Σούπερ κίνηση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σούπερ κίνηση

Τα Βριλήσσια απέκτησαν τον δεξιό ίντερ Βλάντο Μπογίνοβιτς

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της φετινής περιόδου πραγματοποίησε η ομάδα των Βριλησσίων, ανεβάζοντας κατά πολύ το επίπεδό της. Ο Σέρβος δεξιός ίντερ Βλάντιμιρ Μπογίνοβιτς απέστειλε χθες υπογεγραμμένο το συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας των βορείων προαστίων. Ο 29χρονος, δίμετρος, αριστερόχειρας έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πριν από τρία χρόνια όταν και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2006-2007 με τη φανέλα της «Ενωσης» εντυπωσίασε σκοράροντας 123 φορές σε 28 παιχνίδια (4,39 μέσο όρο, όντας τρίτος σκόρερ της ομάδας), οδηγώντας την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της Α1 ανδρών, η οποία είναι και η καλύτερη που έχει κερδίσει στην ιστορία της. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σουτ «φωτιά» που έχει από την περιφέρεια, το οποίο οδήγησε τους ανθρώπους των Βριλησσίων στην επιλογή του, καθώς ως γνωστό βάση του διεισδυτικού παιχνιδιού του συλλόγου, χρειαζόταν κάποιος για να ανοίγει τις άμυνες. Επίσης, ο Μπογίνοβιτς μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τα χρώματα της Εϊσενάχ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα.
Κρούση σε Στάνκοβιτς
Μετά την εξαιρετική μεταγραφή του Μπογίνοβιτς που ενισχύει σημαντικά το ρόστερ των Βριλησσίων, οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε αναζήτηση ενός ακόμα ξένου περιφερειακού και συγκεκριμένα στη θέση του αριστερού ίντερ. Ο πρώτος στόχος του συλλόγου είναι ο Νέναντ Στάνκοβιτς, ο οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος Σέρβος, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση, βρίσκεται σε συζητήσεις με τα Βριλήσσια και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις.

«Οχι» και από Μαστορογιάννη σε ΑΕΚ
Αρνητική ήταν η απάντηση του διεθνούς πίβοτ, Γιώργο Μαστορογιάννη, στην πρόταση της ΑΕΚ καθώς ο 26χρονος αθλητής ενημέρωσε χθες το γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Τόγελο, πως θα παραμείνει στον Πανελλήνιο. Ο Μαστορογιάννης είναι ο δεύτερος παίκτης μέσα σε δύο μέρες (ο πρώτος ήταν ο Αλέξης Κοτελίδας) που αρνήθηκε πρόταση της «Ενωσης» και έτσι πλέον ο δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση του Θόδωρου Μεγαλοοικονόμου. Ο 26χρονος Πίβοτ φαίνεται πως κέρδισε τη «μάχη» από τον Βόσνιο Βεσελίνοφ, ο οποίος είναι αρκετά...τσουχτερός. Βέβαια, ούτε και αυτή η περίπτωση θα είναι εύκολη αφού θα πρέπει να κοντραριστεί με τον Διομήδη Αργους.
✔Μέχρι την Δευτέρα θα περιμένει ο Φίλιππος Βέροιας την απάντηση του Νίκου Ριγανά, αλλιώς θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός δεξιού ίντερ εκ των τριών αθλητών που έχει στην αναμονή. Ο ένας εκ των οποίων έπαιζε πέρυσι στην Ελλάδα.

1 comment

Anonymous said...

theloun kai mastorogianni ta moutra sas!!!