ΟΥΓΓΑΡΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 32-19 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΥΓΓΑΡΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 32-19

ΠΣΑΤ-

Την ήττα από την Ουγγαρία με σκορ 32-19 (ημίχρονο 16-8) γνώρισε η Εθνική χάντμπολ ανδρών στην πόλη Μπεκεστσάμπα και μπροστά σε 2.500 θεατές, στον προτελευταίο αγώνα της για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2010. Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η Εθνική αποκλείστηκε μαθηματικά από την τελική φάση της διοργάνωσης.
Στην πραγματικότητα, όμως, ο αγώνας είχε χαθεί από νωρίς το πρωί, όταν οι Νίκος Τζούφρας και Χαράλαμπος Μάλλιος μεταφέρθηκαν με γαστρεντερικές διαταραχές στο νοσοκομείο, όπου τους τοποθετήθηκε ορός. Ανάλογα συμπτώματα παρουσίασαν στην συνέχεια ο Αλέξης Αλβανός και ο Χάρης Δέλλιος, οι οποίοι επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη, την στιγμή που οι εναπομείναντες συμπαίκτες τους επρόκειτο να αναχωρήσουν για το γήπεδο.
Οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ενημερώνοντας αναλυτικά για την κατάσταση την ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ (EHF) και καταθέτοντας σχετική έκθεση πριν από την έναρξη του αγώνα. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις στους ασθενείς παίκτες έδειξαν ότι κατά πάσα πιθανότητα η αδιαθεσία τους οφειλόταν σε τροφική δηλητηρίαση, η ελληνική αποστολή φρόντισε ώστε η υγειονομική υπηρεσία του Μπεκεστσάμπα να βρεθεί στο ξενοδοχείο «Fiume» και να πάρει δείγματα τροφών από το εστιατόριό του, στο οποίο είχε δειπνήσει η ελληνική αποστολή μετά την άφιξή της το βράδυ της Τετάρτης (17/6).
Σε αγωνιστικό επίπεδο, όμως, οι δυσάρεστες συνέπειες παρέμειναν για την ελληνική ομάδα, η οποία δεν μπόρεσε καν να συμπληρώσει 14άδα, παρότι στην αποστολή συμπεριλαμβάνονταν συνολικά 16 παίκτες. Με μόλις 12 παίκτες διαθέσιμους, εκ των οποίων ο Μπάμπης Ανανιάδης είχε επίσης ελαφρές γαστρεντερικές διαταραχές και άλλοι τρεις (Στάθης Ζαμπούνης, Βύρων Παπαδόπουλος, Χρήστος Μυσιρλής) έκαναν το ντεμπούτο τους με την Εθνική ανδρών, η μάχη με τους Ούγγρους ήταν εκ προοιμίου άνιση...
Παρά τη διάθεσή τους να αντεπεξέλθουν στις τεράστιες δυσκολίες, οι Έλληνες διεθνείς δεν μπόρεσαν να δείξουν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και φάνηκαν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Οι Ούγγροι έχασαν το προβάδισμα μόνο για μια στιγμή στο ξεκίνημα (στο 3', όταν ο Ναουμίδης ισοφάρισε σε 1-1) και εδραίωσαν την κυριαρχία τους από νωρίς. Χάρη σε ένα σερί 6-0 μεταξύ 11' και 17', ξέφυγαν με 11-3 και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι.
Με πρωταγωνιστή στο σκοράρισμα τον Χαλκίδη (4 γκολ στο α' μέρος) και συμπαραστάτη του τον Ναουμίδη, η Εθνική προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, αλλά μάταια. Η μικρότερη τιμή της διαφοράς ήταν τα 6 γκολ (16-10 στο 32'), ωστόσο οι Ούγγροι απάντησαν άμεσα με δικό τους σερί και ξέφυγαν με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Η μεγαλύτερη διαφορά σημειώθηκε 35 δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή, όταν ο Σουχ έγραψε το τελικό 32-19.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 5-3, 12-4, 16-8 (ημίχρονο), 23-13, 28-16, 32-19.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Γιάνος Χάιντου): Φαζέκας, Μίκλερ, Ίλιες 3, Τσάσαρ 3 (1 πέν.), Μοτσάι, Γκέργκε Ιβάντσικ 9, Τάμας Ιβάντσικ 8, Πούτιτς 1, Λάλουσκα, Κορνέλ Νάγκι, Λάζλο Νάγκι 3, Ζουμπάι 2, Σουχ 3, Ρόστα.
ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Μάντζος - Παναγιώτης Ιατρούδης): Κουλούρης, Ευαγγελίδης, Τζιμούρτος 1 (1 πέν.), Μπαλωμένος, Βακάλης 1, Ριγανάς 4 (3 πέν.), Χαλκίδης 7, Ανανιάδης, Ζαμπούνης 1, Μισυρλής, Παπαδόπουλος 1, Ναουμίδης 4.
Πέναλτι: Ουγγαρία 1/1, Ελλάδα 4/7.
Δίλεπτες αποβολές: Ουγγαρία 10, Ελλάδα 6.
Διαιτητές: Κένεθ Αμπράχαμσεν - Άρνε Κρίστιανσεν (Νορβηγία).

Στο άλλο παιχνίδι του Δ' ομίλου, η Κροατία είχε κερδίσει την Σλοβακία με 34-21, εξασφαλίζοντας το πρώτο από τα δύο εισιτήρια για την τελική φάση της Αυστρίας.
Η βαθμολογία του Δ' ομίλου (σε 7 αγώνες):
1. Κροατία 12
2. Ουγγαρία 10
3. Σλοβακία 8
4. Ελλάδα 6
5. Φινλανδία 0 (8 αγ.)
Οι επόμενοι αγώνες (Κυριακή 21/6):
Ελλάδα - Κροατία (16:00)
Σλοβακία - Ουγγαρία (17:00)

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑΝ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ
Σαν να μην έφταναν οι τέσσερις παίκτες της Εθνικής χάντμπολ ανδρών (Αλβανός, Δέλλιος, Τζούφρας, Μάλλιος), οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της ουγγρικής πόλης Μπεκεστσάμπα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, άλλοι τρεις Έλληνες διεθνείς παρουσίασαν ανάλογα συμπτώματα πριν και μετά το ματς με την Ουγγαρία (η Ελλάδα έχασε 32-19) για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2010.
Οι Μπάμπης Ανανιάδης, Ευγένιος Κουλούρης και Γιώργος Χαλκίδης είχαν αδιαθεσία πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μάλιστα ο Ανανιάδης είχε εμέτους. Ωστόσο, και οι τρεις αγωνίστηκαν υπερβάλλοντας εαυτούς. Μάλιστα, μετά τη λήξη, εμέτους είχε και ο Κουλούρης, ο μοναδικός τερματοφύλακας που είχε απομείνει στην ομάδα αφότου ο Δέλλιος είχε βγει νοκ άουτ...


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
Νίκος Μάντζος (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την Ουγγαρία στην έδρα της. Παρόλα αυτά, ο βαθμός δυσκολίας έγινε πολύ μεγαλύτερος, όταν τέσσερις παίκτες μας αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο και άλλοι τρεις, ο Ανανιάδης, ο Κουλούρης και ο Χαλκίδης, αγωνίστηκαν με στομαχικές διαταραχές. Οι παίκτες μας προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά η ουγγρική ομάδα εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας, πέτυχε πολλά γκολ στην αντεπίθεση και η νίκη της ήταν απόλυτα δίκαιη».
Τόλης Αποστολίδης (αρχηγός ελληνικής αποστολής): «Στην αρχή φοβηθήκαμε ότι επρόκειτο για ίωση, που θα ήταν μεταδοτική, αλλά ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, έστω και αν οι Ούγγροι γιατροί απέφυγαν να το παραδεχθούν ξεκάθαρα, για ευνόητους λόγους. Κάλεσα την υγειονομική υπηρεσία και πήρε δείγματα τροφών από την κουζίνα του ξενοδοχείου μας. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο σ' αυτήν την κατεύθυνση. Το μόνο που θέλουμε τώρα, είναι να αναρρώσουν όλα τα παιδιά το δυνατόν συντομότερο και να μην έχουμε άλλα προβλήματα. Σχεδόν τα μισά μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν επηρεαστεί από την τροφική δηλητηρίαση, λιγότερο ή περισσότερο».
Γιώργος Χαλκίδης: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων τη δυσκολία του παιχνιδιού, πόσω μάλλον έπειτα από όσα συνέβησαν... Η διαφορά στο σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ωστόσο, αυτό το μίγμα έμπειρων και νεότερων παικτών προσπαθήσαμε για το καλύτερο και το ευχαριστηθήκαμε. Αυτά τα νέα παιδιά αποτελούν υπόσχεση για το μέλλον».
Σπύρος Μπαλωμένος: «Είμαστε μια ομάδα που δεν διαθέτει το περιθώριο να έχει απώλειες παικτών. Κάθε απώλεια είναι σημαντική και σήμερα έτυχε αυτή η δηλητηρίαση, που μας άφησε μισούς. Από τη μία πλευρά πήραν ευκαιρίες κάποια νέα παιδιά, από την άλλη όμως δυσκολευτήκαμε από την αρχή να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Το τελικό σκορ είναι δίκαιο, αλλά μόνο αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε ελλιπέστατη».
Βύρων Παπαδόπουλος: «Ήταν το ντεμπούτο μου με την Εθνική ανδρών και αποτέλεσε ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα. Έμεινα εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, από όλη την εμπειρία. Η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί δεν ήταν η καλύτερη για μας και στο α' ημίχρονο είχαμε πολύ άγχος, αλλά παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Προσπάθησα να το χαρώ, γιατί ήταν κάτι που περίμενα εδώ και χρόνια. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να επιστρέψουμε αύριο, Παρασκευή, στην Ελλάδα έχοντας ξεπεράσει όλοι μας τα προβλήματα, ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε σωστά για το ματς με την Κροατία».
Γιάνος Χάιντου (προπονητής Ουγγαρίας): «Θέλω να εκφράσω την συμπάθειά μου στην ελληνική ομάδα. Ξέρω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, όταν ξαφνικά χάνεις βασικούς σου παίκτες.Δεν μας ξεγέλασε η εύκολη νίκη που είχαμε πάρει στην Κομοτηνή τον περασμένο Οκτώβριο, γιατί γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει πολύ καλά. Απόψε, από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας, αφού αρκετοί παίκτες - κλειδί της ελληνικής ομάδας ήταν ασθενείς και απουσίαζαν. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους άτυχους Έλληνες παίκτες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την συγκλονιστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».

39 comments

Anonymous said...

bravo re kwsta.tha paiksei apo mono tou stis 7 i prepei na patisoume tipota?

Anonymous said...

Re ma tin panagia tha trellatho!!!Ton Koulouri ti ton exei akoma mesa??????????Prepei na kseftilistoume teleios???
Poli venteta tin eixes dei stin AEK Koulouri!Signomi,alla den kaneis gia parapera!

Anonymous said...

Tον Παπαδόπουλο τι τον έχει μέσα;Το εκθέτει τοπ παιδί.Ένα χρόνο ήταν έξω.Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοια ματς.

Anonymous said...

RE MAGKES EXETE DEI NA EXEI POLLES ALLAGES STON PAGKO, DELIOS, TZOYFRAS, ANANIADIAS, ALVANOS, MALLIOS EINAI OFF

Anonymous said...

Filoi,eimaste poli piso san xora!Mipos ftaine oi diaitites tou agona??Edo dosane 7 metra iper tou Rigana kai aftos den to katalave kan!Pigaine sta 9 na stithei!!Imarton re paidia,imarton!Ti na ftaine oi proponites(afou de tous pairnei kai aftous na fonazoun ekso opos fonazoun stin Ellada kai kanoun o,ti theloun)ama oi paiktes ektos tou oti einai poli piso texnika apo tous allous kai parallila den exoun psixi????
Prepei na to katalavete:i efkairia mas itan oi Olympiakoi tou 04 kai to Pagosmio stin Tinisia.Apo kei kai pera,den iparxoume san xora sto athlima!!Epitelous,ginete realistes...krima...

Anonymous said...

Επιτέλους!Παίζουμε λίγο άμυνα...

Anonymous said...

aparadekti ethniki

Anonymous said...

eseis eiste aparadektoi

Anonymous said...

Oi kaliteroi simera:
1. Naoumidis
2. Mpalomenos

Gia klammata...:
1. Koulouris
2. Tzimourtos

Anonymous said...

αντε κ του χρονου

Anonymous said...

I DIAFORA STOUS T/F EINAI XAOTIKI

Anonymous said...

TO XASAME TO KORMI PATRIOTI!...

Anonymous said...

ase mas re koulouri traba ekei stin kerkira kai ase to handball foreses kai to e8nosimo

Anonymous said...

TO XASAME TO KORMI PATRIOTI!...

Anonymous said...

pane esu fora to file k paikse an exeis mpalakia...,
O brazilianos filos tou diogo
sugxarhthria se ola ta paidia...

Anonymous said...

mbravo ston koulouri.xtipise ston omo kai sinexise palikarisia.oi kraxtes na to rapsoun. mbravo gevgenako!

Anonymous said...

32-19

de mas xalase............

morfi o ROSTA(40)..........

de vlepete auti i omada.... exei talenta.... alla exei kai vedetes....
''koulouris...tzimourtos gia klammata''... stravos eisai re coach??
riganas,naoumidis k mpalomenos diasothikan......oloi ooi alloi vouliaksan...amina gia klammataa

Anonymous said...

παικτες χωρις σημερα και,δυστυχως,
διχως αυριο.
υπερβαροι,μονο απαιτουν ως δημοσιοι
υπαλληλοι

ο αγωνας αυτος ηταν μια ευκαιρια
για να δουν το επιπεδο τους .

το 1990 παιζαμε με ερασιτεχνες κ
χαναμε με μικροτερη διαφορα

μην περιμενετε κατι απο τον παγκο
λειπουν τα εργαλεια

Anonymous said...

Λυπήθηκα για την ήττα αλλά μερικοί είναι αμετανόητοι. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ κάνετε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για να δούμε και οι υπόλοιποι το σωστό δρόμο. Χάλια ο ένας, δράμα ο άλλος, ντροπή ο παράλλος, ο πάγκος κοιμάται κλπ. Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό χάντμπολ. Γι αυτό όσοι κρίνουν τους πάντες και τα πάντα, ας συμβάλλουν και λίγο καταθέτοντας τις όποιες προτάσεις τους για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Κώστα μπράβο που βοήθησες να δούμε το παιχνίδι.

ΥΓ. Όποιο και να είναι το κόστος για πολιτεία ή ΟΧΕ, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο όμιλος του Champions league ανδρών, να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Anonymous said...

Ουστ ρε αληταράραδες και προβοκάτορες. δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Είστε αυτοί που στην επιτυχία θα γλύψετε μπας και πάρετε μέρος της δόξας. Είστε οι ίδιοι που στην αποτυχία θα ισοπεδώσετε τα πάντα. Είστε αυτοί που στην κατοχή οι παπούδες σας φορούσαν κουκούλες και ...έδειχναν. Επειδή τα γονίδια των παπούδων σας τα έχετε και εσείς είνετε μακριά ρε λαμόγια και αφήστε τα παιδιά που ήταν στο τεραίν, στον πάγκο, στο νοσοκομείο και τους προπονητές τους. Εγώ λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί, αλλά θα πάω στην Κομοτηνή. Εσείς πάτε για μπάνιο......

Anonymous said...

φιλε τα ειπαμε κ αλλες φορες
το γα'ι'δουρι,αλογο κουρσας,δεν γινεται !
οσοι πιστευουν οτι ο μαντζος θα κανει κατι με αυτο το υλικο ,απατωνται.
ποτε του δεν εκανε ,παντα ειχε πολυ καλυτερους παικτες απο τους αντιπαλους του κ με το ζορι κερδιζε.
απο ιματζ βεβαια ...
οσον αφορα τον σεφερτ,ειχε παρα παρα πολυ καλο υλικο "καυλωμενο" για διακριση ,ελεγχεται για τις αποτυχιες προκρισης κ το νηπιακο χαντμπωλ που παρουσιαζε
τωρα εσυ που ζητας προτασεις, ζητα τες απο αυτους που ζουνε απο το χαντμπωλ κ οχι απο μας που ζουμε για αυτο
αυτοι εχουν την ευθηνη για το τελμα που βρισκεται ο χωρος


1,κωστα συγχαρητηρια για την προβολη
2,αντε κ μια προταση: οι συμμετεχοντες (παικτες-προπονητες) να αμοιβονται με ποσοστα εναντι των εσοδων των συλλογων

Anonymous said...

Re ma tin panagia tha trellatho!!!Ton Koulouri ti ton exei akoma mesa??????????Prepei na kseftilistoume teleios???

Γιαυτόν τον άνθρωπο τι να πω...ευτυχώς που αυτοξευτιλίζεται!!! άντε ρεεεεε

Anonymous said...

re mages to fagate to paidi.diavaste ti grafei prwta kai meta krakste o dellios opos kai alli 4 den epaiksan logo tis iosis kai pire 2 t/f.
kai pali kala ta pigame xwris alvano karupidi kai kotsifa.

1961 said...

συγχαρητηρια πρωτα απ'ολα στα παιδια για το ψυχικο σθενος να αγωνιστουνε κατω απ'αυτες τις συνθηκες!δεν ειναι ευκολο και γι'αυτους που δεν εμφανισαν συμπτωματα και απο την ψυχολογικη πιεση-ασε που το οτι δεν παρουσιασαν εμετους δεν συμαινει οτι ηταν 100% υγιεις!δεν ξερω αν μας χρειαζεται μια επαναλυψη αλλα κατι πρεπει να γινει απο την ομοσπονδια τουλαχιστων απο πλευρας κυρους

perros nikos said...

σε τέτοιες στιγμές θέλει σύναιση και λίγα λόγια. όσοι έχουμε καθήσει σε "πάγκο" έχουμε περάσει τέτοιες ή παρόμοιες καταστασεις. Ως εκ τούτου σεβασμός και μέτρο όταν ανοίγουμε το στόμα μας, και περισσότερο σεβασμό στον εαυτό μας όταν το ανοίγουμε .... ανώνυμα. Ευγένειε Κουλούρη γι αυτά που γράφουν την εμπάθειά τους βγάζουν.... ίσως από όταν τους είχες αντιπάλους!!! Συνέχισε απτόητος σε αυτό που αγαπάς.... γιατι με αγάπη λειτουργούμε προς το χαντμπολ όλοι όσοι το υπηρετούμε.... και αυτοί το πονάμε!!
perros nikos kerkyra

Anonymous said...

Διαβάζω με μεγάλη έκπληξη αυτά που γράφουν κάποιοι,που κράζουν τον κουλούρη τους προπονητές και γενικά τους πάντες!
Το λιγότερο που μπορώ να πω είσαστε πολύ βλάκες εσείς που κράζετε κατά αυτόν τον τρόπο στον συγκεκριμένο αγώνα τους αθλητές που με όλα αυτά που συνέβησαν.
Καλή επιστροφή στα παιδιά και περαστικά σε όλους!

Anonymous said...

Tο έγραψα και εχτες με το Μάντζο και αυτή την Διοίκηση αυτά μας αξίζουν οι μονιμες εμπειρίες εντάξει κ. Μακεδωνομάχε . Τώρα όσο για τους παίκτες αυτές τις υποδομές έχουν και αυτό παίζουν οι δε επιλογές προσκλησης τους στην ομάδα είναι της κλίκας Ο.Χ.Ε και δεν φταίει ούτε ο Κουλούρης ούτε οποιοσδήποτε καλή ανάρωση στα παιδια με όλη μου την καρδιά όσο για την κλίκα καλές ερμπειρίες και στο μέλλον.

Anonymous said...

PROSOHI ERHETE H M.BRETANIA H SKOTIA TA N. FEROE GIA TETRAEUNES TOYRNOYA STO KILKIS E RE EMPEIRIES

Anonymous said...

Ευτυχώς που κτύπησε και ο ιός και προσπαθούμε να ξεπλύνουμε το κάζο που πάθαμε!!!!!

Anonymous said...

entaksei re xasame mono 13 gkol!kala pigame! min krazete kanenan den ftaiei o koulouris an den exei paiktes na paiksoun amuna!

Anonymous said...

Μπραβο σε ολους τους ειδικους που γραφουν μονο για ενα ατυχες αποτελεσμα και κραζουν τα παιδια της εθνικης που ξεπερνουν τα ορια τους.Μπραβο ρε κομπλεξικοι με την εθνικη ομαδα.Αν ησασταν εσεις εκει και σας ελεγαν τα ιδια τι θα λεγατε?Αλλα ξεχασα,δεν κανει ο Κουλουρης (Κυπελουχος) Τζιμουρτος (παιζει στη Γερμανια) και φυσικα σας φταινε και οι προπονητες.Τελικα εσεις που τους κραζετε να ειστε προπονητες και να παιζετε στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου!Γατακια...

Anonymous said...

Είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά να δέχονται τέτοιο πόλεμο.Είναι μια ομάδα που φτιάχνεται για το μέλλον όποιο και αν είναι αυτό.Η εμφάνιση ήταν ηρωικη γιατί όλοι τελικά είχαν προβλήματα απλά κάποιοι διακομήστικαν κιόλας στο νοσοκομείο.Καλη αναρωση σε ολους και μην μασάτε από κακίες....

Anonymous said...

Εσυ που τα εχεις με τον Κουλουρη, σου πήρε το κύπελλο και εχεις λυσαξει κομπλεξαρα, αθλητης κοσμημα ειναι αλλα κατι σκ... του χαντμπολ σαν και εσενα το θελουν στη αφανεια το αθλημα για να επιπλεεις....
ουστ βρε σκ... απο το χαντμπολ ευτυχως ειστε λιγοι απλα γραφετε πολλα μηνυματα σας πηραν χαμπαρι ουτε την Εθνικη δεν σεβεστε

Anonymous said...

εδω παραμονή καποιου αγώνα τραυματίζεται ενα παίκτης στην προπόνηση και την επόμενη μέρα το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση 5 πήγαν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι στο νοσοκομείο, και άλλοι 4-5 είχαν πρόβληματα και εμείς έχουμε το θράσος λες και δεν έχουμε παίξει ποτέ σε ομάδα να καθόμαστε να κατακρίνουμε παίκτες και προπονητές.
Ή μαλάκες είμαστε ή επικίνδυνοι.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Anonymous said...

βρε κοπρόσκυλα, ούτε την εθνική δεν σέβεστε????
και εδώ θα βγάλετε το κόμπλεξ σας μέσα από την ανωνυμία γελοία υποκείμενα???
μια ομάδα διαλυμένη από τα κόλπα των Ούγγρων με τους μισούς να είναι εκτός μάχης με το στομάχι στα χέρια και τους άλλους μισούς να΄σέρνονται με το ζόρι και να παίζουν με σφιγμένα δόντια... και αυτή η κατάσταση δεν σας ακουμπάει καθόλου την λογική ωστε να βγάλετε το σκασμό????
τι παιχνίδι να κάνει η ομάδα που έχει αποδιοργανωθεί εντελώς και εκτός από τον δημοσιογράφο και τον Μάντζο που δεν έφαγαν το βράδυ όλοι οι υπόλοιποι ήταν κομμάτια από τα φαρμάκια που τους τάϊσαν...
τι θα κάνατε εσείς σε ένα τέτοιο σκηνικό, κοπρόσκυλα που δεν έχετε ιερό και όσιο...
φάτε σκ... και μην ανοίγεται το βρωμερό σας στόμα, τουλάχιστον όταν πρόκειται για την εθνική.
όσο για σένα Κουλούρη και όποιου άλλου ακούστηκε το όνομα, γράψτε τους στα τέτοια σας , αν και ούτε εκεί αξίζει τον κόπο να τους βάλετε.-

Anonymous said...

ΑΣΕ ΡΕ ΠΕΡΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΤΕ ΤΡΩΤΕ 40 ΕΙΤΕ 50 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Anonymous said...

mpravo mpravo mpravo!!! mpravo eidimones mou eseis!!!! mpravo!!! mia erotisi pou sigoura oi pio polloi edo(oi idimones) pou kseroun kai kanoun para poli kritiki tha tin kseroun!!! i mpala paidia ti sxima exei??? einai tetragoni???? e????

Anonymous said...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ, Φ Υ Γ Ε Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Anonymous said...

Να φυγετε να πατε αλλου!