ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

MVP ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A1 ΑΝΔΡΩΝ 2008-2009 O ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
MVP όλης της χρονιάς στην Α1 Ανδρών αναδείχθηκε σε νέα ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών ο επίλεκτος παίκτης του Διομήδη Άργους Γιώργος Παπακυπριανού.
Ο ίδιος δήλωσε : «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές που με επέλεξαν για MVP της χρονιάς: «Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση. Για να φτάσω εκεί είχα την συμπαράσταση τόσο των συμπαικτών μου όσο και του προπονητή μου Χρήστου Γεροδήμου. Εάν δεν υπήρχε αυτή η βοήθεια δεν θα υπήρχα».

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ 7ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2008-2009
Από την ψηφοφορία των προπονητών αναδείχθηκε η καλύτερη επτάδα του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών η οποία έχει ως εξής:
Τερματοφύλακας: Γιάν Κόμινεκ –Θερμαϊκού
Δεξί Εξτρέμ: Ντομπρόκοβιτς Μάρκο Πανελληνίου ΓΣ
Αριστερό Εξτρέμ: Αντώνης Σαουλίδης –ΠΑΟΚ
Αριστερό Ίντερ: Γιώργος Παπακυπριανού-Διομήδη Άργους
Δεξί Ίντερ: Νίκος Ριγανάς-Θερμαϊκού
Πίβοτ: Σλόμπονταν Μπλαντενοβιτς-Διομήδη Άργους
Πλέϋ Μέϊκερ: Σάσα Ζιβούλοβιτς- ΑΣΕ Δούκα


ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ –ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «OΛΟΙ Ο ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ»
Η πόλη των Σερρών είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί το Φάϊναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών που θα διοργανωθεί από την ΟΧΕ και τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ειδικότερα σε μήνυμά του ο Κυριάκος Ασίκογλου Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού:
« Χαιρετίζω την γιορτή της χειροσφαίρισης και του αθλητισμού, που φέτος έχει την τιμή να φιλοξενεί και να διοργανώνει ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός στην πόλη των Σερρών. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος που μας εμπιστεύτηκε την διοργάνωση του Final Four. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Ομοσπονδία καταλαβαίνουμε ότι οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αγώνες, όπου μέσα από αυτούς θα αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα και λέγοντας «καλύτερη ομάδα» δεν εννοώ το ποια θα ¨σηκώσει¨ το Κύπελλο αλλά αυτή που θα αποδείξει ότι υπάρχει ευγενής άμιλλα, θεμιτός ανταγωνισμός, απουσία βίας. Μέσα από αυτό το F4 στόχο έχουμε, να κερδίσει το άθλημα της Χειροσφαίρισης.
Εύχομαι και στις 4 ομάδες καλή τύχη, καλή διαμονή και να χαρούν τόσο αυτές όσο και οι φίλαθλοί τους την όμορφη πόλη των Σερρών. Οι φορείς της πόλης βοήθησαν ο Δήμος διέθεσε το Κλειστό Γυμναστηρίου , μας ενίσχυσε οικονομικά το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ενώ η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προσέφερε επίσης την οικονομική της αρωγή. Τα 5 κανάλια οι 9 εφημερίδες και τα 27 ραδιόφωνα των Σερρών πρωταγωνίστησαν στην προβολή του F4. Επίσης οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Πανσερραϊκού αλλά και της ΑΕΚ στις Σέρρες, μας διαβεβαίωσαν πως θα συμβάλουν στο να διεξαχθούν οι αγώνες με απόλυτη τάξη»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΠΑΝΕΡΡΑΪΚΟΣ : « ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ F4»
Ο Βασίλης Πολυχρονίδης Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού και γενικός αρχηγός του συλλόγου και ψυχή της διοργάνωσης του F4 Aνδρών τονίζει: « Οι ομάδες είναι πανέτοιμες. Η πόλη των Σερρών είναι στο πόδι, έχουμε προσπαθήσει για το καλύτερο. Στη φιέστα του τελικού οι Σέρρες θα κάνουν μεγάλες εκπλήξεις δίνοντας εορταστικό τόνο στο φινάλε του F4».

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σερρών κ. Γούνας δήλωσε: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση από την οποία θα προβληθεί πολύ η πόλη των Σερρών θα επιθυμούσαμε να μετέχει στο F4 και ο Πανσερραϊκός . Ευχόμαστε οι αγώνες να γίνουν σύμφωνα με το «ευ αγωνίζεσθαι» και να κερδίσει ο καλύτερος».

ΜΙΓΚΑΣ/ΚΟΡΡΕΣ: «ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΧΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΜΤΠΟΛ»
Οι διεθνείς διαιτητές Μίγκας/ Κορρές σε κοινή τους δήλωση τονίζουν: «Είναι τιμή για εμάς να σφυρίξουμε στον τελευταίο αγώνα μας στην Ελλάδα, τον τελικό F4 Kυπέλλου Ανδρών . Μας τιμά η ΟΧΕ και όλο το Χάντμπολ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ευχόμαστε να γίνουν ωραίοι αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος».

Το πρόγραμμα του F4 :
Ημιτελικοί Σάββατο 30/5/2009, ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ
Ώρα 2:00μμ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- Α.Ε.Κ (απευθείας από το σπορ+) Διαιτητές: Κατσίκης/Μιχαηλίδης Κριτές: Στόϊκου Λιόλιου Παρατηρητής Διαιτησίας: Κασαμάκης
Ώρα 6:00μμ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- NIPPON Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ (σε μαγνητοσκόπηση από το σπορ+ ώρα 22:00) Διαιτητές: Τσάκωνας/Χασκής Κριτές: Λιόλιου Παρατηρητής Διαιτησίας: Παρτεμινάν
Κυριακή 31/5/2009, ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ
Ώρα 4:15μμ ΤΕΛΙΚΟΣ (απευθείας από την ΕΤ1 και σε μαγνητοσκόπηση από το σπορ+ 00:05) Διαιτητές: Μίγκας/ Κορρές Κριτές: Κασάπης Τόσκας Παρατηρητής Διαιτησίας: Κασαμάκης


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ
Για το φαϊναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών την Παρασκευή ώρα 12:00, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από προπονητές, παίκτες των ομάδων και εκπροσώπους της ΟΧΕ και του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Ξενοδοχείο «Ελπίδα Resort» (Kοιλάδα Αγ. Αναργύρων Τέρμα εξοχών-Σέρρες).



H ΤΟΠΙΚH ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ F4
Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από κάθε ομάδα τόνισαν:
Δημήτρης Τερζίδης Δήμαρχος Κιλκίς: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο ΓΑΣ Κιλκίς και πιστεύω πως έχει την εμπειρία να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου . Οι αθλητές του Χάντμπολ είναι πρότυπα στο Δήμο μας αλλά και σε όλη την περιοχή. Τους εύχομαι να σηκώσουν το τρόπαιο τους. Έχω υποσχεθεί πως θα είμαι κοντά τους.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης: «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες που μετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του χάντμπολ Καλή επιτυχία. Πιστεύω πως η πόλη των Σερρών θα φιλοξενήσει με τον ίδιο τρόπο που είχαμε και εμείς φιλοξενήσει πέρυσι το F4. Γιατί εμείς είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη. Πιστεύω πως οι παίκτες του Φιλίππου έχουν τη θέληση και τις δυνατότητες να γυρίσουν με το τρόπαιο στη Βέροια όπως το 2007. Εύχομαι να υπάρξει κλίμα γιορτής και μέσα από την εκδήλωση αυτή να αναδειχθεί νικητής το χάντμπολ. Από σήμερα Παρασκευή θα βρίσκομαι στις Σέρρες»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού αθλητικού κέντρου Άργους Σπύρος Μεφσουτ δήλωσε: Συγχαίρουμε τον Διομήδη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να κατακτήσει και το κύπελλο . Θα είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε του βήμα»

Ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού και παλιός χαντμπολίστας Παύλος Κότσιρας δήλωσε: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ με τη θέληση που έχουν τα παιδιά θα ξεπεράσει τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάστηκε και πιστεύω ότι θα σηκώσουν το κύπελλο. Εξαιτίας αθλητικών εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο στη Ν.Φ θα είμαι σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους ενώ τους στέλνω την θερμή συμπαράστασή μου».

Σημ: Φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου και τους ημιτελικούς καθως και τον τελικό του F4 μπορείτε να βρείτε στο site www.newsports.eu

16 comments

Anonymous said...

πολυ συγκινηση σωτηρη και νικο που θα σας χασουμε,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Anonymous said...

moytra gia dilosis h pistolero ton serron mpavo

Anonymous said...

ase re file ton niko
o allos eprepe na mas afisei edo kai kairo kai na pigaine na sfyrize mono germania kai NBA !
ALI8EIA SOTIRI OLI I PROSTASIA POY PAREXES THA EXEI ANTAPODOTIKA OFELI GIA SENA TORA ?
EGO PISTEYO POS OXI. KAI TZAMPA TOSA XRONIA EKLEVES TON IDROTA EKATONTADON ATHLITON

Anonymous said...

Μπραβο στον Παπακυπριανου, ειναι μεγαλο παλικαρι!

Anonymous said...

Ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα;;;

Μην ξεκινήσει πάλι νωρίς...Σαν το μπάσκετ θα πρέπει αρχές Οκτώβρη ή στην χειρότερη τέλη Σεπτέμβρη.Οι περισσότεροι αν όχι όλοι Έλληνες χαντπωλίστες δεν είναι επαγγελματίες και έχουν και δουλειές.Αρα ας κάνουν και λίγο διακοπές.Λίγη μέριμνα ρε παιδιά για αυτά τα πράγματα

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ 1.19.
ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Anonymous said...

O Saoulidhs?xaxaxaxa

Anonymous said...

ΩΩΧΧ!!!Δηλαδη ο Μιγκας θα σφυριξει τον τελικο και μετα θα κρεμασει την σφυριχτρα του?Καταλαβαμε.Στην περιπτωση που θα ειναι ο Φιλιππος στον τελικο θα γινει η σφαγη του αιωνα.Ο Μιγκας εχει να παιξει παιχνιδη του Φιλιππου απο τον Μαιο του 2004 τοτε που ο Πανεληνιος κερδισε τον Φιλιππο των Τουτσκιν,Αταβιν,Μπενιαμινσον,Ελλες,Καρυπιδη,Σανικη και πολλων αλλων μεσα στην Βεροια με παραγματικη σφαγη, απλα επειδη ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα των ομαδων(9 βαθμους μπροστα στην κανονικη διαρκεια τερματισε ο Φιλιππος) κανεις απο τον Φιλιππο δεν ειχε το κουραγιο να διαμαρτυρηθει για την διατησια γιατι εμεις οι φιλαθλοι του Φιλιππου ειχαμε την απαιτηση απο εκεινη την ομαδα να κερδισει και τον Μιγκα και τον Μπαβα.Τοτε ο Φυκατας ειχε κανει την δηλωση, συγχαρητηρια στον Πανελληνιο και στους παιχτες του που παιξαν με καρδια και ψυχη και κριμα για τους διατητες που θα σφυριξουν στην Ολυμπιαδα.Απο τοτε υπαρχει μεγαλη αντιπαλοτητα μεταξυ Φιλιππου και Μιγκα,Μπαβα και ολοι στην Βεροια ευχομαστε να μην βρει την ευκαιρια τωρα στο τελευταιο του παιχνιδη ο Μιγκας και βγαλει απωθημενα κατα του Φιλιππου.

Anonymous said...

2:14 Το κόμπλεξ ξεχειλίζει. Ακόμα δεν συνήλθες? Περαστικά... Λίγα λόγια για τον αρχηγό ρε....!

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΚΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΈΙ ΤΩΡΑ!ΖΗΤΑΓΕ ΠΟΛΛΑ!ΚΟΥΠΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Α2!

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ?
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

-ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ
Ο ...ΜΙΑΡΥΤΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΡΜΑ
ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΟΥ
(ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Anonymous said...

Ρε φωστήρες προπονηταράδες, τι ψηφίσατε πάλι; Σαουλίδη καλύτερο εξτρέμ; Θα γελάσω και γω, σαν κάποιο φίλο παραπάνω. Είναι χειρότερος και από Ζάρα, και από Στήβ, και από Χάτσα, και από τον τσόγλανο τον ομόσταυλο. Για γέλια είστε προπονηταράδες... γι αυτό είμαστε στον πάτο των αθλημάτων!

Anonymous said...

Sto kalo Drakumel, ston aguristo.

Anonymous said...

ε οχι και ο σαουλιδης 7αδα!
ουτε την μπαλλα δεν μπορει να πιασει
βαρυς κ ασηκωτος (στην κυριολεξια)

Anonymous said...

Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ?ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ.
ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ
ΕΦΗ ΘΩΔΗ
ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΕΡΓΗ
ΚΑΤΜΑΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΛΑΤΗ
ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ

Anonymous said...

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΤΟ 2004?