ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ»
Μια ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Δικέφαλο του Νότου δήλωσε: «Ιδανική χρονιά για το χάντμπολ είναι το 2009 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και του Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Ανοίγουν άλλοι ορίζοντες  για το άθλημά μας που  αγκαλιάζεται από την ακόμα πιο πλατιά φίλαθλη κοινή γνώμη. Εμάς μας υποδέχθηκαν στις 12.30 το βράδυ στο Ελ.Βενιζέλος 50 φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι άνοιξαν σαμπάνιες πανηγυρίζοντας τον τίτλο. Λίγες ώρες νωρίτερα στην Τούμπα 25 χιλιάδες φίλαθλοι αποθέωναν την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου σε σωματιακό επίπεδο και βαθμολογώ τους αθλητές μου με βαθμό πάνω από 10 γιατί είχαν πολύ μεγάλη βελτίωση στη χρονιά παρά τις δυσκολίες που είχαν σχέση με το γηπεδικό, γιατί εμείς τη Δευτέρα είχαμε προπόνηση στο ταρτάν στο στίβο Τρίτη στα Βριλήσσια Τετάρτη στον Πανελλήνιο ή στο Κορωπί ή στον Ιωνικό, την Πέμπτη σε γήπεδο ποδοσφαίρου ανοικτό 5x 5 και την Παρασκευή σε μπόουλινγκ. Όλες αυτές οι δυσκολίες μπορεί να μην είναι κατανοητές από τους φιλάθλους και αυτό γιατί ο αθλητής  που αλλάζει επιφορτίζεται με πολλές επιβαρύνσεις με συνέπεια αν πονούν τα πόδια τους να έχουμε θλάσεις. Σε αυτή την πραγματικότητα δεν μπορώ να μείνω θεατής και  ο όρος μου για να δουλέψω και πάλι στην ΑΕΚ είναι να λυθεί το γηπεδικό γιατί με τους αθλητές, αρκετούς από αυτούς τους είχα όλα αυτά τα χρόνια και είναι παράλληλα και φίλοι μου, δεν μπορώ να είμαι αδιάφορος  σε αυτό το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί. Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στη γυναίκα μου την κόρη μου, που με ανέχονται, στη  νέα διοίκηση της ΑΕΚ που με αγάπη στάθηκε στο τμήμα και στους υπέροχους οπαδούς που ήταν υποδειγματικοί στο F4 καθώς και όλη τη χρονιά. Θεωρώ πως είναι παραπάνω από υπερβολικό να τιμωρείται συνέχεια η ΑΕΚ για «ψύλλου πήδημα». Ενώ εξαιρετική ήταν η συμβολή όλων των συνεργατών μου. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή ευχαριστούμε και τον Πανσερραϊκό οι άνθρωποι του οποίου έκαναν το καλύτερο»
Στην ερώτηση πως σχολιάζει τις δηλώσεις του Προέδρου του Φιλίππου Γ. Φύκατα αναφέρει Ο Γ. Φύκατας είναι ανοιχτό μυαλό και γνωρίζει πολύ καλά τις παραμέτρους του αθλήματος με τις δηλώσεις του έδειξε πως αγαπά το άθλημα και θέλει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο»

O αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης με την ευκαιρία της αποθέωσης της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ –Λάρισα τόνισε: « Για εμάς ήταν η απόλυτη αποθέωση, γιατί μια μικρότερη γεύση πήραμε στο Μίκρα 3 στο τέλος του αγώνα . Το συναίσθημά μας ήταν ξεχωριστό και επιστεγάστηκε όταν βγήκαμε από το γήπεδο και μας πολιόρκησαν οι μικροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και ζητούσαν να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο . Όσο για την ανάδειξή κου στην καλύτερη 7αδα του πρωταθλήματος είναι επιβράβευση των αγώνων μου και επικρότηση της απόφασής μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι»

ΠΕΡΡΟΣ: «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΑ»
Ο συντονιστής του ΕBT Μasters  στην παραλία Ίσσου στην Κέρκυρα Νίκος Πέρρος τόνισε: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ μια ομάδα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτή είναι η Αβάντ Γκαρντ. Προσωπικά νοιώθω υπερήφανος γιατι όταν θα γίνεται μετά από χρόνια ο απολογισμός πρώτη θα εμφανίζεται η Κέρκυρα. Όπως το 2004 με το F4  του Κυπέλλου ανδρών «Σπύρος Σαμμάρας» αλλάξαμε τη ροή των πραγμάτων και δώσαμε άλλο νόημα στη διοργάνωση έτσι και τώρα η Κέρκυρα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια. Όλες οι αποστολές και οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισαν πως ήταν η καλύτερη διοργάνωση. Οι αγώνες μεταδόθηκαν σε όλη την Κέρκυρα με τετρακάμερο συνεργείο, ενώ στο site meliticup.gr, είχαμε  4.500 επισκέψεις. Η εξέδρα των αγώνων που μπορούσε να φιλοξενήσει 600 άτομα ήταν γεμάτη ενώ είχε και κόσμο γύρω γύρω από το γήπεδο του μπιτς χάντμπολ. Επίσης υπήρχαν κάμερες σε ανεμόπτερα. Τη διοργάνωση στήριξαν 43 εθελοντές . Ενθουσιασμένος ήταν ο Δήμαρχος Μελιτειέων Γιάννης Λειβαδιώτης. Ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου μοίρασε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Νέων για το 2011  στους επικεφαλής των ξένων αποστολών, ενώ πραγματοποίησε και απονομές. Τέλος στο τραπέζι έπεσε η ιδέα για να αναλάβει η Κέρκυρα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ το 2014. Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον άξιο προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και το φίλο μου προπονητή της ΑΕΚ Γιάννη Αρβανίτη, γνώστη του χάντμπολ, ενώ συγχαίρω και τον Κώστα Σταματιάδη που τόσο αγωνίστηκε για να στηθεί η ομάδα και να φτάσει ως εδώ».

ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ : «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ»
Ο Παντελής Χατζηϊωάννου Α΄Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ και Πρόεδρο της Επιτροπής Μπιτς Χαντμπολ Παντελής Χατζηϊωάννου δήλωσε: «Η διοργάνωση ήταν καταπληκτική, ψυχή της διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Πέρρος. Βοήθησαν όλοι με την ψυχή τους, από το Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο δημοτικό υπάλληλο. Μεγάλη η επιτυχία της Αβαντ Γκαρντ που πήρε την πρώτη θέση. Ήταν άτυχη η ομάδα ανδρών της Μεταλλοπλαστικής που θα μπορούσε να περάσει στην τετράδα. Η επικοινωνία μας με τους εκπροσώπους των ξένων αποστολών είχε μεγάλη ανταπόκριση όσον αφορά την προσπάθεια για προβολή της υποψηφιότητας της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων για το 2011 στη Θεσσαλονίκη» 
Η παίκτρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελένη Ποιμενίδου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είναι ευκαιρία για να διαδοθεί το άθλημα. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική με συντονιστή το Νίκο Πέρρο που έδωσε και την καρδιά του στους αγώνες. Προπονήτριά μας είναι η Μαρία Καραντώνη, η οποία συνέβαλλε καθοριστικά στην επιτυχία και ενημερώνεται και ψάχνει συνεχώς γύρω από το μπιτς χάντμποολ. Εμείς ενωμένες ξεπεράσαμε τις δυσκολίες . Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι»
--Ως πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Βάσω Σκάρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ
Φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδα χάντμπολ των Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στο  Αθλητικό κέντρο «Κολινδρού». Θα μετάσχουν οι Εθνικές ομάδες Κύπρου και Αγγλίας εν όψει των επίσημων παιχνιδιών με την Ουγγαρία και την Κροατία για τα προκριματικά του Euro2010 και για την Μεσογειάδα στην Πεσκάρα, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ
Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009,  ώρα 20:00
Σάββατο 6 Ιουνίου 2009, ώρα 19:00
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΓΓΛΙΑ
Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009,ώρα 19:00
Κυριακή 14 Ιουνίου    2009, ώρα 12:00
Επίσης οριστικοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Ανδρών στις 10 Ιουνίου (14.45) με την Εθνική Σερβίας στην πόλη Zajecar της Σερβίας.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής καθώς και τα φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Κύπρου και την Εθνική Αγγλίας, που θα διεξαχθούν στον Κολινδρό 4-16/6/2009 και 1 ένας φιλικός αγώνας με την Μεσογειακή Ομάδα της Σερβίας, στην Σερβία, στις 10 Ιουνίου 2009.  Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη 4/6 και ώρα 16:00, στο αθλητικό κέντρο Κολινδρού.
1. ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
2. ΔΕΛΙΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ                                 Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
3. ΒΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                               Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
4. ΡΙΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
5. ΤΣΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
6. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ                      Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
7. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                  Π.Α.Ο.Κ
8. ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                              Π.Α.Ο.Κ
9. ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                               Π.Α.Ο.Κ
10. ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ                                     Π.Α.Ο.Κ
11. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ                                     Α.Ε.Κ.
12. ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                   Π.Γ.Σ.
13. ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                    Π.Γ.Σ.
14. ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
15. ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                  ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
16. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
17. ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                                      ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
18. ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ                                   ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
19. ΚΟΥΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ                     ΧΑΝΘ
20. ΤΣΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ                                     ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
21. ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΦΡΕΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
22. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΜΠΟΡ ΡΟΣΤΟΚ

ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες ενόψει της Μεσογειάδας στην Πεσκάρα (24/6-7/7/2009), που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 3-20/6/2009 στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ» με συντονιστές τον ομοσπονδιακό προπονητής Βελιμίρ Πένιοβιτς κα τον συνεργάτη του Θανάση Καρακεχαγιά.
Ποιες αθλήτριες κλήθηκαν:
1. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ                A.E.Π. ΞΑΝΘΗΣ
2. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ                     Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
3. ΦΩΤΕΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ                    Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
4. ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ ΑΝΝΑ                         Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
5. ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ                   Γ.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
6. ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ                     Α..ΣΕ ΟΡΜΗ
7. ΚΑΖΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                     Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
8. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΑ ΕΥΓΕΝΙΑ                   Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
9. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ          Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
10. ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΝΑ                           Α.Σ.Ε ΟΡΜΗ
11. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ          Ο.Φ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ
12. ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ                   Ο.Φ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ
13. ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ              Ο.Φ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ
14. KΟΥΤΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
15. ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ                        ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
16. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ                 ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
17. ΛΕΚΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ                          Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
--Την Κυριακή 7 Ιουνίου οι αθλητές της Εθνικής Ανδρών –Γυναικών καθώς και τα μέλη της αποστολής θα πάρουν ρεπό προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΧΑΝΘ
Προπονητικό καμπ θα πραγματοποιήσουν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Εφήβων 4-6/6/2009 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ. Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 15:00 στο κλειστό της ΧΑΝΘ. Συντονιστής του καμπ είναι ο Ομοσπονδιακό Προπονητής Νίκος Γεωργιάδης.
ΕΠΙΘΕΤΟ                                   ΟΝΟΜΑ                                  ΣΩΜΑΤΕΙΟ
1.     Κωστακίδης             Αθανάσιος          Α.Σ. ‘Ο Φίλιππος Βέροιας
2.    Δάσκαλος                  Αντώνης              Α.Σ. ‘Ο Φίλιππος Βέροιας
3.    Ευαγγελόπουλος       Χρήστος            Α.Σ. ‘Ο Φίλιππος Βέροιας
4.    Καφετζής                Ιωάννης             Α.Σ. ‘Ο Φίλιππος Βέροιας
5.    Μποσνακίδης           Μανώλης            Π.Α.Σ. Φοίβος Συκεών
6.    Κοτανίδης               Κώστας              Γ.Α.Σ. Κιλκίς
7.    Σισμανίδης              Συμεών              Γ.Α.Σ. Κιλκίς      
8.    Μελετάκος              Γιώργος              Χ.Α.Ν.Θ.
9.    Αποστολίδης            Βασίλης              Χ.Α.Ν.Θ.
10. Καφαντάρης            Κώστας              Χ.Α.Ν.Θ.
11. Σαρηγιαννίδης         Νικόλαος            Χ.Α.Ν.Θ.
12. Τίκος                     Γιώργος              ΕΓΣΝ Ζαφειράκης
13. Πίτος                     Πασχάλης           ΕΓΣΝ Ζαφειράκης
14. Πετρίδης                 Γιώργος              ΕΓΣΝ Ζαφειράκης
15. Θεοδωρίδης            Ευάγγελος          ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
16. Νικολαίδης              Νικόλαος            Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
17. Ασιανός                 Παναγιώτης         ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ
18. Διακουμάκος               Γιώργος               Αναγέννηση Βύρωνα
19. Κοράκης                   Ορέστης               Ιωνικός Α.Σ  Ν. Φιλαδέλφειας
20.  Κατσίκης                  Δημήτρης              Κορωπί

Φωτογραφικό υλικό από το ΕΒΤ Masters θα μπορείτε να βρείτε στο site της ΟΧΕ στην Επιλογή Δελτία τύπου- Φωτογραφικό αρχείο μετά το μεσημέρι. 

18 comments

Anonymous said...

oi klhseis ths e8nikhs andrwn einai ola ta lefta!!!!! ta panta ola!!!

Anonymous said...

ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕΣ.ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ?

Anonymous said...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΡΕ-ΜΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ?ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ?ΕΓΩ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΔΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ
ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΧΑΡΗ ΣΙΑΝΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Anonymous said...

apo ton douka giati tosous?oloi oi paiktarades ekei einai?

Anonymous said...

oxi kai pollous,3 pire!!!alla to thema einai poious 3,anti na parei ton tzira pou aksizei me ta mats pou ekane pairnei ton zampouni kai ton nikolaidi!

Anonymous said...

Bravo stin Avant Garde! Megali epityxia gia olo to elliniko handball: I proti omada protathitria Evropis Bravo Manavi- Karantoni!

Anonymous said...

ΣΒΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ?

Anonymous said...

Το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας τους ήταν για τους Σωτήρη Μίγκα και Νίκο Κορρέ ο τελικός του 11ου Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών και γι’ αυτό τιμήθηκαν από την ΟΧΕ.

Ο Νίκος Κορρές σε αποχαιρετιστήρια δήλωσή του αναφέρει: «Με το σημερινό αγώνα τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και με τον 1ο τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης (23/5) κλείνει ο κύκλος της διαιτησίας μου στο χάντμπολ. Στα 25 χρόνια ελληνικής διαιτησίας και 11 για τη Διεθνή διαιτησία, ο δρόμος για την καταξίωση ήταν επίμονος και η προσπάθεια συνεχής. Οι εμπειρίες που απέκτησα μου απέδειξαν ότι άξιζε η προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΟΧΕ στην ΚΕΔ και στους συναδέλφους διαιτητές που αποτέλεσαν ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα μου. Τόπο στα νιάτα με την ευχή για τους νέους συναδέλφους για επιτυχίες και την επίτευξη υψηλών στόχων».



tis exei se allo blog

Admin said...

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ BLOG ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΟΜΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ.

Anonymous said...

re hatzi giati den kaneis ena reportaz na mas peis poses omades sthn a1-a2-b e8nikh koroideuoun tous paixtes tous!!!! k tous xrwstane 3 ews 5 mis8ous!!! pou oloi 8eloun anapthxh k diafora alla tetoia.. k oi a8lhtes tous douleuoun 2 douleies gia na zhsoun!!!ok einai erasitexniko to a8lhma... paw paso!!!! mhpws prepei kapoia stigmh k oi a8lhtes na kanoun kati na mporesei to handball na paei mprosta!!!mexri pote o ellhnas handbolistas 8a koitaei ton ka8e asxeto paragonta na tou kanei ton magka!!!!kurioi oi proponhtes ekanan thn arxh me ton sundesmo tous kai diekdhkoun... emeis; axizei na kanoume kati gia to paron alla k to mellon tou a8lhmatos.....

Anonymous said...

ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΞΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ . ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΜΑΝΤΖΟ,Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ......

Anonymous said...

ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΞΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ . ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ ΜΑΝΤΖΟ,Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ......

Anonymous said...

Η μεγαλύτερη επιτυχία για την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο ήρθε από το μπιτς χάντμπωλ

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ΄? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ.....

Anonymous said...

pioi vlakes milane gia ton douka k ton nikolaidi??poioi asxetoi???eseis pu milate nomizete pws kserete tpt???@@@ kserete!!!dinetai i efkeria se pedia pu ine to melon tou elinikou handball na diksoun ti pragamatika aksizoun!!

Anonymous said...

δηλαδη ειναιο μοναδικος στην ηλικια του ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ? ο αλλος φιλος γιατι δεν προτεινει αλλους αφου ...ξερει?

Anonymous said...

giati ine trobas!!kapios pikramenos pektis pu dn ton kalesan prepei na einai aftos pu leei aftes tis @@@ies!!!

Anonymous said...

Opos to eipes file mou kapoios kamenos tha einai pou den ton exoun kalesei pote ethniki..den peirazei lege esy gia ton nikolaidi kai oso tha einai autos ethniki esy katse kai ksine ta nyxia sou apo tin tv..