ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ
O Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΟΧΕ  (3ης Σεπτεμβρίου 56) ,  σήμερα  Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 και ώρα 12.00, με την ευκαιρία της ανάληψης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων 2011 στην Θεσσαλονίκη.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του EBT Μasters στην Κέρκυρα διεξήχθη σχολή διεθνοποίησης διαιτητών -παρατηρητών μπιτς χάντμπολ από την EHF.
Συμμετείχαν και πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία από ελληνικής πλευράς οι Νίκος Γλυκιώτης, Συμεών Χατσίκας Νίκος Γκαρμπούνης Γιώργος Τσαϊρης ως διεθνείς διαιτητές μπιτς χάντμπολ καθως και οι Γιώργος Μπεμπέτσος Γιάννης Μαϊμαρίδης Άρτεμις Καραμανλή και Παναγιώτης Γιαννάκος ως διεθνείς παρατηρητές μπιτς χάνμτπολ.
Επίσης με επιτυχία παρακολούθησαν και αποφοίτησαν από την σχολή μπιτς χάντμπολ της ΕΗF, οι Νίκος Πέρρος, Γιάννης Βαρελτζής και Κωνσταντίνος Αλεξιάδης .   

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 10ΧΡΟΝΑ
Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Αναγέννησης Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/6/2009 και ώρα 19:00 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήρια Βύρωνα.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων Μεικτή Βύρωνα (Ν. Ελβετία-Αθηναϊκός) Μεικτή Αττικής (Ιωνικός- Δούκας– Πανελλήνιος-Άρης Νικαίας-ΣΑΚΑ κ.α) καθώς και βραβεύσεις.

Στη μεικτή Βύρωνα θα συμμετάσχουν:
1. ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)2. ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ(Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ ,ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)3. ΜΠΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)4. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)5. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)6. ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)7. ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)8. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)9. ΒΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)10. ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)11. ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ)12. ΦΡΑΤΖΟΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)13. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)14. ΧΑΤΖΗΟΡΦΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)15. ΧΑΛΑΡΗΣ   ΝΙΚΟΣ (ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)16. ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ)17. ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)18. ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ(Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ)19. ΖΑΧΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)20. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)21. ΛΕΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)22. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)23. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)24. ΦΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)25. ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)26. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ(Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ)27. ΣΤΡΑΒΟΜΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Ν. ΕΛΒΕΤΙΑ , ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)

Προπονητής: Στέφανος Καραλής
Στη μεικτή Αττικής θα συμμετάσχουν:
Τάκης Κορορός,Σπύρος Κουτσούπης, Πάρης Χαριτωνίδης,Δημήτης Σκάρλος, Κώστας Κότσιρας, Γιάννης Καραμάνος, Τάσος Νικήτας, Γιώργος Κρανάκης, Άγγελος Κανόνης, Μάκης Κουλούρης Γιώργος Νιντερέγκερ, Βασίλης Κολοκούτσας, Ιορδάνης Γιαννακός, Μανώλης Γκούφας, Στέλιος Αλεπουδέας, Γιώργος Χασάπης

Προπονητής: Τάσος Δανήλος
Διαιτητές :Μίγκας/Κορρές
Επίσης στην εκδήλωση θα βραβευτούν: Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, η Αντιδήμαρχος Βύρωνα και Πρόεδρος ΑΟΔΒ κα Βυρίνη Μαρία, ο Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου.
Επίσης θα βραβευτούν οι διαιτητές Μίγκας Σωτήρης , Νίκος Κορρές, ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης της ΟΧΕ Τάκης Κορορός, ο Εκπρόσωπος τύπου της ΟΧΕ Νίκος Σωτηρίου, ο προπονητής Στέφανος Καραλής, ο διεθνής και εν ενεργεία αθλητής Χαράλαμπος Χατζηαθανασίου και οι παλαίμαχοι αθλητές Γιώργος Ζαχαράκης, Ιωάννης Βαρελτζής, Ιάκωβος Ρουπίνας.

ΜΥΛΩΝΑΣ: «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Βύρωνα Γιώργος Μυλωνάς δήλωσε: «Κλείνει ένας κύκλος της Αναγέννησης με την προσπάθεια ανάπτυξης στις υποδομές , ο οποίο μας έδωσε την άνοδο της ομάδας γυναικών στην Α1 και των Ανδρών στην Α2. Τώρα αρχίζει ένας άλλος κύκλος πιο επαγγελματικός αλλά πάντα πρώτο μας μέλημα θα είναι η καλλιέργεια του φυτωρίου. Η Αναγέννηση είναι συνέχεια των συλλόγων Αθηναϊκός και Νέα Ελβετία που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή . Οι σύλλογοι αυτοί έχουν γράψει ιστορία. Με αυτή την εκδήλωση δίνουμε τη δυνατότητα σε παλιούς αθλητές του Βύρωνα να ξαναβρεθούν να μπουν και πάλι στο γήπεδο να επαναδραστηριοποιηθούν και να φέρουν τα παιδιά τους στο χάντμπολ. Τους αγκαλιάζουμε όλους με αγάπη . Η εκδήλωση αυτή θα έχει και συνέχεια. Η Αναγέννηση θα παραχωρήσει στο κλειστό γυμναστήριο μια ώρα την εβδομάδα για να γυμνάζονται οι βετεράνοι και να είναι ετοιμοπόλεμοι για νέες αθλητικές δραστηριότητες. Ο σύλλογός μας δεν παράγει παράγοντες αλλά ανακαλύπτει και προωθεί αθλητές. Η Αναγέννηση έχει πάντα τον αθλητή στην πρώτη γραμμή διότι για αυτόν αγωνιζόμαστε. Η Αναγέννηση γεννήθηκε και προχωρά με στόχο να ανεβάζει τον πήχη του αθλήματος ψηλά».

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Με απόφαση Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:
Αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ ποινή έγγραφης επίπληξης (από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος για το πρωτάθλημα 23/5/09)
Αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία (για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Διομήδης για το πρωτάθλημα 20/5/09)
Αθλητικό σωματείο ΑΕΚ ποινή έγγραφης επίπληξης (για τον αγώνα ΑΕΚ-Κιλκίς για το πρωτάθλημα 16/5/09)
Αθλητικό σωματείο ΑΕΚ ποινή έγγραφης επίπληξης (για τον τελικό του Κυπέλλου 31/5/09 ΑΕΚ-Φίλιππος)
Αθλητή σωματείου ΓΣ Κορωπίου Φρανκ Γεραντ Βάρνερ την ποινή αποκλεισμού της μιας αγωνιστικής ημέρας από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Αθλητή σωματείου ΑΣ Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Χαράλαμπο Γκλεζάκο την ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Αθλητή σωματείου ΑΣ Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Susa Zlatko την ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Αθλητικό σωματείο Ιωνικός Ν. Μαγνησίας ποινή έγγραφης επίπληξης
Αθλήτρια σωματείου ΦΣ Εθνικός Κοζάνης Δήμητρα Κουντούρη, την ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Αθλητικό σωματείο ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας, την ποινή διεξαγωγής του αγώνα χωρις θεατές (κεκλεισμένων των θυρών ) για μια αγωνιστική συνάντηση.
Συνοδό σωματείου ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Κουράκο, την ποινή αποκλεισμού των 25 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Προπονητή σωματείου ΓΑΣ Κιλκίς Νικόλαο Γεωργιάδη, ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Βοηθό προπονητή σωματείου Διομήδη Άργους Ανδρέα Βασιλόπουλο την ποινή αποκλεισμού των 2 αγωνιστικών ημερών  το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

1 comment

Anonymous said...

''Ο σύλλογός μας δεν παράγει παράγοντες αλλά ανακαλύπτει και προωθεί αθλητές. Η Αναγέννηση έχει πάντα τον αθλητή στην πρώτη γραμμή διότι για αυτόν αγωνιζόμαστε. Η Αναγέννηση γεννήθηκε και προχωρά με στόχο να ανεβάζει''....σωστά τα λες κ. Γ. Μυλωνά ότι δεν παράγει παράγοντες, διότι αν κρίνουμε από εσένα κάθε χρόνο τρώς καμμιά 150 ημέρες τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή ως παράγοντας.
Αλήθεια τώρα που είσαι τιμωρημένος από τον αθλητικό δικαστή πως θα κάνεις την εκδήλωση που απαγορεύετε να μπεις στο γήπεδο;
Φαντάζεσαι να σε καταγγείλει κάποιος στον αθλητικό δικαστή και να φας άλλες τόσες ημέρες τιμωρία;