ΝΟΚ- ΑΟΥΤ Ο ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΟΚ- ΑΟΥΤ Ο ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ


Εκτός ομάδας για το φιλικό με την Εθνική μεσογειακή ομάδα της Σερβίας την ερχόμενη Τετάρτη (3μ.μ.) στην πόλη Ζάγιετσαρ θα μείνει ο Ευριπίδης Ναουμίδης. Ο νεαρός πλέι μέικερ στάθηκε άτυχος στο δεύτερο φιλικό με την Κύπρο στον Κολινδρό, καθώς σε μια αμυντική προσπάθεια του έσπασε το δόντι. Αν και στην αρχή δεν φάνηκε να είναι κάτι το ανησυχητικό, τελικά μετά τις εξετάσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα διαπιστώθηκε πως ήταν σοβαρό. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα περιμένει μέχρι την Τρίτη το πρωί για να κάνει πανοραμική, ώστε να διαπιστωθεί αν χρειάζεται εγχείρηση για την αποκατάσταση της ζημιάς. Πρόβλημα από το φιλικό αποκόμισε και ο δεξιός εξτρέμ Χρήστος Τσάτσος, που χτύπησε στον αριστερό -το καλό του χέρι- αντίχειρά του. Ευτυχώς όμως η ακτινογραφία ήταν καθαρή, αλλά παρόλα αυτά έχει δημιουργηθεί φλεγμονή και η παρουσία του στο φιλικό της Τετάρτης είναι αμφίβολη. Για αυτό μάλιστα και θα κλιθεί να βοηθήσει και ο 20χρονος Γιώργος Κυπραίος του ΓΑΣ Κιλκίς, ο οποίος έτσι και αλλιώς έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα.

Πρόβλημα ο Δέλιος!
Οι πόνοι που έχει στην μέση του ο Χάρης Δέλιος δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα, κάτι που δημιουργεί ανησυχία για την ετοιμότητα του εν όψει των Μεσογειακών αγώνων. Ο έμπειρος πορτιέρο που έχει το πρόβλημα εδώ και κάποιους μήνες όπως όλα δείχνουν δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Σερβία, ενώ ιδιαίτερα αμφίβολο είναι αν θα καταφέρει να πάει και στην Πεσκάρα. Απο κει και πέρα την ομάδα αποχαιρέτησαν χθες ο δεξιός ίντερ Φίλιππος Φατούρος και ο αριστερός ίντερ Παναγιώτης Νικολαϊδης. Οι δύο τους πέρασαν με την ομάδα τέσσερις ημέρες και θα κλιθούν σε επόμενα καμπ, αφού βρίσκονται ανάμεσα στους παίκτες που θεωρούνται το «αύριο» της Εθνικής. Ετσι και αλλιώς πάντως δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν, αφού ο Φατούρος έχει εξεταστική και ο Νικολαϊδης πρόβλημα στους προσαγωγούς.

4 comments

Anonymous said...

popo megalo pligma re paidi mou.ti tha ginei twra.tha dialithei i ethniki mexri na epistrepsei???aste mas more me ton naoumidi kai paparies.

Anonymous said...

eisai kopleksikos re 12.48

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΒΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ Χ/Μ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΣΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΣΕΝΑ.Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Χ.Ν.

Anonymous said...

Και έδωσες πρώτος το παράδειγμα της επωνυμίας κύριε Χ.Ν.