseraikos aksios psile etoimase ta pistolia

Anonymous said...

mas exete prixei me tous sereous pextes o monos serreos axios a8litis sta teleytea xronia
( to episimano ) einai o alexiadis o kostas oi alloi oloi den uparxoun oute gia ta topika tou nomou ton serron

Anonymous said...

ki o kandilas tou ionikou einai serreos... kai kalos kai serreos!

Anonymous said...

nai alla o iwnikos den afinei oute kandila oute giannopoulo na kounisoun roupi!!kai gia ta paidia endiaferthikan poli pio megaloi sillogoi apo oti omades san ton panserraiko!!alla o ionikos iposxethike oti tha sovareytei...as to elpisoume gia to kalo twn paidiwn kai tis ethnikis newn tou pagkosmiou!