«Θα τους ελέγξουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Θα τους ελέγξουμε»

Εξαλλοι με την ΔΕΑΒ στην ΑΕΚ μετά την νέα τιμωρία

«Πλέον θα αρχίσουμε να ελέγχουμε ΔΕΑΒ. Θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε ποιοι την απαρτίζουν και με ποια κριτήρια τοποθετούνται στα ματς. Ολοι θεωρούν πως πρόκειται για ρουσφετολογική επιτροπή. Δεν έχουν το αλάθητο. Υπάρχουν πολλές διαφορές στις εκθέσεις τους.
Μας έχουν τσακίσει στην τιμωρία. Το σωματείο πρέπει να προστατευθεί», ήταν η πρώτη αντίδραση του υπεύθυνου του τμήματος χάντμπολ Κώστα Σταματιάδη στο άκουσμα της νέας τιμωρίας των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 5.000 Ευρώ πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ (15 Απριλίου). Επίσης η αθλητικός δικαστής τιμώρησε με 10 αγωνιστικές και τον βοηθό του Γιάννη Αρβανίτη, Λεωνίδα Σκυφάκο, ποινή που στην ΑΕΚ θεωρούν εξοντωτική και θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, όπως θα κάνουν και για τη εξάλειψη του προστίμου, αλλά και την μείωση των αγωνιστικών, ώστε τουλάχιστον η ομάδα να «καθαρίσει» από φέτος, όπου θα δώσει τρία ματς εντός έδρας για την διεκδίκηση της 5ης θέσης στα πλέι- οφ

Μία αγωνιστική σε Αρτα
Απο κει και πέρα η «Ενωση» για το ματς με τον Ζαφειράκη, καθώς και οι ΠΑΟΚ, Φίλιππος Βέροιας για άλλες υποθέσεις δέχθηκαν έγγραφη επίπληξη. Ωστόσο δεν την γλίτωσαν η Αναγέννηση Αρτας και το Κορωπί, που θα παίξουν για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Οσον αφορά τον πρόεδρο της Αναγέννησης Βύρωνα Γιώργο Μυλωνά και τον έφορο του Δούκα Παναγιώτη Φελούκα τιμωρήθηκαν με 50 ημέρες αποκλεισμό έκαστος. Πάντως όσον αφορά τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών ισχύουν για την επόμενη αγωνιστική, κάτι που σημαίνει πως τόσο η ΑΕΚ (με Κιλκίς για πλέι- οφ 5-8), όσο και η Αρτα (με Ορμή στον 2ο τελικό των γυναικών) θα έχουν κανονικά το Σάββατο στον κόσμο στο πλευρό τους.

10 comments

Anonymous said...

ηρθε η σειρα της δεαβ.τη μια σας φταιει η οχε την αλλη η αστυνομια και τωρα η δεαβ με την οποια και θα ...ασχοληθειτε τωρα.τι θα τους κανετε;θα τους δειρετε κι αυτους οπως τα παιδακια απο τη Θεσσαλονικη;ασχοληθειτε να βρειτε γηπεδο και να περιορισετε τους χουλιγκανους και αφηστε τις μαγκιες στα μπλογκ.

Anonymous said...

kai ligo sas eriksan!akoys ekei ta paidakia,kai apo pano exete to thrasos kai milate!

Anonymous said...

ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ !!!
ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !!! ΕΤΣΙ κ. ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ??

Anonymous said...

Η δεαβ σε φταει τωρα??
Οταν κτυπουσατε τα παιδακια στον Ιωνικό ήταν καλα ε ??
"Δανεικα τα παξιμάδια" γκαρντάσι, κάπου θα βρεθούμε .
Ηθελες να γίνει και σύμβουλος στην ΟΧΕ, με τι προσόντα ρε της αλητείας ??
Βρε αντε ΟΥΣΤ !!! ΟΥΣΤ!!!

Anonymous said...

ντροπή της αεκ που αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για το ξύλο που έριξαν τα χουλιγκάνια της στα παιδάκια από τη θεσσαλονίκη πουλάει και τσαμπουκά στη δεαβ. Τη φαιά ουσία του μυαλού σας κύριοι της αεκ να την χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε τα βρωμερά άτομα από την κερκίδα σας και να μην τα συγκαλύπτετε, γιατι όλοι σας ξέρουν ποιοί είναι και κανείς δεν τους δείχνει. Όμως στη ζωή αξίζει να πάθεις αυτό που κάνεις στους άλλους γιαυτό κάποτε οι ίδιοι θα πάθετε μεγάλη ζημιά και θα φάτε ξύλο από τους εγκληματίες που προστατεύετε. Το ίδιο με την αεκ θα το πάθει και ο παοκ. Θυμηθείτε με αν χάσει από τον πανελλήνιο θα την κάψουν τη μίκρα τα παόκια.

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ?
ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ?
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΕΑΒ?
ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ??
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ???
ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 18-19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.
ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ

Anonymous said...

αντε ρε λαμογια απο κει που ηρθατε,που θελετε να κανετε και ελεγχο,εσας ποιος θα σας ελεγξει και ποτε..

Anonymous said...

Εγω ξερω οτι τοσα χρονια χωρις χουλιγκαν το χαντμπωλ πηγαινε καλυτερα-τωρα που μας κουβαληθηκαν τα δηθεν μεγαλα σωματεια με τους οπαδους τους που δεν ξερουν να ξεχωρισουν την μπαλα του ραγκμπυ απ'τη δικια μας παμε κατα δ...!

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΣΙΔΡΕΑ ΔΕΝ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

enw eseis ekei ston mpaok eiste kalytera lamogia e?
peftoun kafedes mesa ston agwnistiko xwro ginontai diakopes se thleoptiko mats kai trwte gia deyterh synexh fora eggrafh epiplhksh!!!!! eleos re eleos!!!!
den ginontai ayta pou8ena!!!
mono edw sthn ellada!!!
alla 8a mou peis twra na timwrh8ei o mpaok pou arxizoun ta play off???
eleos re eleos.....