Ο ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ ΜVP ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ ΜVP ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Γιώργος Παπακυπριανού αριστερό ίντερ του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ αναδείχθηκε MVP της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών από την ψηφοφορία των προπονητών. Ο προπονητής του ΔΙΟΜΗΔΗ Χρήστος Γεροδήμος δήλωσε: "Ο Παπακυπριανού είναι από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο ταλέντο και μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά σε απίστευτο βαθμό αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο όπως είμαι σίγουρος πως θα το κάνει. Ο ίδιος ο αθλητής ο οποίος το 1996 πέρασε για πρώτη φορά την πύλη του σωματείου ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΥΠΡΟΥ με πρώτο προπονητή τον Άνδρα Ανδρέου δήλωσε΅ « Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα . Ευχαριστώ τους προπονητές που με επέλεξαν. Στη νίκη επί του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ έχουν συμβολή όλοι οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής Χρήστος Γεροδήμος. Στόχος είναι να φτάσουμε ψηλότερα από πέρυσι . Για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του ΔΙΟΜΗΔΗ».

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο προπονητικής χάντμπολ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου το οποίο παρακολούθησαν καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας. Στο σεμινάριο δίδαξαν ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός και ο Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Κώστας Κότσιρας.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Σήμερα Τρίτη από τις 12-00 13.00 σους χώρους της Γ΄ ΕΛΜΕ στο Αιγάλω θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητικής χάντμπολ (με θεματική: ανάλυση κανονισμών και υποδειγματική προπόνηση σε θέματα τεχνικής), για 80 καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός ενώ θα μοιραστεί έντυπο κανονισμών, σημειώσεις για τη χειροσφαίριση και φυλλάδιο για τη σχολή διαιτησίας που οργανώνει ο ΣΥΔΧΑ από τις 17-19/10/08 στα γραφεία του.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Θανάσης Κοντογεώργος απέστειλε επιστολή σε όλα τα σωματεία της ΕΣΧΑ στην οποία τους απευθύνει ύστατη έκκληση με το μήνυμα: « Βοηθείστε τη διαιτησία και στείλτε τους αθλητές σας και τις αθλήτριές σας στην σχολή διαιτησίας της ΕΣΧΑ ( 17-19/10/08 στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ)» .
Ειδικότερα στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει: « Σας παρακαλώ να προβληματιστούμε όλοι . Να συζητηθεί το φλέγον αυτό θέμα στα διοικητικά σας συμβούλια, να αναζητήσουμε αθλητές και αθλήτριες, παλιούς αθλητές και αθλήτριες ή ακόμα και φίλους τους ώστε να αιμοδοτήσουν τη Διαιτησία. Η σχολή διαιτησίας περιμένει τη συμβολή σας. Δώστε λύση στο τεράστιο πρόβλημα έλλειψης διαιτητών. Μπολιάστε με το πνεύμα της διαιτησίας τα παιδιά των συλλόγων σας»

No comments