ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»


H κατάσταση στα διοικητικά του Κιλκίς παραμένει νωθρή. Ο τεχνικός της ομάδας και ένας από τους μεγάλους αθλητές, που φόρεσαν την φανέλα της ο Νίκος Γεωργιάδης, σχολιάζει τις εξελίξεις: «Εχω δεχθεί και απορρίψει φέτος δύο προτάσεις, από Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα, γιατί θεωρώ ότι αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τον ΓΑΣ Κιλκίς και θα πρέπει να βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω απ' όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί. Θωρώ ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας από τον τελευταίο φίλαθλο μέχρι τον πρώτο παράγοντα και από τον τελευταίο παίκτη μέχρι τον πρώτο προπονητή να δείξουμε πόσο νοιαζόμαστε και πόσο σεβόμαστε την ομάδα. Mαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες μέσα από τις εφημερίδες και συζητήσεις ''καφενείου'' ότι κάποιοι παίκτες πουλιούνται σε άλλες ομάδες. Είμαι ίσως ο πρώτος που έμαθα την διάθεση του κ. Καζαντζίδη να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος με τον Δούκα, άλλα θεωρώ ότι από εκείνη τη στιγμή δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα διαδικαστικά μέτρα για την διάδοχη κατάσταση. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε σχεδιασμός (ξεκινώντας από το θέμα του προπονητή) αν δεν λυθεί πρώτα το διοικητικό. Πίστευα ότι η διαδικασία της διαδοχής θα γινόταν με ποιο γρήγορους ρυθμούς, έτσι ώστε η ομάδα να ήταν έτοιμη την στιγμή που έπρεπε, άλλα αυτό δεν έγινε. Θεωρώ ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή, που έχω ζήσει στο Κιλκίς, όσο είμαι στην ομάδα. Πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια ο ΓΑΣ έχει δείξει μία δυναμική με παίκτες και προπονητές στις Εθνικές ομάδες και παράγοντες στα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας. Εύχομαι και ελπίζω ότι όλοι θα σταθούμε στο ύψος μας και η ομάδα δεν θα διαλυθεί».

1 comment

Anonymous said...

such a nice blog.


berto xxx