«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΡΙΓΑΝΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΟΚ- ΦΙΛΙΠΠΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΡΙΓΑΝΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΟΚ- ΦΙΛΙΠΠΟ

Τρομερές ανατροπές είχαμε αργά το βράδυ της Τρίτης στην μεταγραφή του Νίκου Ριγανά στον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές χάλασαν την συμφωνία, ενώ είχαν πέσει οι υπογραφές και είχαν βγει και οι καθιερωμένες φωτογραφίες! Συγκεκριμένα η πλευρά του 25χρονου δεξιού ίντερ ήθελε τριτεγγυητή στο συμβόλαιο, το οποίο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» όχι μόνο δεν δέχθηκαν, αλλά προσβλήθηκαν κι' όλας. Ακολούθησε μεγάλη ένταση -παραλίγο να έρθουν και στα χέρια- και οι δύο πλευρές τελικά έσχισαν τα συμβόλαια. Από την πλευρά του πρωταθλητή Ελλάδας η διοίκηση δήλωνε πως τελείωσε το θέμα Ριγανά και πως ψάχνει για άλλες λύσεις, ενώ η πλευρά του παίκτη φερόταν να είναι πλέον κοντά στον Φίλιππο Βέροιας, αφού στάλθηκαν μάλιστα και τα σχετικά συμβόλαια για εξέταση. Ωστόσο αργά χθες το απόγευμα φήμες ήθελαν να υπάρχει ξανά προσέγγιση του παίκτη με τους Θεσσαλονικείς!

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τελεσίγραφο σε Κοτελίδα
Η διοίκηση των Βριλησσίων έδωσε τελεσίγραφο μέχρι σήμερα το βράδυ στον Αλέξη Κοτελίδα, ώστε να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσαν. Ο έμπειρος περιφερειακός βέβαια μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε καταφέρει ακόμα να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Πανελληνίου, ώστε να ξεκαθαρίσει πρώτα εκεί την κατάσταση, αλλά φαίνεται πως δέχεται αρκετές πιέσεις πλέον και από την ομάδα των Βορείων προαστίων και από την ΑΕΚ ώστε να απαντήσει το συντομότερο δυνατό για να προχωρήσουν στον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Λύση με Μπογονικολό!
Κανονικά δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών ο Μινώταυρος Πατρών. Η ομάδα της Αχαΐας αν και φαινόταν πως θα διαλυθεί εντελώς μετά τον υποβιβασμό της από την Α1 ανδρών, τελικά υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να υπάρχει. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της Ολυμπιάδας Πατρών (Α2 μπάσκετ) Νίκος Μπογονικολός βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να αναλάβει την ομάδα. Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, αφού δεν έχει αποκτηθεί κανείς παίκτης, ενώ ακόμα και αυτοί που ανήκουν στην ομάδα είναι απογοητευμένοι και θα πρέπει να πεισθούν και αυτοί για να επαναδραστηριοποιηθούν.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Δήλωσε, αλλά...
Διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού η ομάδα μπορεί να δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν έχει έστω και ένα δελτίο στην κατοχή του! Ο σύλλογος πούλησε έναντι 12.000 Ευρώ και τον Ηλία Σεβαστίδη -το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο- στον ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι παίκτες που είχε πέρσι στην Α1 ήταν δανικοί και επέστρεψαν στα σωματεία τους. Πάντως αν αποφασίσουν να κατέβουν θα πρέπει να χτίσουν την ομάδα από το μηδέν.

7 comments

Anonymous said...

piran ta myala toy aera moy fainetai toy rigana!

Anonymous said...

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΓΑΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΥΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΦΑΣ.

Anonymous said...

για πες εσυ ρε 4:34 που ξερεις τι γινεται στην Α1....έπρεπε να γίνει κάποιος κακός για να εξασφαλίσει τα λεφτά του για τα οποια θα ιδρώσει και θα δώσει την ψυχή του ....αλλά έτσι είστε και γι'αυτό το χάντμπωλ στην ελλάδα θα μείνει για πάντα ερασιτεχνικό...γιατί θέλετε να παίρνετε τα πρωταθλήματα αλλά να μην πληρώνετε τους παίκτες σας(βλ. το αντοίστιχο παράδειγμα του Πανελληνίου)

Anonymous said...

Giati re 4.34??? Epeidh 8elei na einai kalymenos mh xasei xrhmata???

Anonymous said...

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΞΕΡΟΛΑΣ" ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ .....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ? ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ !!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ...Ο ΦΥΚΑΤΑΣ, Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ !!

Anonymous said...

den thelei kopo thelei tropo!

Anonymous said...

ώπα ρε φίλε "10 Ιούλιος 2009 1:08 μμ" δηλαδή εσύ μας λές να μην εξασφαλίσει τα λεφτά του αδελφού του και να κάνει ότι θέλει ο κάθε φύκατας και ο κάθε παράσχου και να χρωστάνε λεφτά στον κάθε παίκτη.....γιατί δεν χρωστάνε μόνο στον ριγανά χρωστάνε και σε άλλους...απλώς εσεις οι παράγοντες του ελληνικού χάντμπωλ δεν ανέχεστε να είναι κάποιος πιο έξυπνος από εσάς και να εξασφαλίζει τα λεφτά που του ανήκουν!!!!