Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΜΕ 42-14 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΜΕ 42-14

Βαρύ και ασύκωτο...

Μόλις δεκαπέντε λεπτά κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι η Εθνική γυναικών κόντρα στην Τσεχία στην 2η αγωνιστική του 1ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Εμμεν της Ολλανδίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 42-14 με κάτω τα χέρια, πετυχαίνοντας μόλις τέσσερα γκολ στο β' ημίχρονο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωκράτης Σκούφας, ήταν αποσβολωμένος από την έκταση που πήρε η ήττα: «Τώρα τι να πεις. Πρέπει να μην μας πτοήσουν αυτές οι δύο ήττες και να βρούμε το ρυθμό μας. Το βρίσκω ανεξήγητο να είμαστε τόσο πολύ χάλια. Τώρα θέλει ηρεμία. Συνεχίζω να επιμένω πως δεν είναι αυτή η δυναμική της ομάδας. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας είναι δυνατοί, άλλα αυτό δεν εξηγεί τέτοιες εμφανίσεις». Ελαφριά τραυματίστηκε
η Μάρθα Λογδανίδου και της τοποθετήθηκε κολάρο στο λαιμό για προληπτικούς λόγους, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε απλά μία μικρή διάσειση.  

ΕΛΛΑΔΑ 14 (10)
ΤΣΕΧΙΑ 42 (20)
ΕΛΛΑΔΑ (Σκούφας): Μπαντή, Παπανικολάου 2, Γιουρούκη, Καζάκη 4, Στ. Βασιλειάδου 1, Λογδανίδου, Ποιμενίδου 4, Λέκκα, Πάτσιου 1, Μάστακα, Στρατάκη 1, Μπαλάφα 1, Παπάζογλου, Αθ. Βασιλειάδου.
ΤΣΕΧΙΑ (Τσέρνα): Σελιτσάροβα, Ζάμορσκα 5, Κισουτσάνοβα 6, Ποζνάροβα 1, Χρμπκόβα 5, Σιμέρσκα 6, Τομέτσκοβα 10, Ντολάκοβα, Ρούσκοβα 1, Βοϊτίσκοβα, Κνεντλίκοβα 5, Στέρμποβα 2, Κετσλίκοβα 1, Σπιχάλοβα. Διαιτητές: Ντίμκοβα- Λιουμπένοβα (Βουλγαρία).
   

   

No comments