Στα 7 μέτρα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα 7 μέτρα...

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νομίζω πως είναι μια καλή ευκαιρία για να πω την γνώμη μου πάνω σε κάποια θέματα. Καταρχάς μέσα από τα σχόλια (κυρίως) διακρίνω για άλλη μια φορά απέραντη μιζέρια. Δηλαδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε από το φετινό πρωτάθλημα; Το θέλαμε πιο ποιοτικό, πιο ανταγωνιστικό γενικά το θέλαμε... Μπουντεσλίγκα. Ξεχνάμε όμως ότι η τελευταία ομάδα της Μπουντεσλίγκα έχει τον προϋπολογισμό σχεδόν όλου του πρωταθλήματος μας! Ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε περιόδους οικονομικής κρίσης και ξεχνάμε ότι ομάδες από άλλα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα διαλύονται (π.χ. Γλυφάδα στο πόλο που έχει πάρει και Ευρωπαϊκό). Και μην μου πείτε για Καλαμαριά και Μινώταυρο, διότι όλοι μας γνωρίζαμε πως αυτές οι ομάδες έχουν ημερομηνία λήξης. Η πιθανή διάλυση τους -αν δεν έχει γίνει ήδη- δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά λογική εξέλιξη. Εγω προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον ανταγωνισμό που υπήρξε και υπάρχει και που είδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια η πρώτη θέση να αλλάζει χέρια την τελευταία αγωνιστική. Είμαι ευχαριστημένος που είδα για πρώτη φορά ένα σύστημα αξιοκρατικό, που δίνει σοβαρό αβαντάζ στον πρώτο, δικαιώνοντας τον για την χρονιά που έκανε, χωρίς όμως να του δίνει το δικαίωμα να μοιράζει βαθμούς. Και αν υπήρχαν ομάδες -θεωρώ ελάχιστες- που το έκαναν, το πλήρωσαν με την βαθμολογική θέση που κατέλαβαν ενάντια στους στόχους τους.
Ειμαι ευχαριστημένος που θα δω πλέι- οφ με τις τέσσερις ομάδες να έχουν βάσιμες ελπίδες για πρωτάθλημα, ούσες ανάμεσα σε έναν βαθμό. Εμένα το φετινό σύστημα που λέει ότι υπάρχει εξέλιξη. Τώρα επειδή σίγουρα θα βγουν κάποιοι και θα γράψουν στα σχόλια καλά ρε Χατζηδημητρίου παντογνώστη, -που είσαι τρία χρόνια στο άθλημα και τα ξέρεις όλα- όλα δηλαδή είναι τέλεια;

Nα αλλάξει η προκήρυξη
Φυσικά και όχι. Φυσικά και πάλι υπήρξαν ατέλειες και πολλές. Το σημαντικότερο είναι πως δυστυχώς σε αυτή την Ομοσπονδία -πιθανόν και σε άλλες, αλλά δεν με αφορά τόσο- δεν υπάρχει πρόληψη. Πρέπει πρώτα να πάθει για να μάθει. Εστω και έτσι πρέπει επιτέλους κάποιοι σε αυτό το άθλημα να μπουν στην θέση τους. Θα πρέπει στην προκήρυξη να προβλέπονται βαριές κυρώσεις -ως και αποβολή- για τις ομάδες που διακωμωδούν το άθλημα. Ομάδα που δεν θα κατεβαίνει στα πλέι- οφ, δεν έχει θέσει στο άθλημα. Τα πλέι- οφ είναι η γιορτή, η κορύφωση όλης της σεζόν και αν θέλετε η βιτρίνα μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την λερώνει. Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο που οι ομάδες να αποβάλλονται από το πρωτάθλημα όταν κάνουν δύο μηδενισμούς. Ετσι δίνεις το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να αλλοιώνει το πρωτάθλημα, αφού αν δεν κατέβει σε ένα ματς δεν τρέχει και τίποτα. Η ομάδα που έστω και μια φορά -χωρίς λόγο- παραιτείται να υποβιβάζεται αυτομάτως, ούτως ώστε να μην περνάει καν από το μυαλό τους κάτι τέτοιο.

Δίκαια ο ΠΑΟΚ
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, τα οποία είναι και αυτά που θα μας απασχολήσουν εν τέλει περισσότερο, έχω να πω πως η πρώτη θέση του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Ο «Θεός του χάντμπολ» υπάρχει και έκανε απονομή δικαιοσύνης στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, την ομάδα που κάθε χρόνο ανεβάζει το μπάτζετ της, την μοναδική ομάδα που φέτος τίμησε επάξια τα ελληνικά χρώματα, φτάνοντας μια ανάσα από τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Είναι αλήθεια ότι έχει πολύ μεγάλο πάγκο και επίσης είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ελληνική ομάδα και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο, έχοντας μόλις δύο ξένους στη σύνθεση της. Το ελληνικό χάντμπολ κερδίζει πολλά από τον ΠΑΟΚ και γενικά από τις μεγάλες ομάδες, που δυστυχώς μας λείπουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη την περιφέρεια, όπου εκεί γεννήθηκε και αγαπιέται το άθλημα όσο πουθενά αλλού. Ολα αυτά είναι καλά, αλλά μέχρι εδώ. Τα πλέι- οφ είναι διαφορετική διαδικασία και πρωτόγνωρη για τον ΠΑΟΚ. Το πως θα αντιδράσει στην ταμπέλα του φαβορί είναι ερωτηματικό. Το μόνο που πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει πραγματικά ή μάλλον θα κάνει δύσκολη την ζωή των αντιπάλων του είναι ο κόσμος, που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, διότι απλά στην Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει κανείς να παίζει σε τέτοιες συνθήκες. Μπορεί να λέμε πως στο χάντμπολ δεν υπάρχει έδρα, αλλά ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ έχουν πραγματική έδρα και εκεί μετράει.

Εχασε την σπιρτάδα του
Για τον Πανελλήνιο πιστεύω ότι δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το πιστεύω μόνο λόγω της εμπειρίας του και της στόφας των παικτών του, διότι αν βασιστώ σε αυτά που είδα φέτος δεν θεωρώ ότι έχει καμία τύχη στα πλέι- οφ. Ο Πανελλήνιος έχασε την πρωτιά και γενικά φαίνεται ακίνδυνος για έναν πολύ σοβαρό λόγο θαρρώ. Εχασε την σπιρτάδα του και την ταχύτητα του, κάτι που τον συντρόφευε χρόνια. Ολοι ήξεραν πως το αγαπημένο παιχνίδι του Πανελληνίου είναι δυνατή άμυνα και κόντρα με Ντομπρόκοβιτς ή «Ζάρα». Αυτό δεν το κάνει πλέον ή το κάνει ελάχιστα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς με τον Δούκα, που είχε 2 γκολ από κόντρα, ενώ δέχθηκε 7! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι α) οι αντίπαλοι τον έμαθαν και προσάρμοσαν πάνω σε αυτό το παιχνίδι τους ή β) βρίσκεται σε ένα ντεφορμάρισμα το ίδιο που είχε και πέρσι την ίδια εποχή.

Κλειδί τα πρώτα ματς
Για Διομήδη και Θερμαϊκό τα πλέι- οφ πρέπει να είναι πρώτα απ' όλα μια απόλαυση, διότι ολοκλήρωσαν και με το παραπάνω στους στόχους τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια διότι πραγματικά ήταν ομάδες σκληροτράχηλες, που ξεχώρισαν. Αν όμως επιθυμούν το κάτι παραπάνω η ευκαιρία τους είναι τώρα στην πρεμιέρα των πλέι- οφ κόντρα σε Πανελλήνιο και ΠΑΟΚ. Αν χάσουν θεωρώ πως μόνο με «θαύμα» θα μπορέσουν να μπουν ανάμεσα στους δύο πρώτους. Δεν πρόκειται ωστόσο να είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω πως άσχετως το αν έχουν βαθμολογικό κίνητρο θα «ματώσουν» την φανέλα στο γήπεδο, όπως έκαναν εξάλλου καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν με... κηδείες που έκαναν και ακόμα συζητιούνται.

17 comments

Anonymous said...

Από τα καλύτερα άρθρα που έχεις γράψει. Ειδικά στην τεχνική ανάλυση με τον ΠΓΣ έπεσες απόλυτα μέσα.

Anonymous said...

γενικα συμφωνω με τα περισσοτερα που λες αλλα θα σταθω στο θεμα του απολλωνα-δεν ειναι το ιδιο με το μινωταυρο που εχει ιστορια το πολυ 4 χρονια(και απ'οτι φαινεται δεν θα εχει αλλα)-το χαντμπωλ στον απολλωνα μετραει απο τη δεκαετια του 80 και ειναι κριμα και αδικο εδω που εφτασε!

Anonymous said...

ΑΣΧΕΤΟ? ΟΟΟΟΟΧΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ! ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΣΤΡΙΑ!!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ? ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ??? (ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ)

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον 4:46 μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!
Είναι το ίδιο ο Απόλλωνας με τον Μινώταυρο?
Η θεωρείς ότι έκανε κακό στον χώρο του χάντμπολ μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και κάποιοι άνθρωποι πάλεψαν για να φτάσει εκεί που έφτασε!
Πάντως ποτέ μην λες ποτέ κώστα έτσι?
Και αν έφτασε εδώ φταίει ο παπαδόπουλος και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν φροντίσαν όταν υπήρχαν χρήματα να χτίσουν μια ομάδα που να αντέξει στο χρόνο και όχι να παίρνουν 5-6 ξένους κάθε χρόνο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ said...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, ΚΙ' ΑΣ ΕΧΕΙΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ; ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ; ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗΣ. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α2, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ Α1 ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ?

Anonymous said...

κωστα μπραβο!στα 7 μετρα κανε και λιγο συγκεκριμενη αναλυση για το γυναικειο.θα σε περιμενω με πολυ ενδιαφερον..

Anonymous said...

Σωστος Κωστα σε ολα.Πολυ καλο το συστημα πραγματι και πρεπει να το αντιγραψουν και τα αλλα αθληματα.Και επισης πολυ θετικο που δεν το ειπε κανεις οτι η δευτερη τετραδα με εξαιρεση τον Δουκα ειναι στο FINAL 4 του κυπελου.Και ο Δουκας που δεν ειναι ηταν παρολα αυτα σε ομιλους του champions league.Αρα και οι 8 πρωτες ομαδες καναν κατι.

Anonymous said...

καλά τα ρε κωστάκη μόνον που με τις προτάσεις που κάνεις είσαι με τα συμφέροντα της ΟΧΕ.δηλαδή τι κάνει η ΟΧΕ;συντάσει μια προκύρηξη χαλάει 20,00 στα ΕΛΤΑ, τις στέλνει στις ομάδες και τις υποχρεώνει να βάλλουν από 20.000,00 έως 300.000,οο ευρώ, να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα και δεν τους δίνει ούτε και τα οδοιπορικά στην ουσία.Ασε που τους λεέι, πληρώστε και τον γιατρό, και τους κριτές, και η ΟΧΕ αντι να πληρώνει τουλάχιστον τους διαιτητές τους έχει και μέσα.Και εσύ ρε κωστάκη κάνεις πρόταση με έναν μηδενισμό να τους αποβάλει κιόλας.Κάνε ένα γκάλοπ στην στήλη σου να δεις, γιατί δεν πάνε έστω και στον ένα αγώνα και μηδενίζοντε;Να σου απαντήσω;γιατί έστω και μ έναν αγώνα που δεν θα πάνε κάποια τρύπα θα μπαλώσουν.Τώρα αυτά που σου λεέι ο κ.Δραγάζης:απάντησε του οτι αν δεν υπήρχαν οι μεταγραφές να πέρνει καμμιά δεκαριά παίκτες για να παιζει, ε ναι τότε θα ήταν ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα.γιατί δεν σου κάνει μια πρόταση ριζοσπαστική π.χ. οι ομάδες στην δεκατετράδα που κατεβάζουν να έχουν 2 έφηβους και 1 παίδα;και να παίζουν μάλιστα.που να τους βρεί; να δείς τι θα γινόταν: ε ρε γλεντια που έλεγε και ο καραγκίοζης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ said...

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η Α2 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ Α1, ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΙ' ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ Η' ΕΦΗΒΟΙ; .ΕΓΩ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΟΥΣ 14 ΝΑ ΕΧΕΙΣ 4 ΕΦΗΒΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
ΣΤΗΝ Α1 ΠΕΦΤΟΥΝ 4 ΣΤΟΥΣ 14, ΣΤΗΝ Α2 12 ΣΤΟΥΣ 20 , ΣΤΗΝ Β' ΤΟ ΙΔΙΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ; ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ; ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΤΖΕΤ; ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Anonymous said...

τι χαζομαρες ειναι αυτες να παιζουν οι εφηβοι στην Α1!οι εφηβοι παιζουν στο εφηβικο μεχρι να γινουν αντρες(εκτος μερικων εξεραισεων που επιβεβαιωνουν τον κανονα)αλλιως καιγονται σαν παικτες-στο εξωτερικο ειναι βλακες που το κανουν ετσι;

Anonymous said...

Κύριε Χατζηδημητρίου νομίζω οτι πρέπει να ασχοληθείς συνολικά και με την Α2. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΈς ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΟΜΆΔΕΣ ...

Anonymous said...

ME AYTA ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΙΑΣ....ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ) ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.....

Anonymous said...

Κάνεις λάθος ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες προπονητές. Ξέρεις πόσες αποσπάσεις έχουν δοθεί σε ..επαγγελματίες προπονητές (και όχι μόνο) για να ασχολούνται αδιαλείπτως και αποκλειστικά με το χάντμπολ? Αφού στο ΥΠΕΠΘ έχουν να το λένε για το άθλημα μας.

Anonymous said...

ΠΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΣΠΆΣΕΙς ΕΧΕΙ Η Ο.Χ.Ε. ....

Anonymous said...

Το θέμα δεν είναι πόσες, αλλά ποιες. Ειδικά αυτές που δεν είναι για προπονητές βγάζουν μάτι.

Anonymous said...

Πες τε τις, ρε παιδιά, ανώνυμα τις αποσπάσεις αν τις ξέρει κάποιος. Να δω, θα μου βγει τελικά το μάτι, ή θα μείνει στη θέση του...