ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ: «ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ »
Ο εκ των ομοσπονδιακών προπονητών της Εθνικής Ανδ΄ρων Παναγιώτης Ιατρούδης αναφερόμενος στο κλείσιμο του κύκλου της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δήλωσε: «Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που είχαμε στον προκριματικό όμιλο που έγινε για πρώτη φορά με αυτή την μορφή αντιμετωπίζοντας τις παγκόσμιες δυνάμεις Ουγγαρία και Κροατία και την ανερχόμενη δύναμη Σλοβακία. Μέσα από τους αγώνες αυτούς δοκιμάσαμε νέα παιδιά και δώσαμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους σε τόσο υψηλό επίπεδο . Γεμίσαμε με αυτοπεποίθηση τις μπαταρίες και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία με βάση τη σύζευξη παλαιότερων και νεότερων αθλητών που πιστεύω ότι θα δώσει καλούς καρπούς»

ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ»
Ο διεθνής παίκτης και πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι με την Κροατία Δημήτρης Τζιμούρτος δήλωσε: "Εάν είχαμε προσέξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβακία, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα είχαμε βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής διότι έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά και εμείς οι παλαιότεροι θα τους βοηθήσουμε με για να αποδώσουν στο μέλλον πολύ καλύτερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κομοτηνή όπου μας συμπαρασταθήκαν όλοι με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ήταν μια ευκαιρία να μάθουν το χάντμπολ ακόμα καλύτερα. Προσωπικά βρέθηκα σε καλή ημέρα. Η προσπάθεια πάντα είναι συλλογική με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου στην εθνική ομάδα".

Ο συντονιστής για την οργάνωση των παιχνιδιών της Εθνικής στην Κομοτηνή, Θεόδωρος Τογανίδης, αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑΜΑΘ δήλωσε: «Η Εθνική μας ομάδα ανδρών πάλεψε παρά το γεγονός ότι ήταν πληγωμένη από την γαστρεντερίτιδα και στον αγώνα της με την δεύτερη παγκόσμια πρωταθλήτρια για το 2009 και ολυμπιονίκη της Αθήνας το 2004 στάθηκε όρθια. Μέσα από την καρδιά μας οι διδάσκοντες του ΤΕΦΑΑ Τριαντάφυλλος Χριστοφυλίδης, Χρήστος Χριστοφορίδης, Μιχάλης Πολιτσάκης και εγώ, ευχαριστούμε τους 20 φοιτητές ειδικότητας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για την εξαιρετική προσφορά τους επισημαίνοντας ότι έχουμε ήδη 20 εν δυνάμει οργανωτές αγώνων οι οποίοι θα μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και θα μπορούν να οργανώσουν εκ του μηδενός αγώνες υψηλής κλάσης γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από την οργάνωση, την προβολή και την ασφάλεια ενός αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα ασφαλείας η οποία με τις κατευθύνσεις του Μιχάλη Πολιτσάκη πρόσφερε το καλύτερο εαυτό της στους αγώνες της Εθνικής στην Κομοτηνή. Τέλος ευχαριστούμε τον Χρήστο Πραντζίδη, Πρόεδρο της Οργανωτικής επιτροπής, τους ιθύνοντες του Δήμου Κομοτηνής, τους φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και όλο τον κόσμο της Κομοτηνής που αγκάλιασε και τους 4 αγώνες που έδωσε η Εθνική μας στην Κομοτηνή. Η ΕΣΧΑΜΑΘ με τους 6 αγώνες που οργάνωσε σε Δράμα και Κομοτηνή αισθάνεται υπερήφανη που βοήθησε για την Εθνική ομάδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ 29-20
Χθες Δευτέρα 22/6 άρχισε η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα ενώ τα τελικά θα γίνουν στο Κλειστό Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 27/28 Ιουνίου.
Δεν προσήλθε στους αγώνες αλλά και δεν θα μετάσχει σε όλο το πρωτάθλημα το πυροσβεστικό σώμα, λόγω έκτακτων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου, Έτσι ο πρώτος αγώνας κατακυρώθηκε στο Στρατό Ξηράς με 10-0 άνευ αγώνα.
1ος όμιλος
Στρατός Ξηράς, Λιμενικό Σώμα
2ος όμιλος
Ελληνική Αστυνομία Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία
1η Αγωνιστική Δευτέρα 22/6
Ώρα 9.30 Στρατός Ξηράς -Πυροσβεστικό Σώμα (ο αγώνας κατακυρώνεται με 10-0 υπέρ της αντιπάλου ομάδας)
Ώρα 11.00 Ελληνική Αστυνομία -Πολεμικό Ναυτικό 29-20
Ελληνική Αστυνομία: προπονητής Δημήτρης Βελαώρας: Λέκκας 3, Γκλαβόπουλος 1, Ερμίδης 2, Λάππας 5, Τσέλιος 3, Τσαργκούλης, Βότσης 8, Σιαράβας 4, Κατσαρός, Μάνθος 2, Κερατσίδης 1, Χατζηνικολάου, Μπατσόλας, Μπάρμπας
Πολεμικό Ναυτικό: προπονητής Αλαμάγκος: Έξαρχος, Βαρυτιμιάδης 1, Καλτσάς 1, Σουρλατζής, Κ. Γερουλάνος 3, Μ. Γερουλάνος 8, Κονδύλης 4, Μαλανδρένιος 3,
2η Αγωνιστική Τρίτη 23/6
Ώρα 9.30 Πολεμική Αεροπορία - Ελληνική Αστυνομία
Ώρα 11.00 Λιμενικό Σώμα - Στρατός Ξηράς
3η Αγωνιστική Τετάρτη 24/6
Ώρα 9.30 Πυροσβεστικό Σώμα- Λιμενικό Σώμα (ο αγώνας κατακυρώνεται με 10-0 υπέρ της αντιπάλου ομάδας)
Ώρα 11.00 Πολεμικό Ναυτικό - Πολεμική Αεροπορία
Σάββατο 27/6/2009 Ιωάννινα
Ημιτελικοί αγώνες
Ώρα 16.30 Τελετή Έναρξης αγώνων
‘Ωρα 17.00 1ος α ομίλου-2ος β ομίλου
Ώρα 19.00 1ος β ομίλου-2ος α ομίλου
Κυριακή 28/6/09 Ιωάννινα
Ώρα 17.00 Μικρός τελικός
Ώρα 19.00 Τελικός

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΧΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 2009-2010
Αναρτήθηκαν στο site της ΟΧΕ η Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Περιόδου 2009-2010 (μπορείτε να τη βρείτε στην επιλογή Διοργανώσεις-Προκηρύξεις) καθώς και η Εγκύκλιος Μεταγραφών περιόδου 2009-2010 (μπορείτε να τη βρείτε στην επιλογή Το άθλημα-Κανονισμοί)

Η ΟΡΜΗ ΣΤΟ 4ο ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ενημέρωσε με έγγραφό της πως η Ομοσπονδία της ΠΜΓΔ ανακοίνωσε πως λόγω οικονομικών δυσχερειών η ομάδα Κόμεταλ GP δεν θα συμμετέχει στον προκριματικό γύρο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι λοιπόν τη θέση της Κόμεταλ GP στον όμιλό της θα πάρει η Γαλλική Μέτζ Χάντμπολ. Αυτό έχει ως συνέπεια η Ορμή Λουξ να μετακινηθεί στο γκρουπ 4 του 2ου προκριματικού γύρου (με την Ααλμποργκ της Δανίας, την Μπαλομάνο Παρκ Σαγκνούντ της Ισπανίας και την νικήτρια ομάδα του Β΄ προκριματικού Ομίλου του α΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης -μετέχουν η Τουρκική Μίλι Πιγιάνγκο, η Ολλανδική Βοκ Αμστερνταμ και η Πορτογαλική Μαδέιρα), αντικαθιστώντας τη Μετς Χάντμπολ, αποκτώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα αν τελικά το αποδεχθεί, να είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του ομίλου. Οι αγώνες θα γίνουν 2-4/10/09.

ΟΙ 16 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2010
Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στο Εurο 2010 που θα γίνει τον Ιανουάριο στην Αυστρία είναι: η Αυστρία (διοργανώτρια χώρα), η Δανία (πρωταθλήτρια 2008) , Κροατία , Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία Ουγγαρία, Ισλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία,Σουηδία, Ουκρανία.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Iουνίου στη Βιέννη.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Αγοριών, Ατέρμονας, 21-25 Ιουνίου
Κότσιρας: «Είναι η δεύτερη χρονιά που οι ομάδες αγωνίζονται στην κατηγορία του μίνι . Υπάρχουν καλά κορμιά. Με την αξιόλογη δουλειά των τεχνικών των ομάδων πιστεύω πως του χρόνου θα έχουμε μια καλή ομάδα παμπάιδων και σε τρια χρόνια μια πολύ καλή ομάδα παίδων. Οι διαιτησίες είναι πολύ καλές . Οι διαιτητές έχουν μπει στο κλίμα των αγώνων, οι προπονητές με σωστό τρόπο κοουτσάρουν τις ομάδες τους με συνέπεια αυτό το πνεύμα να μεταφέρεται και στην εξέδρα , όπου επικρατεί φιλικό κλίμα μιας και οι ομάδες ανταλλάσουν μεταξύ τους DVD από τους αγώνες τους».

Σημ: Για τα αποτελέσματα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι αγοριών και κοριτσιών μπορείτε να επικοινωνείτε στο κιν: 6944935144 (Κώστας Κότσιρας, Αναπτυξιακός προπονητής)

15 comments

Anonymous said...

Δηλαδή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που χάσαμε με κάτω απο δέκα γκολ αυτη την φορά.

Anonymous said...

ουστ ρε 10.14

Anonymous said...

oust re 2h13.πληρώνεσαι από την ομοσπονδία και εθελοτυφλείς ή είσαι άσχετος από αθλητισμό.Δεν χτίζονται έτσι οι ομάδες....Ασχετοι, καταστρέφετε το χάντπωλ

Anonymous said...

Εσύ που δεν πληρώνεσαι από την Ομοσπονδία βάλε φόρμα εργασίας, πάρε εργαλεία και πάνε "χτίσε" κάτι...έστω και μια ομαδούλα μίνι. Βγάλτην πρωταθλήτρια στο ανύπαρκτο χαντμπολάκι μας και όταν το κάνεις βγες από την τρύπα σου, αρουραίε....Αλλά φυσικά δεν μπορείς, γιατί οι μόνες σου ικανότητες είναι να μπαίνεις εδώ και να κράζεις.

Anonymous said...

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΩΝ ΔΥΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟ.ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ

Anonymous said...

Η σύναξη των γελίων είναι εδώ μέσα!!! Ο κάθε ανίκανος μέσα από την ανωνυμία προσπαθεί να αρθρώσει τον ύμνο της ισοπέδωσης και του μηδενισμού. Το κάθε πιθηκάκι παέύει να μας πείσει πως μόνο αυτό ξέρει να περπατάει στα δύο πόδια και έτσι τα ξέρει όλα.
Ρε ουστ και γρήγορα πάνω στα δέντρα σας...κοπρόσκυλα που δεν σέβεστε τίποτα.

Anonymous said...

esu bges kai pesta ayta me to onoma sou an mporeis, ektos an ntrepesai gia auto .......

Anonymous said...

Τον εργοφυσιολογο?Που τον θυμηθηκατε ρε παιδια?Τελικα εμαθε κανεις που ειναι τωρα?

Anonymous said...

sto Marousi sto mpasket

Anonymous said...

se ti eftaikse re paides o ergofusiologos?

Anonymous said...

ola ta eixe i mariori o feretzes tis eleipe!

Anonymous said...

ti ekane pali o tsakiris vre paidia;-efage kai 9 agwnistikes timwria!

Anonymous said...

10:48 όταν θα βγεις εσύ με το ονομα σου και θα μου δείξεις ότι δεν ντρέπεσσαι για το όνομα που διαθέτεις,τότε θα βγωκαι γω επώνυμα. Μέχρι τότε μην μου κάνεις το λιοντάρι γιατί είσαι γατάκι.

Admin said...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ

Anonymous said...

kalo mitso xaxa