ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΕΚ


Εγραψε ιστορία
Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ για πρώτη φορά, 33-31 τον Φίλιππο στην β’ παράταση
Ο συγκλονιστικότερος και συνάμα καλύτερος τελικός στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ έμελλε να διεξαχθεί χθες στις Σέρρες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Φίλιππο Βέροιας στο 11ο φάιναλ- φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «ένωση» μετά από ένα ματς που έσπασε καρδιές και κρίθηκε στην δεύτερη παράταση νίκησε 33-31 τον Φίλιππο και στέφθηκε για πρώτη φορά Κυπελλούχος Ελλάδας στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση θεσμού. Παράλληλα όμως κατάφερε και άλλα δύο ιστορικά γεγονότα. Να φέρει την πρώτη κούπα σε ομαδικό άθλημα στην ΑΕΚ μετά από 7 χρόνια (τα τελευταία ήταν το κύπελλο στο ποδοσφαίρο και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ το 2002), αλλά και το πρώτο τρόπαιο της ερασιτεχνικής.

Μοιραίος ο Πρωτογέρης
Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν ένα απόλυτο ντέρμπι με εντυπωσιακή διακύμανση του σκορ. Ο Φίλιππος ξέφυγε για πρώτη φορά 7-11 (19’), πραγματοποιώντας σερί 5-0 (7-6 στο 14:11) και στην συνέχεια προηγήθηκε και 11-14 (27:45). Η ένωση όμως αντέδρασε και στο επόμενο δεκάλεπτο με δικό της σερί 8-1 έφτασε στο 19-15 και φάνηκε να ελέγχει το ματς. Αυτό το κατάφερε μέχρι το 48:23, όπου ήταν μπροστά 25-23. Οι Βεροιώτες όμως με την εμπειρία τους στα κρίσιμα λεπτά γύρισαν το ματς και προηγήθηκαν 25-27 στο 53’ και φάνηκε πως θα είναι οι νικητές. Ομως το δοκάρι του Ούντσιανιν στο πέναλτι -στο 26-27- και το γκολ του Ασαρίδη στο 59:10 έστειλε το ματς στην παράταση. Στην πρώτη ο Φίλιππος είχε την ευκαιρία του αφού προηγήθηκε 28-30, αλλά δύο γκολ του Σαμλίδη πήγαν το ματς στην Β’ παράταση (30-30). Εκεί προηγήθηκε 31-30 (72’) για πρώτη φορά μετά από 23 λεπτά (25-24 στο 49’). Ο Γιούπης ισοράφάρισε στο 73:04 σε 31-31, αλλά στην επόμενη φάση (76’) ο Τάσος Πρωτογέρης έγινε ο μοιραίος παίκτης του ματς και του Φιλίππου χάνοντας (το απόκρουσε ο Γιούρι Παπαδόπουλος) το πέναλτι το οποίο θα έδινε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Στη κόντρα η ΑΕΚ σκόραρε (32-31) με τον Γιώργο Παπαδόπουλο (78’) στην συνέχεια ο Κουλούρης απέκρουσε το σουτ του Ούντσιανιν και ο Μπακαούκας 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έγραψε το τελικό 33-31

ΑΕΚ 33
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 31
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 7-10, 13-14 (ημχ.), 19-17, 25-25, 27-27 (κ.α.), 28-30 (α’ παρ. α’ ημχ.), 30- 30 (α’ παρ. β’ ημχ.), 31-31 (β’ παρ. α’ ημχ.), 33-31 (β’ παρ. β’ ημχ.).
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Κουλούρης, Στράμπατς 5, Μπακαούκας 9, Σαμλίδης 5, Κουτσής, Βελιτσιάνος 4, Γρηγοράκης, Ανδρώνης, Γερουλάνος, Παπαδόπουλος Γιούρι, Παπαδόπουλος Γιώργος 5, Ασαρίδης 4, Τσαούσης 1, Κρεμόνας.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τεο Παυλίδης): Χριστοδουλίδης, Κωστακίδης, Χατζόγλου 2, Βουτσάς 2, Βελίκοβιτς 2, Μπαντής 5, Δέλιος, Τζούφρας 3, Ούντσιανιν 8, Δεληγιάννης 2, Κορωνάς, Παπαδόπουλος Σ. 3, Γιούπης 2, Πρωτογέρης 2. Διαιτητές: Μίγκας- Κορρές, Δίλεπτα: 9-6, Πέναλτι: 2/2- 5/7.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Θεόδωρος Παυλίδης: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας χρονιάς κ για τις δύο ομάδες. Έγινε κατάθεση ψυχής και από τις 2 ομάδες. Παίχτηκε καλό χάντμπολ όσο γινόταν, γιατί η κούραση ήταν μεγάλη, αλλά ο πιο τυχερός θα κέρδιζε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία καθως και στον κόσμο το δικό μας και της ΑΕΚ. Το παιχνίδι χάθηκε 3 φορές και στην κανονική διάρκεια και ειδικά στην α παράταση όταν ξεφύγαμε μέχρι κ 3 γκολ και δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε. Η τηλεόραση θα κρίνει τι σφύριξαν οι διαιτητές κ δεν θέλω να τους σχολιάσω».

Γιώργος Χατζόγλου: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Κυπελλούχο, στους συμπαίκτες μου και ήθελα να κάνω ένα σχόλιο. Η μαγεία δεν σχολιάζεται. Τα μαγικά είναι μαγικά. Δεν αναιρεί με τίποτα ότι η ΑΕΚ δεν είναι άξια Κυπελλούχος. Συγχαρητήρια και στον Παπαδόπουλο που είμαστε από μικρά παιδιά μαζί και στον Αρβανίτη και στον Μπακαούκα και σε όλους. Μου φέρανε οι συμπαίκτες μου μια ανθοδέσμη κάτι που ήταν σαν να έπαιρνα τη μεγαλύτερη τιμή του κόσμου. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στο Φίλιππο. Είμαστε μια οικογένεια. Ο πρόεδρος είναι πάνω από όλα φίλος μας και κατά δεύτερο πρόεδρος».

Γιάννης Αρβανίτης: «Είπα και χθες, όταν γίνονται αγώνες με τέτοια ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακό. Το συναίσθημα που υπάρχει στους αθλητές και στους προπονητές με τέτοιο κόσμο είναι πολύ όμορφο. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο που έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το παιχνίδι κρίθηκε πάνω από όλα στην τύχη. Ένα σουτ που βάλαμε εμείς, ένα που χάσανε αυτοί. Είμαι σαφώς χαρούμενος που είμαστε από τη μεριά του νικητή. Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ στην κερκίδα πρέπει να πολλαπλασιαστεί. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, αλλάζοντας συνεχώς γήπεδα και ώρες για προπόνηση. Αλλάζοντας ταρτάν, παρκέ, καουτσούκ είμαστε κάθε φορά οριακά στις θλάσεις. Είσαι αναγκασμένος να πιέσεις στα όρια και πολλές φορές αναρωτιέσαι αν αξίζει. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόσμο και στη διοίκηση. Απίστευτη προσπάθεια και πήραμε το Κύπελλο. Να ευχαριστήσω πολύ τον Παύλο Καλαβάζη, Λεωνίδα Σκυφάκο και Κώστα Γκιόκα που δουλέψαμε αρκετά φέτος. Ερωτηθείς για το θέμα το γηπεδικού πρόσθεσε: «Αν δεν υπάρχει χώρος για προπόνηση και γήπεδο δεν έχω λόγο να πληρώνομαι και να δουλεύω ως προπονητής. Αν δεν υπάρχει σύντομα γήπεδο το βλέπω δύσκολα να συνεχίσω στην ΑΕΚ. Γιώργο Χατζόγλου καλή πορεία και στο υπόλοιπο της ζωής σου».

Γιώργος Παπαδόπουλος: Σήμερα καταθέσαμε την ψυχή μας στο παιχνίδι. Είχαμε να υπερνικήσουμε πολλά πράγματα για να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο, όχι μόνο το Άργος και τον Φίλιππο. Χθες χαριτολογώντας τα παιδιά κουβεντιάζαμε σε πόσα γήπεδα πηγαίναμε. Οι φίλαθλοι όμως μας ακολουθούσαν ολόκληρη τη χρονιά σε όλα τα γήπεδα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτό. Φτάνοντας εδώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Διομήδη μια πολύ καλή ομάδα και μετά το Φίλιππο που μαζί με τον Ιωνικό είναι μία από τις δύο πιο ιστορικές ομάδες. Πετύχαμε το στόχο μας. Σήμερα η ΑΕΚ πρέπει να μπει σε διαφορετικό τόνο, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια. Η διοίκηση έκανε τρομερή προσπάθεια να βρει γήπεδο σε όλη την Αττική. Αν μπορώ εγώ να κάνω μια έκκληση ώστε η πολιτεία να βοηθήσει την ομάδα να βρει γήπεδο θα το κάνω. Η διοίκηση έχει σταθεί πολύ φέτος δίπλα μας, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες. Θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στον Γιώργο Χατζόγλου ότι και να κάνει στη ζωή του. Έχει δώσει ψυχή και χαρακτήρα στο άθλημα και τον ευχαριστώ για ότι έχει προσφέρει».

ΤΟΓΕΛΟΣ: «Υποκλίνομαι»
«Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή κι είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε το Κύπελλο νικώντας μια ιστορική ομάδα, το όνομα της οποίας είναι συνώνυμη με το χάντμπολ. Μου φαίνεται απίστευτο ότι φτάσαμε να κερδίζουμε το Φίλιππο. Υποκλίνομαι στον προπονητή, στους συυνεργάτες του και στους παίκτες. Δεν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια γι' αυτό που έχουν κάνει και τα όσα πέρασαν αυτή τη χρονιά», σχολίασε ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Βασίλης Τόγελος και συνέχισε: «Ηθικά ήμασταν δίπλα τους, αλλά όχι πρακτικά όσο κι αν προσπαθήσαμε. Θέλω να απευθύνω έκκληση στην Πολιτεία να μας βοηθήσει να βρούμε γήπεδο. Σε όσους κατακρίνουν τους οργανωμένους οπαδούς, θέλω να τους πω ότι σήμερα βλέπουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους όταν κάθονται σε διοικητικές θέσεις, δουλεύοντας με ανιδιοτέλεια κι έχοντας μόνο στο μυαλό τους την ΑΕΚ. Θέλουμε να κάνουμε το Δικέφαλο να πετάξει ακόμα πιο ψηλά. Το ότι δεν τα έχει παρατήσει ο Γιάννης Αρβανίτης έχει να κάνει με το ότι βλέπει ότι κάνουμε κινήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο διέξοδοι. Από αύριο θα τρέξουμε γι' αυτά τα παιδιά γι' αυτό που τους κάναμε φέτος. Χαιρόμαστε που δώσαμε χαρά στους οπαδούς, που έχουν να γευτούν τίτλο σε ομαδικό άθλημα από το 2002», κατέληξε. Απο την μεριά του ο Κώστας Σταματιάδης, έφορος του τμήματος, σχολίασε: «Αυτό που είχαμε τη φετινή χρονιά ήταν ο ένας τον άλλο. Ημασταν μια παρέα, μια γροθιά, έπαιρνε δύναμη ο ένας από τον άλλο. Είναι γεγονός ότι οι παρέες γράφουν ιστορία. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτή την ομάδα, αυτό τον προπονητή, τον οποίο χαρακτήρισα πριν 2 χρόνια “Χαρυ Πότερ” για την ιδιότητά του να φτιάχει ομάδες. Παράγοντες σαν τον Γιώργο Φύκατα (πρόεδρο Φιλίππου) δεν υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Σήμερα ολοκληρώθηκε μια δεκάμηνη διαδικασία έρωτα μεταξύ των οπαδών και της ομάδας και μπορώ με βεβαιότητα να πω οτι 1500 από αυτούς θα μείνουν στο άθλημα».

ΦΥΚΑΤΑΣ: «Πορώθηκα περισσότερο»
Απο τη μεριά του Φιλίππου αυτός ήταν ο τρίτος χαμένος τελικός Κυπέλλου, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν θα βγει στην Ευρώπη –ενώ η ΑΕΚ τα κατάφερε και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Κύπελλο Κυπελλούχων- για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2000-2001. Ο πρόεδρος του συλλόγου πάντως Γιώργος Φύκατας μόνο να πτοείται δεν φάνηκε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά και στη δική μας ομάδα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της Βέροιας γιατί δεν καταφέραμε να γυρίσουμε με το Κύπελλο. Εύχομια οι εύρωστοι φιλαθλοι της ΑΕΚ να βοηθήσουν ώστε να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και το χάντμπολ χρειάζεται τέτοιους συλλόγους.Θεωρώ ότι διδάξαμε ήθος και προσφέραμε θέαμα και αυτή η συμπεριφορά μας θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για να συνεχίσουν όλες χωρίς διαμαρτυρίες, αλλά με ήθος τόσο στις συνεντεύξεις Τύπου όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα της ΑΕΚ κι εύχομαι να έχουν καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Είναι μια πρωόγνωρη κατάσταση για τον Φίλιππο, που δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης του ελληνικού χάντμπολ κι είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Το γεγονός ότι χάσαμε το Κύπελλο μας πορώνει ακόμα περισσότερο. Εχουμε υποδομές, παίκτες και προπονητή και θα κάνουμε ότι το καλύτερο για του χρόνου. Για τον Χατζόγλου, λόγω των χαντμπολικών του γνώσεων, της ευφυίας του, αλλά και της ειδικότητάς του θα είναι από σήμερα δίπλα μου στη διοίκηση». Από την μεριά του ο Γιώργος Χατζόγλου, αρχηγός του Φιλίππου που ήταν το τελευταίου ματς, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Οσον αφορά τα «μαγικά» των διαιτητών, το μόνο που έχω να επισημάνω είναι ότι στη μαγεία είτε πιστεύεις είτε όχι. Αυτό δεν αναρεί οτι ΑΕΚ άξια κυπελλούχος».

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ
Ετος/Αγωνας/Σκορ
1983/ΒΑΟ-Αθηναϊκός/19-16
1984/ΒΑΟ-Αρχέλαος Κ./21-19
1985/ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Ν.Ελβετία/20-19
1986/ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.-Δούκας/23-21
1987/ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.-Δούκας/31-20
1988/ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.-Αθηναϊκός/23-19
1989/ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.-Φίλιππος Β./22-19
1990/ΑΡΧΕΛΑΣΟ Κ.-Δούκας/27-21
1991/ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Βριλήσσια/30-23
1992/ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Βέροια/28-24
1993/ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.-Αρχέλαος Κ./34-33
(παράταση, κ.α. 30-30)
1994/ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κ.-Ιωνικός Ν.Φ./27-25
1995/ΣΧΟΛΕΣ ΞΥΝΗ-Φίλιππος Β./30-29 (Β΄ παρ., κ.α. 22-22, Α΄ παρ. 26-26)
1996/ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-Αρχέλαος Κ./22-21
1997/ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Σχολές Ξυνή/26-24
1998/ΔΟΥΚΑΣ-Αθηναϊκός/29-25 (παράταση, κ.α. 23-23)
1999/ΔΟΥΚΑΣ-Κιλκίς/21-18
2000/ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-Αρχέλαος Κ./24-18
2001/ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-Ιωνικός Ν.Φ./20-16
2002/ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-Ιωνικός Ν.Φ./20-17
2003/ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Ιωνικός Ν.Φ./32-31 (Β΄ Παρ., κ.α. 25-25, Α΄ παρ. 29-29)
2004/ΚΙΛΚΙΣ-Δούκας/29-27
2005/ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Κιλκίς/25-19
2006/ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Πανελλήνιος/26-24
2007/ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Πανελλήνιος/29-26
2008/ΔΟΥΚΑΣ-Πανελλήνιος/25-24
2009/ΑΕΚ-Φίλιππος Β./33-31
(κ.α. 27-27, α’ παρ. 30-30)



124 comments

Maria Tsaptsinos said...

Συγχαρητηρια ΑΕΚ.

ΑΕΚ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

AFOU H AEK PERASE APO DIOMHDH KAI FILIPPO, EINAI AKSIA KYPELLOYXOS

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΔΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.

Anonymous said...

συγχαρητηρια στον ΝΙΚΟ ΚΟΡΡΕ !!!
Τα καταφερες και παλι !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

Anonymous said...

Αυτα που λενε για το ριπλευ στην τηλεοραση και την φαση του γκολ του Φιλιππου που δεν το μετρησε ο ΚΟΡΡΕΣ και στερησε το Κύπελλο απο τον Φιλιππο , θελω να μου πει καποιος πως το ξεχώρισε αφου δεν φαινονται οι γραμμές στο πάτωμα (δεν ξεχωριζουν) .
Και στο κατω κατω αυτο λέγεται ΣΦΑΓΕΙΟ Νικολακη Κορρε !!!
Παρτο να το δεις το βιντεο και δες και τα γκολ του Μπακαουκα πόσα βηματα έκανε.
Αλλα τετοιος ήσουν μια ζωη.
Ο Καρανίκας , ο Τσάγκας, ο Τσουμάνης, ο Ψάλτης και ο Κουτρας ειχαν καλυτερο επίπεδο απο σενα .
Εσυ ήσουν και θα εισαι κομπλεξικος

Anonymous said...

Ο ΚΟΡΡΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΕΧΑ

Anonymous said...

8.48 oso kai an se stenaxvrei o voutsas mpike sta 6m

Anonymous said...

τρως πολλα ψαρια εσυ και βλεπεις καλα μαλλον
Σουτάρησε ο Βόσνιος απο τα 8-9 μετρα και ο Βουτσας μπήκε στα 6 μέτρα ???
θα μας χαζέψεις και εσυ και ο Μαυροντυμένος
Αντε ρε παιξε παραπερα

Anonymous said...

ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΕ ,ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕΣ,ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Anonymous said...

symfono me ton 9.10.h aek epaize olh thn xronia me 8 paiktes kai se auto to final4.eprepe na tous eixes kerdisei toulaxiston 5-6 goal...

Anonymous said...

και αν δεχτουμε οτι το σφυριγμα ηταν λαθος,στα υπολοιπα 20 λεπτα τι καναν οι βεροιωτες?
un-κακα!

Anonymous said...

TEO ANTE SPITI TORA.
EISAI POLY LIGOS TELIKA KAI I OMADA SOU SERNOTAN STON TELIKO
DEN EIXES NA MAS DEIKSEIS TIPOTA APOLITOS EKTOS TA IROIKA TOY GIOYPI KAI TOU STIV.

PARADEXOMAI OMOS OTI TO GNOSTO KORAKI SOU STERISE TO KYPELLO ME TO APISTEYTO SFIRIGMA.
DEN THA MAS LEIPSETE KATHOLOU K.KORRE.

Anonymous said...

KORRES TO KARNAVALI !!!

Anonymous said...

Ο Β.Α.Ο. ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ..Ο ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΑΠΟΝΤΟΣ ΣΤΗ Β΄.ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΣΤΗΝ Α2.ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ,ΣΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΦΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΥΕΡΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΟ ;
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΒΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ !!!

Anonymous said...

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ !!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ;
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΚΟΡΡΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ.
ΑΥΤΗ Η ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 'ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ' ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ 'ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΚΙΑ' ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
δικεφαλε για παντα στην καρδια.

Anonymous said...

ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΕΟ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΝΤΖΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΛΑΜΟΓΙΟ

Anonymous said...

τον μαντζο τον σουταρουνε απο που ?

Anonymous said...

προτεινω την εθνικη να μη ντη δωσουν σε διδυμο τωρα αλλα σε τριδυμο.Εχω κιολας να προτεινω ενα ...καραχαλιος -τεο-ιγνατης, τι λετε;

Anonymous said...

xaxaxaxaxa kalo

Anonymous said...

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΙΨΙΝΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ. ΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ.
ΜΕ ΤΙ ΑΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ Η ΨΙΨΙΝΕΛ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ 6 Μ.ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΣΟΙ ΕΚΑΝΕ ΧΟΡΟΓΡΑΨΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΩΣ ΤΑ 80.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.

Anonymous said...

1994 κυπελλουχος ελλαδας ο αρχελαος χωρις γηπεδο και προπονηση στο τσιμεντο.
2009 κυπελλουχος ελλαδας η αεκ χωρις γηπεδο και προπονηση εδω κ εκει.
2010 ποιος θελει να μεινει χωρις γηπεδο ?

Anonymous said...

το αλλο το καλο ο μιγκας κατα την διαρκεια του αγωνα μολις οι παικτες τον ρωτουσαν τι σφυριξε η κορρε τους απαντουσε.Παλι μαλακια εδωσε?Ωραια υποστηριξη αλλα μπροστα στα αισχη της κορρε τι να κανει.

Anonymous said...

Εχω κι αλλο.Ο Μαντζος εχοντας την καβαντζα της βεροιας τρωει τεο που μενει μπουκαλα, ο ιατρουδης τρωει γραμματικο και παει απο κειμ που ηρθε .Ο κυπελλουχος γκρινιαζει ολο το καλοκαιρι αλλα τελικα μενει στην αεκ μιας και δεν εχει κατι καλυτερο να κανει.Ο Διομηδης αλλαζει προπονητη -παλι-, ψαχνει ψαχνει και στο τελος παιρνει το βαρελτζη .Ο παοκ αλλαζει κι αυτος προπονητη τωρα που θα παιξει chl,παιρνει το σκουφα που τριγυριζει σα το κορακι. Το κιλκις κραταει το γεωργιαδη αφου δε τα βρισκει με τις μισες ομαδες της α1 που μιλαει. Ο θερμαικος ...ε δε ξερω μη μου βαζετε δυσκολα

Anonymous said...

πες μας για τον δουκα,τα βριλλησια κ το κιελο

Anonymous said...

kavouras...

Anonymous said...

KORRES NIKOS
national referres HHF
(με τις πλατες Νικολιτσα/Μιγκα
ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑΣ
(με εδρα HHF)

Anonymous said...

ΝΙΚΟ ΚΟΡΡΕ
Αν φορας παντελονια δες το βιντεο και τις επιμαχες φασεις παραδεξου τα λαθη σου και ζητα συγνωμη απο την Βεροια !!(αν φορας παντελονια)

Anonymous said...

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΟΡΡΕΣ
Γυφτοσάλιαγκας
Μηπως θυμασαι τον τελικο που ζητουσες να παρεις στην Κέρκυρα;
ΠΓΣ- ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Θυμασαι το κραξιμο που εφαγες απο τον Ιατρούδη ;;
Το θυμάσαι ρε σαλιαγκέ ;

Anonymous said...

O voutsas erxete mesa apo ta 6 metra telos,to deixnei sto teleutaio replay apo osa edeikse gia autin tin fasi.
Diladi re ili8ioi pote tha deite kathara handball kai tha krinetai xwris ton opadismo pou kouvalate?krima pou eiste oloi lamogia,na kerdizei i omada mas kai sta arxidia mas oti k na ginei alla meta vgainete kai krazete!loipon telos to mpoulo twra apo tin aek,den eimai aek apla eida to mats xarika to pathos kai tin psixi pou deiksane kai oi 2 omades kai telika kerdise i aek!


kai mia erwtisi:
Eseis edw oi fila8loi tou filipou eiste toso ikanopoihmenh apo tin omada sas pou sas adikise i diaitisia?VGALTE TA GUALIA KAI META MILAME!

Anonymous said...

φόρτσα ΑΕΚάραααα, εοεοεεεοεεεε..
και ξαναλέω μπεμπέτσος-μεϊμαρίδης η μορφή!! μιγκας κορρές!! ανεπανάληπτοι!! ... βλάχος κάργατζης ΜΟΡΦΕΣ!!
αμ οι άλλοι!! οι διεθνείς!!! χαχαα
μπατμαν - τζιφερόπουλος!! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΟΡΕΕΕΕ!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Anonymous said...

o vlahos file exei parei k patenta!!!! einai efeureths!!! xaxaxa!!

Anonymous said...

ΕΝΑ ΨΗΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΠΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ????????

Anonymous said...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΘΑΤΑΝΕ .ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΒΑΖΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ, Π.Χ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ

Anonymous said...

Δίλεπτα: 9-6, Πέναλτι: 2/2- 5/7. enas agnos filos tou handball OLOI PREPEI NA PARADEXTOUME POS KERDISE O PIO TUXEROS KAI O PIO KALOS........

Anonymous said...

Ο Νίκος Γεωργιάδης ερωτηθείς για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με το Κιλκίς τόνισε: «Δεν θα ήθελα να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν είναι κάτι το οποίο με έχει απασχολήσει αλλά ούτε θα με απασχολήσει» diladi re noumero apo to kilkis den se noiazei ton mellon sou mia zoi o idios isoun erixnes adeia gia na piaseis gemata palioxaraktira

Anonymous said...

ΓΙΑΤΟΝ 11.38

ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ

Anonymous said...

τεο ,κερδισε πρωτα το ζαφειρακη και μετα να εχεις απαιτηση για το κυπελλο.ο κορρες σας εφταιγε που δεν μπορου σατε να κερδισετε τη αεκ των 6,5 παικτων.αρκετα πια με τα πολλα λογια...

Anonymous said...

...kai as dextoyme oti oi diaithtes ekanan la8os se authh fash. Sta ypoloipa 99 lepta kai 59 deyterolepta ti egine?

Anonymous said...

12.18 eisai vlakas

Anonymous said...

Teo mono xares ksereis na kaneis se palious filous....twra xairetai t kupellaki apo veroia...

Anonymous said...

για τα σχολια του "ειδικου"
δεν θα μιλησει κανεις?
μονο που δεν μπηκε μεσα με πυρσο !
τοσο πολυ το χαρηκε

προλαβε αραγε το αεροπλανο ?
εκει τι πανε να κανουν ?

Anonymous said...

ΦΙΚΑΤΑ ΞΥΠΝΑ,ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Anonymous said...

TEO TRAXANA SE PIRE TO KYPELLO O METAFRASTAKOS TOY SEVERT .
GEIA SOY KOYLOYRI APO TIN HANDBALLMANA KERKYRA

Anonymous said...

are ksylo p 8eloun orismenoi diaithtes.... k mesa s autous to diaithtiko dydimo tou shmerinou telikou...akouse ekei akyrwsan gola ka8aro ths omadas mas....

Anonymous said...

ΦΥΚΑΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΚΣΕΙΣ ΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

12.33 δες πρωτα τα μαγικα που εκανε ο προπονηταρας σου απο το παγκο και ασε τη καραμελα για τη διαιτησια.

Anonymous said...

ΕΝΑ ΨΗΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΠΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ???????? ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ. kapos etsi einai xoris to makaro alla einai aytos pou xrostaei stous persinous kai fetinous a8lites tou panseraikou , stous giatrous , frontistes, , proponites , , a8litiko kai farmakeutiko uliko , leofpreia , beznines , omades , atermona (proetoimasia omadas ) kai se oti uparxei oikonomiki sxesi me tin omada handball tou panseraikou diladi se olous me liga logia mia megali trupia fouskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lamogia pliroste ton kosmo , einai pola ta lefta psile kai giatre.....

Anonymous said...

sostos se vrisko re 12.46.tzouvara irthe i seira sou.pithanotata tha ta pas kalitera apo ton teo.sti zoi ola plironontai koufales.

Anonymous said...

κριμα για το κιελο...μεσα σε 20 λεπτα εχασε ολους τους κοπους μιας χρονιας...της καλυτερης χρονιας που ειχε ποτε ομαδα στα τελευταια χρονια του ευρωπαικου χαντμπολ.τουλαχιστον τα εχασε με μεγαλειωδη τροπο.τετοια αυτοκτονια δεν την περιμενε κανεις...κατα τα αλλα συγχαρητητρια στη ρεαλ πολυ αξια ομαδα.εκει που την ειχαν ολοι χαμενοι καταφερε μεσα σε 10 λεπτα να κανει 17-7 επιμερους σκορ απεναντι σε τετοια ομαδα κι να στεφθει πρωταθλητρια.παντως εξακολουθω να πιστευω οτι το κιελο ειναι ανωτερη ομαδα

Anonymous said...

THEO για το μόνο που κάνεις είναι να στήνεις κανένα παιχνίδι αλλά ξέρεις τι κάνεις κρατάς την πόρτα ανοιχτή γιατί σύντομα θα σε καταλάβουν και θα πάρεις πόδι και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον ΚΑΨΑΛΗ ............................ΞΥΠΝΑ ΦΥΤΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ήταν κάτι που το δικεουτε περά ως περά με την εμφάνιση της .Όσο για τον ΦΙΛΛΙΠΟ στην ζωή ότι κάνεις σου γυρίζει πίσω.........................

Anonymous said...

9.09 οτικαι να λες ο βουτσας ηταν μεσα στα 6μ ,πραγμα που απαγορευεται.παρε τη στεναχωρια σου και ζησε με αξιοπρεπεια.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΑΡΑ...ΑΞΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ!!!

Υ.Γ.ΜΕ 9 ΔΙΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 7 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΥΠΕΡ
ΤΟΥ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 6 ΔΙΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 2 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ...

Υ.Γ.2 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΘΛΉΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ!!!

1961 said...

FORTZA REAL:)

Anonymous said...

προς 11.14μμ.πως το ειπες αν ο κορρες φοραει παντελονια?Καλο.έχεις και αλλα τετοια να μας πεις για να διασκεδάσουμε.καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ ,τι ανεκδοτο ειναι τουτο παλι

Anonymous said...

Iatroudi, eisai trela, eisai trela me tin kitrini fanela...

Anonymous said...

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ¨"ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ
ΑΘΛΗΜΑ" ΟΝΤΩΣ......ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.....

Anonymous said...

An kai imoun me tin omada tou Filipou i Aek SE AYTON ton agwna epekse dikaia.ta 6m ta patise to palikari.mages oi AEK me tosa problimata pou kerdisan to kupelo.to aksizan.

PS (1).RE paidia o Mpakaoukas (Mpakavlakas)poso xazos einai?tin exei dei oti einai o Ronaldo tou handball kai to mono pou kanei einai na asxolite me ton kosmo tis AEK.extes pragmatika mou xarise polu gelio.einai polu vlakas

PS (2).Ena megalo bravo stous paiktes tis AEK.euxomai tou xronou kai to prwtathlima mpas kai psithei kanenas PAO kai OSFP kai mpoune sto handball kai dei aspri mera to athlima

Anonymous said...

bravo teo pou kataferes ki exases 1.apo omada xoris ghpedo 2.apo aplhrotous paiktes 3.apo sulogo me 4 xronia zohs 4.apo omada pou apoteleite mono apo 7 aksiologous paiktes.eno esu teo paizeis se diko sou ghpedo,me plhromenous tous paiktes sthn ora tous exeis thn pio istorikh omada(me ton ioniko) kai exeis kai kalytero yliko.anelabe tis euthynes sou h gyrna ston zafeirakh.eisai polu ligos gia ton filippo ton gyrnas polla xronia piso.a kai kati allo as mazepsei kapoios auton ton gleiodh ton iatroudi pou egleife thn oxe se olo ton agona

Anonymous said...

ΕΝΑ ΨΗΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΠΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ????????

Anonymous said...

pou eisai kavoura????
h omada etoimazetai.......








maurh mampa....

Anonymous said...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ...ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.

Anonymous said...

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΑ 2ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Anonymous said...

ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΨΙΨΙΝΕΛ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΡΡΕ

Anonymous said...

giaton 12.53
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΥΚΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΕ «ΥΓΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ »
ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ .
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΚΟΡΡΕ !!!!

Anonymous said...

MAGIKH DEN HTAN H DIAITHSIA FILE XANTZOGLOU. MAGIKO EINAI NA PROSPA8EIS NA PEISEIS TON KOSMO OTI EISAI A8LHTHS!!!

Anonymous said...

Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΨΙΝΕΛ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ?ΑΝ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΧΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ

Anonymous said...

ΕΥΡΩΠΗ Ε;ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

Anonymous said...

ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...ΟΛΟ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ...ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ, ΚΛΑΨ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΦΥΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΥΡΩΠΗ,ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟ EUROCUP!

Anonymous said...

to oti epaize o teo handball den simainei oti prepei na ginei kai proponitis.mporei na aniksi ena soublatzidiko ena patsatzidiko kati pou na tou tairiazei kiolas.ekanes ton fillipo omaditsa karagiozi.

Anonymous said...

ΦΥΚΑΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΝΤΖΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...

Anonymous said...

o arvanitis telika tha paei ston panseraiko re paidia? ante geia

Anonymous said...

siga na min paei kai sto kielo , O panseraikos sto handball EINAI PISTOLADES kai xrostane se olo to kosmo den plironoun me tipota siga min afisei tin aek kai alles axiopistes omades argos p.x gia na paei stous pistolades kai faflatades sereous kai A2 malista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

για τον 6:00 κλπ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ.
ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΤ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ 10ΕΤΙΑ 83-93 ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΑΜΑΔΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ !!!
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΥΚΑΤΑΣ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΣΑΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ , Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ !!!ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ !!!
ΜΑΝΤΖΟΣ, ΔΟΜΠΡΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΗΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥ Ο ΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΩΛ
ΑΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΩΣ ΕΔΩ !!!

Anonymous said...

to na paraponiete enas megalos sulogos opws o Filippos apo ti diatisia apenanti se mia omada opws h Aek sto hand ball,einai san na bgenei meta apo ena teliko sto podosfairo o Olimpiakos kai na paraponiete gia sfagi tou epenanti ston...Ergoteli!

Hmarton re su....THEO....Xatzoglou..Fykata...klp tethlimenoi suggeneis!

ligi ndropi re seis....apo to Aekaki saxate(sto hand ball min pareksigithw )...tous aplirwtous,tous traymatismenous...xwris gipedo...istoria..klp!

den koitate lew egw tis proswpikes sas eythunes oloi,pou katantisate th hand ballomana Beroia..perigelo ths Elladas?

ante na xatheite..pou anti na skipsete ta kefalia katw kai na aknete tin autokritiki sas,sas peirakse o Korres(allo frouto kai autos bebea)...kai oloi oi alloi ektos apo TON EAUTO SAS!

MAZEYTE TA KOMATIA SAS..KANTE THN AUTOKTITIKI SAS..MPAS KAI SKANA ORTHOPODISEI TO HAND BALL STH BEROIA!

alla...den to blepw....blepw kai alla ...fantasamata kai karikatoures tou parelthontos na mazeuontai ston Filippo(akous Patsiavoura?)..pou mono kalo den prominioun gia ta erxomena...!

kai milaei twra enas Beroiwtis...OXI AEKTHS!

ANTE...PERASTIKA MAS..ALLA OPWS SRTWNOUME OLOI..ETSI KOIMOMASTE..KAI TO KAKO EINAI..PWS ETSI OWPS PAME..TA XEIROTERA ERXONTAI!

Anonymous said...

TON IATRUDI TON IXANE NA SXOLIAZI TO PEXNIDI? KALITERA NA VAZANE TON PULAKI STIN ''NOIMATIKI''..-RE AFTOS DEN BORUSE NA ARTHOSI LEKSI-PROSPATHUSE O KAIMENOS ALA OTAN ANIGE TO STOMA TU ..KRATAGES TIN KILIA SU APO TA GELIA, OPOTE KATALAVENES OMOS TI ITHELE NA PI O PIITIS( EFTIXOS PU IMASTE ELLINES KE KATI PIANUN TA AFTIA MAS ),ALIOS EPREPE NA FERIS METAFRASTI. AAA!!! KE AMEROLIPTOS..UTE O XATZIXRISTOS.AFTA SAN SXOLIASTI,GIATI SAN PROPONITIS ..INE KALOS.

Anonymous said...

6.48 einai palio to sinthima kai protobghke gia ton antza tou olumpiakou...

Anonymous said...

TULAXISTON MAKRIA APO TON DIKO MAS XORO TA SINTHIMATA KATA PEKTON KE TON IKOGENION TUS.INE KRIMA

Anonymous said...

pali kala pou o 'filippakos' eixe ton delio alliws 8a gelage olos kosmos me tn diafora pou 8a exena apo to 'aekaki' mpravo stin aek kai idietera stis psixares giorgo papadopoulo kai eygenio koulouri pou kratisan tn aek

Anonymous said...

POIOS DELIOS PLAKA MAS KANEI AUTOS KAI O MPANTIS ITANE OI PIO ARNITIKOI A8LITES TIS BEROIAS O MONOS POU EPEZE ITAN O STIB KAI ME KARDIA KAI OUSIASTIKA AMUNA STO 1000 KAI OPOTE XREIASTIKE KAI EPI8ESI . AKOU EKEI O DELIOS

Anonymous said...

esu psile apo tis serres ti 8a ginei 8a pliroseis auta pou xrostas oxi ta fetina ( ayta einai polla duskola na pliro8oun ) ta persina toulaxiston , mono to efeliki ston teliko den ftanei na kaneis boltes pano kato gia na se blepoume

Anonymous said...

Για ποιον Καψαλη μιλάτε δεν εχτε πάρει χαμπάρι οτι στο Φίλιππο πια κάνει κουμάντο ο Τάκης ο κολλητός του Φύκατα.

Anonymous said...

E! Παιδια ηρεμίστε εαν δεν ξέρετε μην μιλάτε. (Λυπαμε που δεν μπορώ να μιλήσω επώνυμα γιατι η θέση μου ειναι πολύ λεπτή).
Μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν παιδία για τον Γιώργο Τάκη με ήθος, εξυπνάδα, εργατικότητα και να ξέρει από handball. Αν δεν ήταν αυτός ο Φύκατας θα έπεφτε σε πολλές λούμπές ειδικά φέτος πάλι καλά που τον προστάτεψε. Και σας παρακαλώ να προσέχουμε τα λόγια μας για παιδιά που δεν έχουν κανένα συμφέρον από το άθλημα και βάζουν και το χέρι στην τσέπη.

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.
ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΤΟ HAND-BALL ΦΙΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΒΛΕΠΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ HAND-BALL,ΛΟΓΩ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.
Υ.Γ1 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ ,ΣΤΟΝ Κ,ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΥΓ2 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΩΝ 5.000.000, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Anonymous said...

τιμητικες μνειες για τον χατζογλου,απο μικρο παιδι,παρεα με τον παπαδοπουλο(?!),ηθος,αθλητικη αμιλα,συνεχη και πολυετη προσφορα στο αθλημα...μαλλον,χωρις να το ξερω,ελειπα στο εξωτερικο τα τελευταια 15 χρονια και εχω χασει επεισοδια..

Anonymous said...

O Καψαληs itan stis serres ?????????????

Anonymous said...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ !!
ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΨΑΡΙΑ !!

Anonymous said...

Ο ΚΟΡΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ !!!
ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΕ ΚΟΡΡΕ !!
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΑΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

Anonymous said...

Θανάση Νικολίτσα με το χέρι στην καρδιά , απάντησε μας.
Πόσα δίλεπτα έπρεπε να παρει ο Γιώργος Παπαδόπουλος;
Πόσα βήματα έκανε ο Μπακαούκας σε πολλές φάσεις ;
Οταν ο Μίγκας πήγε να βγάλει 2λεπτο τον Γ.Παπαδόπουλο και έκανε νόημα τον Κορρέ , γιατι ο Κορρες του έκανε νεύμα οχι ;
Γενικά έχεις διάθεση να βοηθήσεις τοάθλημα ναι ή οχι ;
Βγείτε και πείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ, το οφείλετε σε μας τους αθλητές !
Νίκο Κορρέ σε λυπάμαι για το κράξιμο που εφαες και θα τρώς σε όλη σου την ζωή απο την Βέροια.

Anonymous said...

gia tous 11.37 kai 12.17
Ο καψάλης ήταν πρώτο τραπέζι Πέγκυ Ζήνα το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη. Ετσι για την ιστορία.

Anonymous said...

esy re diamanth pou isouna toso kairo;

Anonymous said...

ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΦΟΥ Ο ΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ!

Anonymous said...

ωραιος ο μιγκας για μια ακομα φορα εξεθεσε τον κορρε ,εκανε αυτο που ηθελε να κανει,να βοηθησει την ΑΕΚ μιας και ειναι φανατικος αεκτζης οπως και πολλοι αλλοι απο το συναφι του .το πηγε το ματσακι μαεστρικο ετσι οπως του εχει διδαξει ο δασκαλος του ο αλικακος.ΨΕΜΑΤΑ?και ο κορρες καλο τομαρι ειναι του δοθηκε η ευκαιρια και το επαιξε αθηνοκεντρικο κρατος.μην χασει τρομαρα του.τελευταιες εγκυρες πληροφοριες απο το εγκυρο δελτιο του σταρ αναφερουν οτι απο την αγωνια του και το αγχος εχει κανει ρυτιδες και τις επομενες μερες θα κανει ΜΠΟΤΟΞ

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στους Δικέφαλους τα τμήματα υποδομής τους πως τα πήγαν βγαλανε νεα ταλεντα :)

1961 said...

να πω και εγω τη γνωμη μου για το παιχνιδι:ο φιλιππος παρουσιασε μια ομαδα πιο πληρης σε ολα τα σημεια-ειχε εξτρεμ,σουτ και απο τα δυο ιντερ,πιβοτ καλο και αμυνα επισης.η αεκ αντιθετως ειχε ελλειψεις-δεν επαιζε πιβοτ, σουτ απο εξω εκανε μονο το δεξι ιντερ δεν ειχε παγκο για να ξεκουρασει τους παικτες της.θεωρητικως το παιχνιδι επρεπε να παει στον φιλιππο και εαν ηταν ενα ματς πρωταθληματος ετσι θα γινοταν.ελα ομως που στους τελικους δεν μετρανε αυτα-αυτη η ομαδα που ηταν υποδεεστερη ειχε ενα ατου-οχι μονο το ψυχικο σθενος(και τα παιδια της βεροιας το ειχανε και με το παραπανω) αλλα οτι ο κορμος της αποτελουνταν απο εμπειρους και 'πονηρους' χαντμπολικα παικτες οι οποιοι ηξεραν να χειριστουν δυσκολες καταστασεις(και φυσικα ο προπονητης τους εκμεταλευτικε δεωντος).οπου πηγαινε ο φιλιππος να ξεφυγει για να παρει το ψυχολογικο πλεονεκτημα ειτε με προσωπικες ενεργειες ειτε με 'πονηρια' δεν τον αφηναν,ωσπου εφτασε στην παραταση οπου πια ολα ηταν ρευστα και θα ελεγα πιο πολυ υπερ τους. λοιπον συγχαρητηρια στην αεκ το κερδισε δικαια,και συγχαρητηρια επισης στον φιλιππο παρα λιγο να κερδισει!αυτο ειναι το νοημα.
οσο για τη φαση του τελευταιου λεπτου-ναι ηταν παραβαση(δεν ξερω ποσο επιρεαζε την εξελιξη του παιχνιδιου) ΕΓΩ ομως δεν θα την σφυριζα!

Anonymous said...

7.20 το τάιμ άουτ στο 59:50 για εκτέλεση φάουλ !!!!!!! με την ΑΕΚ να παίζει με παίκτη λιγότερο σας άρεσε;

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΟΥΜΠΕΚΙ" ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50-100 ΠΑΟΚΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΛΑ.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ(ΠΑΟΚ) ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ(ΑΕΚ) ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΑΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΙΜ.
ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.........

Anonymous said...

Οι μεγάλοι σύλλογοι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ που σιγουρα εχουν εκατοντάδες παιδια σε ακαδημίες ποδοσφαιρου μπασκετ ας συνεργαστουν με εμπειρους προπονητες ωστε να "τραβηξουν" κάποια παιδια στο χαντμπολ που σιγουρα θα εχουν περισσότερες ευκαιριες να αγωνιστουν και ίσως καλυτερες προοπτικες.
Η συμβολη της οχε πιστευω θα ειναι καθοριστικη σε τετοιες ενεργειες
ειναι ευκαιρια οι δικεφαλοι να εκμεταλευτουν - αξιοποιήσουν τους τιτλους που άξια κατεκτησαν φετος.

Anonymous said...

ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

9.19 mallon eisai asxetos kai den ta ksereis kala ta pragmata.oi paiktes tou paok einai plhromenoi ston mhna tous eno autoi ths aek den einai opote asto file mh sygkrineis ta dyo somateia

Anonymous said...

Re kseroles oloi pou kserete apo kanonismous tou handball kai o kathenas lei to konto tou kai to makri tou, to idate to videaki kala.... pote o diaititis pou itan stin perioxi tou termatos (Korres) sfirose tin paravasi perioxis sto noumero 5 tou Filipou? Dite to xeri tou pou to ixe sikosi kai edixne tin paravasi perpatontas mesa sta 6 metra..... kai edixne kai ton pekti pou tin ekane, otan o pektis tou Filippou o falakros ksekinouse tin prospathia tou....
ante kseroles mathete tin alithia na tin lete oso pikri kai an ine kai min psaxnete dikeologies...... na kalipsete tis adinamies sas kai tis thesis sas

Anonymous said...

εσυ διαιτητάκο που μας αποκαλείς ξερόλες , σύντομα θα πάρεις την απάντηση που σ αξίζει.
Ο μίγκας είναι γνωστός αντιφιλιππικος εδω και 10ετίες και ο αλλος Κορρες ειναι η μαριονετα του.
Αστα πες τα σε κανένα αλλον που δεν έπαιξε το άθλημα.
Ημαρτον δηλαδή μην τρελαθούμε τελείως
Υπομονή και θα πάρεις την απάντηση σου.

Anonymous said...

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ? ΜΗΟΩΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ?ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ?ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ UNCIANIN ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΡΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ.Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΣΗΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?

Anonymous said...

aaaa re Veriotakia iste oloi kseroles.... exete vri ena anthropo diamanti, ton proedro kai ton doulevete gia na kalipsete tis adinamies sas... me frou frou kai aromata kai gia ola ftene oi alloi .... pou ine ta magika pou ekane i omada sas na nikisi ena aekaki me 6.9 pektes....eleos re lamogia .....

Anonymous said...

ο προεδρος φιλε κοιμαται μερα-νυχτα
και οι τριγυρω του προσπαθουν να μην ξυπνησει !

Anonymous said...

Josef Eles λένε τον παικταρα που ειχε φερει ο Φίλιππος πριν λίγα χρόνια.
Αυτόν να ακούσετε τι θα σας πει για τον Μίγκα οχι μόνο για τον εναμισυ χρόνο της θητείας στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλα και για εκείνους τους αγώνες CL EHF
Μεγάλε κ.Adorka ήξερες τι έκανες εσυ!!!
Δεν ηταν μόνο τα σφυρίγματα του Κορρε έβαλε το χέρι του και ο Σωτήρης.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

2 Ιούνιος 2009 11:47 μμ

Anonymous said...

Φιλαρακι ο Φύκατας δεν κοιμάται ούτε μέρα ούτε νύχτα να ξέρεις !
Την μέρα στο εργοστάσιο και την νύκτα στα μαγαζια του βρίσκεται
και αν έχει ένα μικρό κενό γελάει μαζί σας, καρναβάλια !!!!

Anonymous said...

FANTASTHTE STHN 8ESH TOY FILIPPOY NA HTAN O PANELHNIOS H TO ARGOS H TO KILKIS H H AEK,STH 8ESH TOY PAYLIDH O GRAMATIKOS H O IATROYDHS,KAI STH 8ESH TON PARAGONTON TOY FILIPPOY O XEBIDOPOYLOS H OI PARAGONTES THS AEK H TOY KILKIS H TOY PANELHNIOY.8A GINOTAN PRAGMATIKA XAMOS KAI POLEMOS.BRAVO STOYS PAIXTES PROPONHTES KAI PARAGONTES TOY FILIPPOY POY PRAGMATIKA EDEIXAN APISTEYTO H8OS KAI HTAN KYRIOI.DEN EIMAI BEROIOTHS APLA ETYXE NA HMOYN PARON STIS SERRES GIATI EIMAI ANTHROPOS TOY HANDBALL KAI DEN LEO TO ONOMA MOY GIA NA MHN NOMIZOYN STHN BEROIA OTI TOYS GLYFO.APLA LEO AYTA POY EIDA KAI PRAGMATIKA EMEINA EKPLHKTOS.EDO TO ARGOS STON PROTO HMITELIKO EXASE DIKAIOTATA KAI BGHKAN AMESOS DIAMARTHRIES KAI PARAITHSEIS KAI ENA POLEMIKO KLIMA.

Anonymous said...

Αρκετα με τις δικαιολογιες. Ενταξη την εσωσε ο Παυλιδης. Η ΑΕΚ ηταν καλυτερη και κερδισε. Εχετε κολλησει στην τελευταια φαση. Οτι την πηγαινανε οι διαιτητες σας με παθητικα και διλεπτα συνεχομενα την ΑΕΚ, σιωπη εε? Οτι ο ξενος της ειχε δυο διλεπτα στο 20, σιωπη εε? Οτι μολις ξεφευγε στο σκορ εμενε με παικτη λιγοτερο, σιωπη εε? Το τελευταιο σφυριγμα σας βολευει εε?

Anonymous said...

Ayto poy perigrafeis file einai ena paixnidi handball-etsi paizetai to paixnidi,aytes einai oi faseis toy.to teleytaio sfyrigma omws ekrine to apotelesma kai edeikse tin mikrotita twn diaititwn kai tis omospondias!

Anonymous said...

Βεροιώτες , δεν πάτε καλά ...οι διατητές σας φταίξανε.Αφου δεν είχατε ομάδα...και ο προπονητής σας διακοσμητικό στοιχείο!!!Αντε καλά κρασία

Anonymous said...

Το παιχνίδι ήταν 50-50...ψάξτε αλλου τις αιτίες.Η διατησία δίκαιη.Μπράβο σε όλους.Παιχνίδι που θ΄αφήσει ιστορία!!!

Anonymous said...

Patriotakia tha sas stenaxoriso sas akousa oles aytes tis meres na grafete diafora... tora na sas po kai ego kati......imoun sto gypedo apo tin meria pou epititheto o Filippos eki pou itan kai o proedros mas.....
Lipon itan ena pexnidi poly orea kai synarpastiko apo ayta pou theloume emis tou Handball diafimisi sketi.... oso gia ti fasi sta teleftea defterolepta patriotakia tha sas po oti pragmati ekopse o pektis tou Filippou mesa apo ta 6 metra...
Lipon na kopsoume tin karamela tis diamartirias... ton agona ton xasame apo yperopsia kai oti pistevame i AEK tha ine kourasmeni
kai apo ta lathi taktikis tou proponitikou tim...
Den mpori to Aekaki me 6.5 pektes na mas doulevi... pezane san ti gata me to pontiki... kai emis tipota.... ante proedre kane kati na allaksis tin omada tous asxetous kai tous kolakes stin akri

Anonymous said...

Ενταξει ρε πατριωτακι αφου καθοσουν απο την μερια που εκανε επιθεση ο Φιλιππος και ας δεχτουμε οτι ο Βουτσας περασε απο τα 6 μετρα(που δεν περασε κ αν περασε οριακα). Τα βηματα στο γκολ της ισοφαρισης της ΑΕΚ στο τελος της πρωτης παρατασης δεν τα ειδες?Αυτο ηταν το τραγικο σφυριγμα που αλοιοσε το αποτελεσμα και οχι του Βουτσα

Anonymous said...

polla patriotakia pesane!

Anonymous said...

Kathisa kai diavasa ola ta sxolia.. re paidia eleos etsi tha anevasete to athlima..... ena sxolio gia tin anodo tou handball pou prosfere ayto to mats kai kathise polloys tilefeates ston kanapetous mexri to telo den ida...
ola ta sxolia ine giati oi ditites se mia fasi sfiriksan .... mou thimizete ton panathinaiko....
itan matsara xronia ixame na doume tetio mats me enalages sto skor
pravo itan telio synxaritiria se olous

Anonymous said...

Re patriotaki esy pou les gia ta vimata sto telos tis protis paratasis mou thimizis ton Xotza oti sou lene grafis mimpos ise kolitos tou sinafiou pou den afini ton Filippo na pai mprosta, ise kolitos tou proponitara pou exete... afiste tin karamela
edo oi alloi to aekaki epeze me 7 pektes olo to mats kai emis kyries afipsilou.... oi dietites mas ftene?
pantos itan matsara kai diafimisi tou Handball pravo.
Telos den ksanaxrafo mou fenete oloi edo pou grafete iste arostoi kai ta vlepete monoplevra

Anonymous said...

ειστε για λυπηση βεροιωτες

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:51
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΕΛΑΣΕ!

Anonymous said...

RE PATE KALA RE PATE KALA EKI STIN BEROIA.... MIA ZOI OTAN XANETE TA VAZETE ME TOUS DIETITES PATE KALA,
DEN KOITETE POU ISASTAN XALIA KAI OLO IFAKI KAI YPEROPSIA PRIN TON AGONA SAN NA IXATE PARI TO KYPELLO AYTI TIN PSIXOLOGIA SAS ENEPNEFSE O PROPONITI SAS KAI MES STON AGONA DEN KANATE TIPOTA APENANTI SE MIA AEK POU IXE 7 PEKTES KAI KOURASMENI....
ETSI INE OTI DEN FTANI I ALEPOU TA KANI KREMASTARIA