ΜVP THΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝ ΚΟΜΙΝΕΚ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜVP THΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝ ΚΟΜΙΝΕΚ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΜVP της 18ης αγωνιστικής ανακηρύχτηκε ο τερματοφύλακας του Θερμαϊκού Γιαν Κόμινεκ για δεύτερη φορά. Ο Κόμινεκ δήλωσε πως ευχαριστεί τους Έλληνες προπονητές για την επιλογή τους ενώ συμπλήρωσε πως στόχος της ομάδας και δικός του είναι να κατορθώσει ο Θερμαϊκός να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα παίζοντας καλό και ποιοτικό χάνμτπολ.

ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΧΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ-ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς αναφερόμενος στο Φάϊναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών δήλωσε : « Δίκαια κέρδισε η Ορμή Λουξ. Ήταν πιο δυνατή. Τα παιχνίδια αυτά του Κυπέλλου έχουν πολλά νεύρα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η Μυλωνά από την Αναγέννηση Βύρωνα . Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή στον τελικό με 700 περίπου φιλάθλους ενώ η διοργάνωση ήταν πραγματικά εξαιρετική. Συγχαρητήρια στο Δήμο Βύρωνα και την ΟΧΕ»

ΥΕΤΙΩΝ:«ΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
«Μας κλέψανε την πρόκριση στο Μπακάου της Ρουμανίας, η γραμματεία του αγώνα και ο ισραηλινός παρατηρητής κος Κλάϊν. Η γραμματεία πέντε λεπτά πριν το τέλος μας έδωσε με τρικ λάθος αλλαγή σε βάρος του Τσακίρη και 15 δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του χρόνου, ο Κλαϊν ενώ αρχικά είχε δώσει για λάθος κατοχή της μπάλας εντολή να περάσει έξω από τον αγωνιστικό χώρο παίκτης της αντιπάλου ομάδας στη συνέχεια το αναίρεσε. Τέλος η Γραμματεία μας «έφαγε» 5 δευτερόλεπτα, παρόλαυτα αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Ηι επιτυχία μας μέσα στη Ρωσία και τώρα μέσα στη Ρουμανία είναι από τις μεγαλύτερες στη ιστορία του Ελληνικού χάνμτπολ γιατί επιτεύχθηκαν στο εξωτερικό. Βέβαια παρά τη νίκη μας δεν είχαμε κουράγιο να πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία με την πίκρα της αδικίας» τα λόγια αυτά ανήκουν στον συνεργάτη του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρκίδη, Στέλιο Υετίωνα, ο οποίος πρόσθεσε : «Παίξαμε με πάθος μπροστά σε ένα κοινό 2.000 φιλάθλων. Πιστεύαμε στη νίκη. Στο τέλος μας χειροκρότησαν οι Ρουμάνοι και με τον τρόπο τους μας έδειχναν πως έπρεπε εμείς να έχουμε προκριθεί. Ο μεγάλος αθλητής του παρελθόντος ο Λίγκου μας είπε ότι έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει περάσει στον επόμενο γύρο. Η ρουμάνικη τηλεόραση μετέδωσε με αντικειμενικότητα τόσο το παιχνίδι όσο και τις δικές μας διαμαρτυρίες καθώς και τις δηλώσεις του Στέλιου Σεϊρεκίδη . Εμείς τώρα θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε αυτή την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην ομάδα , με πολύ σκληρή δουλειά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα»

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Οι προπονήσεις του κλιμακίου Παγκορασίδων Αττικής με την καθοδήγηση του Αναπτυξιακού προπονητή Δημήτρη Σκάρλου άρχισαν στις 18/2 θα γίνονται ημέρα Τετάρτη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα από τις 18.00-19.30 στις εξής ημερομηνίες:. 4/3, 18/3, 29/4/,13/5,και 18/5. Η ΟΧΕ και η Επιτροπή Ανάπτυξης θα ήθελε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει το Δήμο Βύρωνα και το Σωματείο της Αναγέννησης Βύρωνα για αυτή την παραχώρηση και για τη στήριξη στο αναπτυξιακό έργο της ΟΧΕ.

--Με επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο τα τουρνουά μίνι και προμίνι στην Πολιτεία με τη συμμετοχή του Ιωνικού Βριλησσίων Πολιτείας και Πανιωνίου και στον Πανελλήνιο με τη συμμετοχή του Πανελληνίου του Δούκα που έφερε 30 αθλητές και του Λεωνίδα. Οι γονείς έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για αυτές τις εκδηλώσεις και θεωρούν ότι βοηθούν ιδιαίτερα την ανάπτυξης του Χάντμπολ.

ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ!
Σήμερα θα κάνει την επέμβαση στο αριστερό του χέρι ο Σπύρος Μπαλωμένος, προκειμένου να αποκατασταθεί το σπάσιμο που υπέστησαν τα δύο του δάχτυλα (δείκτης και μεσαίος) στον αγώνα με την Γκούμερσμπαχ. Ο 30χρονος διεθνής θα εγχειριστεί σε ειδική κλινική για τέτοιες μικροεπεμβάσεις στα άκρα, που βρίσκεται στην περιοχή του Τούπινγκεν. Ο αριστερός ίντερ γύρισε τα δάχτυλα του, όταν μπλέχτηκαν στην φανέλα του Σέρβου Ιλιτς της Γκούμερσμπαχ σε προσπάθεια του για άμυνα στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης. «Κατάλαβα ότι κάτι συνέβη, άλλα δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να παίζω. Την επόμενη μέρα έκανα προληπτικά μια ακτινογραφία, νομίζοντας πως δεν έχω κάτι σοβαρό, άλλα αποδείχτηκε το αντίθετο. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για απουσία 6 εβδομάδων από τα γήπεδα», σχολίασε ο αθλητής της Μπάλινγκεν, κάτι που σημαίνει πως χάνει τα ματς της Εθνικής με Φινλανδία και Κροατία το Μάρτιο για τα προκριματικά του ΕURO 2010. «Με στεναχωρεί που δεν θα βοηθήσω την Εθνική, αλλά αυτά συμβαίνουν. Πάλι καλά που δεν είναι το δεξί το καλό μου χέρι», σχολίασε ο Μπαλωμένος, που αύριο έρχεται στην Ελλάδα.

32 comments

Anonymous said...

Νομίζω ότι ΜVP έπρεπε να είναι είτε ο Πέρρος ή ο Π. Βαμβακάς, μετά από τη μεγάλη νίκη των Βριλησσίων επί του ΠΓΣ.

Anonymous said...

Ηι επιτυχία μας μέσα στη Ρωσία και τώρα μέσα στη Ρουμανία είναι από τις μεγαλύτερες στη ιστορία του Ελληνικού χάνμτπολ γιατί επιτεύχθηκαν στο εξωτερικό. RE POS SE LENE TIS EPITUXIES STO HANDBALL STIN EUROPI TIS O FILLIPOS TO KILKIS KAI POLI LIGO O PANELINIOS KAI O DOUKAS GRAΨE POS EINAI TA PRAGMATA ME TO ONOMA TOUS KAI ASE TOUS ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ............

Anonymous said...

Όπως βλέπεις με λένε Υετίων Στέλιο και όχι "πως με λένε" ανώνυμε φίλε με το υποτιμητικό σχόλιο για τον Π.Α.Ο.Κ. και εμένα προσωπικά. Ανώνυμα μπορείς να λες ότι θέλεις, δημοκρατία έχουμε. Διευκρινίζω λοιπόν τι εννοώ και τι εννοούμε γενικά στον Π.Α.Ο.Κ. επίσημα και επώνυμα: Σεβόμαστε απόλυτα τις επιτυχίες του μεγάλου Φιλλίπου, του Κιλκίς ,του Αθηναικού (σε συμπληρώνω), του Πανελληνίου και όλων των Ελληνικών ομάδων και τις θεωρούμε οδηγό μας και στόχο για το μέλλον, γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα που χτίζεται και φτιάχνει βήμα-βήμα την Ευρωπαική της ιστορία. Όμως επισημαίνουμε την σπουδαιότητα των εκτός έδρας επιτυχιών απέναντι στην 5η ομάδα της Ρωσίας και της 2ης ομάδας φέτος της Ρουμανίας. Εάν πιστεύεις ότι αυτό είναι θριαμβολογία χωρίς ΄εργα νομίζω ότι κάνεις λάθος εάν αναλογιστείς τις εώς τώρα παρουσίες στην Ευρώπη μιας πόλης όπως η Θεσσαλονίκη. Αυτή η διευκρίνηση για την ιστορία.

Anonymous said...

re ietiona min apologise gia tipote, alloste eise o teleyteos poy fteei gia ton paok. ti na th kaneis thn epitixia agori moy an soy kanoyn th zoi podilato kathe mera

Anonymous said...

to leonida m.v.p;;;;;

Anonymous said...

Nai kai gw mazi sou file 9:27...xaXAxa leo m.v.p. xaxaxa

Anonymous said...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΕΝΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΛΩΝΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ.

Anonymous said...

απο τοσες αθλητριες ο κος πενιοβιτς εντυπωσιαστηκε απο την μυλωνα!?και ο σκουφας στα τελευταια του κατι τετοια παραξενα ελεγε!απιστευτο ρε παιδια..απιστευτο...

Anonymous said...

Σας υπενθυμίζω κύριε Υετίων ότι ο ΠΑΟΚ είναι φιλοξενούμενος στην Θεσσαλονίκη.Και φυσικά οι όποιες επιτυχίες η αποτυχίες αφήνουν τους Θεσσαλονικείς εξαιρετικά αδιάφορους.

Anonymous said...

Ρε σιχαμερά απομεινάρια των γερμανοτσολιάδων, ποιός είναι ρε φιλοξενούμενος στη Θεσσαλονίκη; Δεν ντρέπεσαι να μπαίνεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να βγάλεις τα συμπλέγματά σου;

Μάθε λίγο χαντμπολ ρε καημένε, τράβα δες κάνα dvd με τον αυτοκράτορα της μαρινέλλας και άσε στην ησυχία του τον ΠΑΟΚ και το χαντμπολ...

Πολλά χαιρετίσματα στις πυγμάχους της ομάδας σου, ανύπαρκτε.

Anonymous said...

Kyrie Ietionws, polla sixaritiria gia tin prosfati epityxia tis omadas mas, eithe sto mellon na zisoume oloi oi paoktsides megaluteres epituxies kai perissoteres endoxes stigmes, stin ellada kai tin evrwpi... Oson afora stous diaforous kaimenous pou nomizoun oti i sigekrimeni selida einai opadiko site kai mpainoun monaxa gia na kraxoun, afiste tous stin anipolipsia tous... As xekollisoun apo tin A2 kai meta na millisoun gia handball. O PAOK prepei na epikentrwthei sto prwtathlima, 3 duskolous agwnes makria apo to oneiro vriskomaste!

Anonymous said...

Σς εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να γυρίσετε και πάλι στα πάτρια εδάφη

Anonymous said...

Nτροπή σου ξεφτιλισμένε... Πονάει που ο ΠΑΟΚ κένει τέτοια πορεία φέτος έτσι δεν είναι; Τρως πολύ ζόρι εσύ, θα πάθεις τίποτα. Κοίτα μόνο μην πέσεις και πιο κάτω και χαθείς στη Β' εθνική για καμμιά 20ετία... Τσούζει άσχημα που ο ΠΑΟΚ είναι εκεί που βρίσκεται και σεις έιστε χαμένοι στην ανυποληψία και την ασημαντότητά σας! Μια ζωή έπεστε του ΠΑΟΚ, και αυτό έχει αφήσει τραύματα βαθειά που δύσκολα επουλώνονται...

Anonymous said...

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΒΙΖΙΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ

Anonymous said...

δεν ξερω που ειναι το δικο σου το χωριο αλλα εμενα και την πλειοψηφια αυτης της πολης, οπως φαινεται καθε εβδομαδα στα γηπεδα, μας ενδιαφερουν οι επιτυχιες και οι αποτυχιες του ΠΑΟΚ.συγχαρητηρια στην ομαδα για την προσπαθεια.

Admin said...

ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ 12:55 ΚΑΙ ΤΟ 1:15 ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ BLOG. ΕΙΣΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ F4;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.
ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ
ΕΒΕΛΥΝ ΜΥΛΩΝΑ
ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ HAND-BALL ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΛΕΥ-ΜΑΗΚΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΣΚΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ.
ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΝΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ.
ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΙΑ....

Anonymous said...

οταν ειμαστε συνοδοι φυσικα και δεν μπορουμε να διεκδικησουμε τα χρωστουμενα απο το συλλογο που εργαζομαστε...και που θα μας ξαποστειλει μολις τελειωσει το πρωταθλημα μας ........αφου εχουν προσπαθησει 2 φορες ως τωρα.(ειναι κουιζ)

Anonymous said...

1 βοηθεια : ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΑΘΛ. ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ

Anonymous said...

Xalia... to koyiz alla an to vro ti kerdizo?

Anonymous said...

αναλογα....

Anonymous said...

Εύκολο είναι το κουίζ. Οι δύο άγνωστοι χ είναι οι εξής:
α.Ξεπεσμένος "ημίθεος" , κάποτε μεγάλος σε άλλο σπορ, που ζητάει φρένο στον κατήφορο του προς τον βυθό.
β.Συνοδός-προπονητής-κλπ. που ψάχνει ευκαιρία να ξαναβγεί στο προσκήνιο αλλά επέλεξε λάθος έργο.

Λογικά με την λύση της εξίσωσης των δύο παραπάνω αγνώστων έχουμε και την απάντηση στο κουίζ.

Μάλλον το βρήκα... ??

Anonymous said...

KALHSPERA SAS HANDBOLIKE KOSME THS ELLADAS..EGO EIMAI K PALI,O ADREAS O POLONOS,SAS EIXA PEI OTI THA PHGENA ROUMANIA GIA NA BOHTHISO TO PAOK.K NA POU TO KANA...TORA THA PAO MESA STH NAOUSA K THA TON XANABOHTHISO...FRESKOXYRISMENOS K PALI..

Anonymous said...

i mana tis mylona ise esi pou kaneis kai epanalamvanomena sxolia?i kanenas mantis pou kserei to ti tha ginei sto mellon?plaka mas kanete oloi edo mesa...

Anonymous said...

Kai na pou athoothike o filtatos... Twra tha mporei na mpainei na vrizei ton PAOK xwris na exei to anxos (sic) tis timwrias tou. Oso gia sas tous upoloipous, min apantate stis prokliseis tou kai ikanopoieite ta arrwstimena vitsia tou, tis apantiseis tous (kai autos kai oi omoioi tou) tis pernoun mesa sto gipedo apo tin idia tin omada, ti stigmi malista pou i omadoula tous palevei gia tin paramoni stin a2... Ponaei i alithiea e?

Anonymous said...

poiow re paidia;;

Anonymous said...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΥΣΕΤΕ. ΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ" ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ -ΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ- ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΚΟΜΙΝΕΚ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΓΝΩΜΗ" ΚΙΛΚΙΣ

Anonymous said...

esu katse kai kane tin gramateia kai ase tis kriseis exei kai ΓΝΩΜΗ Κιλκίς oust bre koproskula megala.

Anonymous said...

ΠΑΟΚΑΚΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ?ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΛΙΑ.ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.

Anonymous said...

ΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΣΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΟΓΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ.

Solidarity to PAOK Fans said...

Σωστος. και χρειαζεσαι και αλλα 2 δαχτυλα αμα βαλεις και τους 2 τιτλους της Β Εθνικης.Ουπς! ψεμματα, τη δευτερη φορα δεν ηταν πρωταθλητης...Εχμμ, τελος παντων θα μετρησουμε το πρωταθλημα ποδοσφαιρου της Β ομαδας...


ΥΓ:πως ειπατε? "φιλοξενουμενος"??? χοχοχο, ευχαριστω πολυ, τωρα θυμωσα χαχαχα. Γεια σου Γκεμπελς!