ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ/ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ερωτηματικά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ/ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ερωτηματικά

Κανονικά θα δώσουν το παρών στα Σαββατιάτικα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Δούκα αντίστοιχα ο Μινώταυρος Πατρών και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, παρά τα οικονομικά τους προβλήματα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι για την 26η και τελευταία αγωνιστική, όπου η Καλαμαριά υποδέχεται τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ο Μινώταυρος θα πρέπει να παίξει στο Κιλκίς. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Πατρινοί πολύ δύσκολα θα κάνουν το ταξίδι, εξάλλου θα είναι ο πρώτος τους μηδενισμός. Αντιθέτως ο Απόλλωνας έχει ήδη έναν και σε περίπτωση που κάνει άλλον έναν κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Β' Εθνική. Βέβαια αυτό ίσως είναι το λιγότερο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους των δύο ομάδων, αφού αν δεν βρεθούν άμεσα ενδιαφερόμενοι για τα τμήματα το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν την νέα σεζόν. Μπορεί για τις ομάδες να μην υπάρχουν πολλοί «μνηστήρες», αλλά για τους παίκτες που είχαν φέτος δεν συμβαίνει το ίδιο. Tον Πολωνό αριστερό ίντερ Κόκοζκα «γλυκοκοιτάζουν» Πανελλήνιος και Διομήδης Αργους, ενώ αρκετές θα είναι οι ομάδες που θα την... ψάξουν για τους Στρετένοβιτς (πλέι μέικερ) και Γκίγκοφ (τερματοφύλακας Καλαμαριάς).

8 comments

Anonymous said...

kaloi oi psifoi e?????

Anonymous said...

Διάβασα σήμερα την συνέντευξη του προέδρου του Απόλλωνα καλαμαριάς.
Δεν είναι δυνατόν να αποκαλεί τουρίστες τους παίκτες!
Κώστα από εσένα περίμενα να είσαι πιο σκληρός απέναντι του , καθώς γνωρίζεις ότι είναι το τμήμα που προσπαθεί να ξεφορτωθεί χωρίς να φανεί ότι δεν το θέλει τα τελευταία χρόνια!
Να μην λέει ότι τα χρέη του Απόλλων είναι από το handball γιατί έτσι δημιουργεί εντυπώσεις.
Από πέρυσι χρωστάει λεφτά, φέτος πλήρωσε 2 μήνες και έρχονται αγωγές τις οποίες θεωρεί ότι δεν θα πληρώσει!Το μπάτζετ το φετινό ήταν 60.000 ευρ.Έτσι στηρίζεις ένα τμήμα?
Καλό θα ήταν να υπάρξει μια απάντηση σε αυτόν τον κύριο!

Anonymous said...

τσαβδαρίδη, γραμματικέ, βαρελτζή, παράσχου, να τι αφησατε πίσω για το καλό του ελληνικού χάντμπολ με τα περισινά στησίματα. σώσατε την απολωνάρα που δεν έχει ούτε αθλητές ούτε ηλικιακά ούτε γήπεδο ούτε παράγοντες. ομοσπονδιακοί !!!

Anonymous said...

Σε ποια εφημερίδα ήταν η συνέντευξη του προέδρου της Καλαμαριάς;

Anonymous said...

SPORTDAY

Anonymous said...

gia ton filo 11:44 tha eperepe na ksereis oti o doukas katevike miso logo traumatiwn kai me 2 traumaties sasa kai koko kai epaizan oi mikroi pou pazoun kai simera.to koropi to kerdisane sto teleutio deuterolepto me apeuuthias goal apo faoul kai oso gia ton gramatiko den kserw ti ennoeis giati o gramatikos den exei xasei pote apo tin kalamaria.kai epeidi den exei moira i kalamaria den exeis to logo na les tetoia giati ama thumase kai o athinaikos tou chapmions leage dialithike

Anonymous said...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ 5.31....ΔΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ...

Anonymous said...

11.38 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΝΘ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΑΞΙΖΕ Η ΧΑΝΘ ΑΣ ΚΡΑΤΙΩΤΑΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΑΔΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΚΟΤΗΤΑΣ..