ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ1 ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ 2η ΚΑΙ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Τα κρίσιμα παιχνίδια της πρώτης τετράδας (ΠΑΟΚ –Πανελλήνιος-Διομήδης Άργους-Θερμαϊκός) της 2ης  αγωνιστικής  Τετάρτη 20/5/09, και της 3ης αγωνιστικής Σάββατο 23/5/09, θα μεταδοθούν από την ΕΤ1 στις 17.30 και στις 19:00 αντίστοιχα, κατόπιν συνεννόησης με την ΕΤ1.

Η επιλογή των τηλεοπτικών αγώνων που θα μεταδοθούν θα εξαρτηθεί από τα αγωνιστικά αποτελέσματα που θα προκύψουν.
Β΄ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄ Τετράδα (θέσεις 1-4)
16/5/09
ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ 3 18:00 ΠΑΟΚ- Θερμαϊκός   
ΚΓ Πανελληνίου 15:00 Πανελλήνιος-Διομήδης απευθείας από το σπορτ +
Β΄ Τετράδα  (θέσεις 5-8)
16/5/09
Ιωνικού 17:00 ΑΕΚ-ΓΑΣ Κιλκίς
Φιλίππειο 18:00 Φίλιππος Βέροιας- ΑΣΕ Δούκας
Γ΄ Τετράδα  (θέσεις 9-12)
16/5/09
ΔΑΚ Νάουσας 18:00 Ζαφειράκης –Κορωπί
ΔΓ Βριλησσίων 18:00 Βριλήσσια- Ιωνικός ΝΦ


ΑΛΕΠΟΥΔΕΑΣ: «ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»
Ο προπονητής του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας Στέλιος Αλεπουδέας αναφερόμενος στην μάχη για το τίτλο στη Β φάση του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών τόνισε: «Θεωρώ πως και οι 4 ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα δίκαια βρίσκονται σε αυτή τη θέση γιατί ήταν οι πιο σταθερές καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ της έδρας θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Πανελλήνιος έχει εμπειρία και ίσως μπορέσει να κάνει την ανατροπή το έχει πετύχει και στο παρελθόν εκτός έδρας. Ο Διομήδης έχει καλό σύνολο με πολύ καλή πορεία και θα παλέψει  για το καλύτερο. Ο Θερμαϊκός δεν δείχνει να μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει την έδρα του ΠΑΟΚ, πιστεύω όμως πως θα φροντίσει για το καλύτερο. Για τις θέσεις 9-12 ο Ιωνικός έκανε πολλά λάθη τα οποία μας έφεραν στις θέσεις 9-12. Βέβαια είναι στο χέρι μας να βγούμε από αύτη τη δύσκολη θέση. Το πρωτάθλημα είχε ενδιαφέρον και στην κορυφή και στη ζώνη του υποβιβασμού. Στη νέα σεζόν μπορεί να γίνει και πολύ καλύτερο εάν σπεύσουν οι ομάδες να λύσουν τα χέρια παικτών και προπονητών ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του πρωταθλήματος. Οι διοικήσεις πρέπει να έχουν όραμα και έτσι να δουν το πρωτάθλημα, όχι μόνο διαχειριστικά. Οι φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο πρέπει όμως να βελτιωθούμε ώστε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο. Ο θεσμός του MVP ήταν κάτι ξεχωριστό φέτος. Πρέπει να βοηθούμε στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών ώστε να τους γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος. Πρέπει να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην προβολή του αθλήματος».

ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: «ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ»
Ο παίκτης του Διομήδη Γιώργος Παπακυπριανού δήλωσε : «Θα γίνει μεγάλη μάχη στην πρώτη τετράδα. Το θέμα της έδρας είναι πολύ σημαντικό. Εάν εμείς είχαμε το δικαίωμα της έδρας  σε όλα τα παιχνίδια θα ήταν όλα πιο εύκολα μιας και οι φίλαθλοι του Διομήδη μας στήριζαν και μας στηρίζουν σε κάθε μας εμφάνιση. Αυτό που ο προπονητής μας Χρήστος Γεροδήμος επισημαίνει είναι πως πρέπει να πάμε στους αγώνες χωρίς άγχος. Να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αν έρθει ο τίτλος καλώς να έρθει. Έχουμε δουλέψει σκληρά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε . Η ομοιογένεια της ομάδας οφείλεται στο ότι έχουμε αποδεχθεί τους ξένους  και μας έχουν αποδεχτεί και αυτοί και έτσι συγκροτούμε ένα σύνολο αρμονικό και δυνατό. Όσο για την προβολή της β φάσης από τη δημόσια τηλεόραση θα είναι πολύ καλή ευκαιρία για να προβληθεί το χάντμπολ. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε εκτός από το ανταγωνισμό να δώσουμε καλό θέαμα και να βγει καλή εικόνα προς τα έξω για το άθλημά μας» .

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Με απόφαση της Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:
Αθλητικό σωματείο ΑΕΚ, την ποινή  διεξαγωγής αγώνα (για τον αγώνα της 15ης Απριλίου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ιωνικού) χωρίς θεατές κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές συναντήσεις και χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ
Βοηθό προπονητή σωματείου ΑΕΚ, Λεωνίδα Σκυφτάκο την ποινή, αποκλεισμού 10 αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης
Αθλήτρια σωματείου Χανιά ΕΑΧ Στυλιανή Γεωργεδάκη, την ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Αθλήτρια σωματείου Χανιά ΕΑΧ Μαρία Ανδρουλάκη, την ποινή αποκλεισμού 12 αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα
Αθλήτρια σωματείου Χανιά ΕΑΧ Ευτυχία Ασλανίδου, την ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα.
Συνοδό σωματείου Α.Σ Αναγέννηση Βύρωνα Γεώργιο Μυλωνά, ποινή αποκλεισμού 50 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
Αθλητικό σωματείο ΓΣ Κορωπίου την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές κεκλεισμένων των θυρών για μια αγωνιστική συνάντηση.
Αθλητικό σωματείο ΑΕΚ την ποινή της έγγραφης επίπληξης
Αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ την ποινή της έγγραφης επίπληξης
Αθλητικό σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης
Αθλητής σωματείου ΑΣ Δίας Πολίχνης Βασίλειος Αξαρλής, την ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Αθλητής σωματείου Πήγασος Αιγίου Μ. Μάρκοβιτς, την ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών ημερών από το  Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Αθλητικό σωματείο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 0-10 υπερ του σωματείου Διομήδης Άργους.
Αθλητικό σωματείο Αναγέννηση Άρτας, την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,  κεκλεισμένων των θυρών για μια αγωνιστική συνάντηση.
Συνοδό σωματείου ΑΣΕ Δούκα Παναγιώτη Φελούκα, την ποινή αποκλεισμού των 50 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους


 

11 comments

Anonymous said...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΛΙ 50 ΜΕΡΕΣ ΕΦΑΓΕ ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.

Anonymous said...

να υποθέσω ότι η τιμωρία της αεκ ήταν για το ξύλο που έριξαν οι μάγκες οι οπαδοί της στα παιδάκια από τη Θεσσαλονίκη. και λίγη ήταν αλλά θα της στερησει για φέτος τους φιλάθλους στην έδρα της στα πλέι οφ και φυσικά την 5η θέση. ο Μυλωνάς προπονητής δεν είναι ;

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ;ΠΡΟΕΔΡΟΣ;ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΠΟΣΕΣ ΕΦΑΓΕ ΠΕΡΣΥ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ;ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΜΜΙΑ 150 ΜΕΡΕΣ;ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ,ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 150 ΜΕΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΧΕ.ΒΛΕΠΕ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ,ΒΑΚΑΛΗ,κ.λ.π.

Anonymous said...

10.28 ,12,08
καλο καλοκαιρι φιλε μου
καλη ξεκουραση
του χρονου εαν εχεις ομαδα τα ξαναλεμε.
Οσο για το Γιωργο μην τον πιανεις στο στομα σου ρε φιλε.
Ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που ξερουν και δουλευουν για το hand-ball στη Ελλαδα.
Υ.Γ Ρωτα εαν εισαι λιγο περιεργος,γιατι τιμωρηθηκε ο Γιωργος;
Υ.Γ Χαιρετισμους και στο ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΣΟΥ ΕΕΕ.
ΦΙΛΙΑ

Anonymous said...

min tsimpas re mulona kai amesoa apantas . PANTOS που ξερουν και δουλευουν για το hand-ball στη Ελλαδα. gia to deutero sumfono oti douleueis alla gia to proto polu duskola na xereis akou pou sou leo enas filos

Anonymous said...

μην τσιμπάς μυλωνά κάνε παιχνίδι όπως έχεις μάθει χρόνια τώρα.ξέρεις εσύ....αυτό έλλειπε να μπορούσαν να σε φτάσουν και οι υπόλοιποι.εισαι μακράν ο πρώτος βολεμένος έλληνας οικογενειακά απο την οχε και το χαντμπολάκι γι αυτό ασε τους άλλους στον πόνο τους και μην τους προκαλείς.λες και δεν σε ξέρουν από τότε που τρένο ανέβαζες τις ομάδες κατηγορίες και τρένο τις διαλούσες

Anonymous said...

3.11 και 3.27.
Δεν ειμαι ο Μυλωνας,ενας γονιος ειμαι που τον γνωριζει απο το 2000 στα γηπεδα με το ταπητα τον πλαστικο μεσα στη βροχη.
Ο Γιωργος και η Κατερινα με εκαναν φαν του hand-ball και σε πληροφορω οτι ειναι δυο εξαιρετικοι ανθρωποι που ζουν και αναπνεουν για το hand-ball ,που μπορει να φυγουν απο το γηπεδο και απο την προπονηση αργα τα μεσανυχτα,που δεν υπολογιζουν την υγεια τους και παρολα αυτα υπαρχουν ανθρωποι του χωρου σας που μονο πολεμο τους κανουν,σε αυτους τους εργατες του αθληματος,ΝΤΡΟΠΗ.

Anonymous said...

Προς 9:15
Ρε καπετάνιο πλάκα μας κάνεις???
Κατ'αρχήν σε ποιό γήπεδο έπαιζαν στη βροχή το 2000?Στο Γεροβουνό???
Το οτι φεύγει ο άλλος τα μεσάνυχτα απ'το γήπεδο γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει,δεν συνεπάγεται οτι είναι και εξαιρετικός άνθρωπος.Μην λες τέτοιες ασυναρτησίες(εκτός αν πίνεις κανα τσιπουράκι και σύ εκεί μετά την προπόνηση και σε έχει πιάσει το τσιπουράκι....ξέρεις εσύ!)Άν ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι και έπρεπε να πάνε στη δουλειά τους το πρωί,τότε να μου τα έλεγες αυτά!Κατάλαβες έτσι???
Όσο για το ποιον τους...άσε καλύτερα να ξέρουμε κάτι παραπάνω!Με τσαμπουκάδες και μαγκιές,δεν είσαι ο καλός χαρακτήρας που ανέφερες.
Μήπως είσαι και εσύ τσαμπουκάς όμως???Μήπως είσαι από εκείνους που τρώνε ξύλο στο σπίτι απο τη γυναίκα τους,και πάνε και ξεσπάνε στα γήπεδα στους αντιπάλους και τους διατητές?
Ένα πράγμα θα σου πώ:Άν είσαι γονιός,ξέρεις,από εκείνους τους φανατισμένους και παράλληλα άσχετους που μαζεύονται στο Βύρωνα και κράζουν όλη την ώρα,θα τα βρείς όλα μπροστά σου.Έχει ο καιρός γυρίσματα.Όταν θα κράζουν το δικό σου παιδί όλοι οι άσχετοι,τότε να δώ αν θα πιστεύεις αυτά που λές.
Τέλος πάντων,δε σου λέω άλλα επειδή είσαι και ''κουσκουσάρης''και πάς και τα λές!Άντε καληνύχτα

Anonymous said...

Φιλε 11.38
Δεν αξιζεις απαντηση,γιατι εαν ησουν ανθρωπος του hand-ball θα ηξερες τουλαχιστον οτι διπλα απο το κλειστο υπαρχει και το γηπεδο που ελεγα.
Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις ,κοντευω τα 50 και δεν σου επιτρεπω χαρακτηρισμους για το ατομο μου..
Ο θεος να σου δωσει φωτισει και τωρα το καλοκαιρι μακρια απο τον ηλιο.
Λ.ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΥΛΩΝΑΓΕΡΑΝΤΩΝΗ.ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΨΕΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ

Unknown said...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ 1.07
ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.
ΚΟ ΚΟ ΚΟΚΟ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΕΕΕ
ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ.