ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας έκανε την εξής δήλωση: «Δεν μπορεί το ΠΕΑΚ να ζητάει από την Ορμή Λουξ το ποσό των 30 ευρώ την ώρα για προπονήσεις και γηπεδική χρήση των εγκαταστάσεών του, όταν επί 30 ολόκληρα χρόνια, καθαρά επαγγελματικές ομάδες, ΚΑΕ, ΤΑΚ και λοιπές, πλήρωναν από τίποτα, έως ελαχιστότατα ενοίκια. Η παρουσία της Ορμής Λουξ τιμάει αυτήν την πόλη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε ένα καθαρά ερασιτεχνικό σωματείο και καλούμαστε να πληρώνουμε 3000 και 4000 ευρώ κάθε μήνα για να κάνουμε τις προπονήσεις μας».
Παράλληλα, ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ είπε και τα εξής: «Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των Γυναικών έχει ζητήσει να προετοιμαστεί το διάστημα από 28 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου στην Πάτρα και η διοίκηση του ΠΕΑΚ της ζήτησε επίσης το ίδιο ποσό, 30 ευρώ την ώρα, για προπονήσεις. Θεωρώ ότι και αυτή η ενέργεια είναι απαράδεκτη. Μία Εθνική ομάδα της Ελλάδας προτιμάει την Πάτρα και θέλει να έρθει για προετοιμασία στην πόλη μας και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να της δείχνουμε την πόρτα της εξόδου και να την προσβάλουμε βάναυσα».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΑΚ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 30EURO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ.ΕΔΩ Ο ΒΥΡΩΝΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ?