Ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ 1Ο ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΚΗ POLVA SERVITI - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ 1Ο ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΚΗ POLVA SERVITI

Ο ΑΣΕ Δούκα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην έδρα του στις 6-7/09/2008 την Polva Serviti από την Εσθονία, για την πρόκριση στο Champions League Ανδρών. Ο 2ος αγώνας θα γίνει 13-14/9/2008 στην Εσθονία. Ο μάνατζερ του Δούκα, Χρήστος Γιαννάδης, δήλωσε: « Αποφύγαμε τον Ερυθρό Αστέρα. Η κλήρωση για μας είναι βατή, ωστόσο δεν λείπει ο βαθμός δυσκολίας. Θα μελετήσουμε προσεκτικά την αντίπαλη ομάδα και στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους».

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
Η Ορμή Λουξ κληρώθηκε να αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό όμιλο στις 5,6 και 7 Σεπτεμβρίου 2008 με τις εξής ομάδες: HC Naisa-Nis της Σερβίας, Madeira Andebol SAD της Πορτογαλίας, VOC Άμστερνταμ Ολλανδίας. Στον 1ο προκριματικό όμιλο κληρώθηκαν οι ομάδες: LC Bruhl Handball της Ελβετίας, HC Sassari,της Ιταλίας, Milli Piyango SK της Τουρκίας και SKP Bratislava της Σλοβακίας. Η Ορμή Λούξ αν καταλάβει την 1η θέση στον όμιλό της θα αγωνιστεί σε επόμενο όμιλο με τις ομάδες: SD Itxakk της Ισπανίας, HC Leipzig της Γερμανίας , και HC Podravka Vegeta της Κροατίας. Σε περίπτωση που καταλάβει τη 2η θέση στον προκριματικό όμιλο θα αντιμετωπίσει σε επόμενο προκριματικό όμιλο τις ομάδες: Dunaferr NK,της Ουγγαρίας,  FCK Handbold AS της Δανίας και HC Motor της Ουκρανίας. O διευθυντής της Ορμής Λούξ Ανδρέας Κόγκας δήλωσε: «Είναι δύσκολος ο όμιλος μιας και μετέχει η πρωταθλήτρια στο challenge cup Nis. Οι  ομάδες είναι ανεβασμένες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση έχοντας και την προφορική υπόσχεση της Ρατσένκο από την Ουκρανία ότι θα μας ενισχύσει. Η Ορμή θα αρνηθεί να αναλάβει την διοργάνωση. Κατόπιν τούτου οι αγώνες του ομίλου θα γίνουν ή στην Μαδέιρα ή στην Νις ή στο Άμστερνταμ».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Στη σέντρα του κλειστού γυμναστηρίου Πτολεμαίδας θα βρεθούν σήμερα Τετάρτη οι ομάδες των κλιμακίων παμπαίδων-πανκορασίδων από όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες, μετρήσεις και υποδειγματικές προπονήσεις. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο Δήμος Πτολεμαίδας και η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ. Ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας Γρηγόρης Τσιούμαρης θερμός φίλος του αθλήματος ανέλαβε για λογαριασμό του Δήμου την διοργάνωση και διέθεσε τις εγκαταστάσεις της σχολής Δημοτικής Αστυνομίας για την φιλοξενία των αθλητών και αθλητριών. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Δημάρχου να στηρίξει την διοργάνωση έπαιξε η ειλικρινής φιλία που τον συνδέει με τον Σύμβουλο της ΟΧΕ, Σίμο Λαζαρίδη.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ: «ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»
Ο Δήμαρχος Πτολεμαίδας Γρηγόρης Τσιούμαρης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε τους αγώνες του Πανελληνιόυ Πρωταθλήματος των κλιμακίων παμπαίδων – πανκορασίδων. Ο Δήμος Πτολεμαιδος είναι πάντοτε στο πλευρό του αθλητισμού. Το 2004 στηρίξαμε μεγάλη διοργάνωση της Πάλης στην πόλη μας. Φέτος διοργανώσαμε με εξαιρετική επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης. Πέρυσι οργανώσαμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης και φέτος κάνουμε το ίδιο με το Πρωτάθλημα Κλιμακίων. Θέλουμε να δίνουμε διέξοδο στην νεολαία να ξεφεύγει από την μάστιγα των ναρκωτικών, από την μάστιγα του αλκοόλ και από την μάστιγα της αλλοτρίωσης από το ιντερνετ. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίζουμε κάθε αθλητική εκδήλωση καθώς και κάθε εκδήλωση του χαντμπολ».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: «ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ»
Από το κλιμάκιο παμπαίδων Αττικής, ο Δημήτρης Παπακώστας του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, με προπονητή τον Βαγγέλη Καρνάβα, τόνισε: «Επιθυμώ τη διάκριση του κλιμακίου αλλά και την προσωπική μου διάκριση. Διανύω τον 4ο χρόνο από το ξεκίνημά μου. Πρότυπό μου είναι ο Αλβανός. Θέλω κάποια στιγμή να κληθώ στην Εθνική Ανδρών και να κάνω καριέρα στο εξωτερικό».

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ»
Ο Άγγελος Αντωνόπουλος του ΕΣΝ Βριλησσίων προπονείται με τον Γιώργο Καλογερόπουλο στο σύλλογό του. Έχει πρότυπα το Ζιβούλοβιτς και τον Αλβανό και θέλει να παίξει κάποια στιγμή στην Μπουντεσλιγκα και να φορέσει την φανέλα των Εθνικών Ομάδων κατά κατηγορία. Στους αγώνες των κλιμακίων τονίζει ότι θα προσπαθήσει η ομάδα για το καλύτερο.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Αγόρια
Α όμιλος ΕΣΧΑ-ΕΣΧΜΑΘ-ΕΣΧΔΥΜ
Β όμιλος ΕΣΧΘ-ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΒΔΕ

Κορίτσια
Α΄όμιλος ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΑΜΑΘ-ΕΣΧΘ-
Β΄όμιλος ΕΣΧΔΥΜ-ΕΣΧΘ-ΕΣΧΒΔΕ

Κλειστό Γυμν. Πτολεμαϊδας
Τετάρτη 2/7/08
8.30 ΠΠ ΕΣΧΜΑΘ-ΕΣΧΔΥΜ
9.30 ΠΚ ΕΣΧΑ-ΕΣΧΒΔΕ
10.30 ΠΠ ΕΣΧΘ-ΕΣΧΒΔΕ
11.30 ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΘ
12.30 –13.30 Σωματομετρήσεις
16.00 Σωματομετρήσεις
17.00 Σωματομετρήσεις
17.30 ΠΠ ΕΣΧΑ-ΕΣΧΜΑΘ
18.30 ΠΚ ΕΣΧΔΥΜ-ΕΣΧΑ
19.30 ΠΠ ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΒΔΕ
20.30 ΠΚ ΕΣΧΜΑΘ-ΕΣΧΘ

Πέμπτη 3/7/08
8.30-13.30 Κινητικές μετρήσεις
17.30 ΠΠ ΕΣΧΘ-ΕΣΧΚΜ
18.30 ΠΚ ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΜΑΘ
19.30 ΠΚ ΕΣΧΑ-ΕΣΧΔΥΜ
20.30 ΠΚ ΕΣΧΔΥΜ-ΕΣΧΒΔΕ

Παρασκευή 4/7/08
8.30-10.00 Υποδειγματική εκπαίδευση τερματοφυλάκων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τερματοφυλάκων μικρών ηλικιών, Στέλιο  Αλεπουδέα
10.00-11.30 Υποδειγματική προπόνηση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή πάιδων Νίκο Γεωργιάδη
11.30 –13.30 Υποδειγματική προπόνηση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κορασίδων Γιώργο Τσαγκαράκη
16.00 ΠΠ 3ος Α-3ος Β
17.00 ΠΚ 3ος Α-3ος Β
18.00 ΠΠ 2ος Α-2ος Β
19.00 ΠΚ 2ος Α-2ος Β
20.00 ΠΠ 1ος Α-1οςΒ
21.00 ΠΚ 1ος Α-1ος Β

Σάββατο 5/7/08
9.30 ΠΚ Αγώνας Επίλεκτων αθλητριών
10.30 ΠΠ Αγώνας Επίλεκτων αθλητών

ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ‘ΚΑΡΑΒΙ’ ΣΧΟΙΝΙΑ
Στις 2 και 3 Αυγούστου το Beach Handball γυρίζει και πάλι στην γενέτειρά του στο ‘Καράβι’ του Σχοινιά απ’ όπου έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1995. Εκεί θα γίνει το μεγάλο φινάλε του Πανελληνίου σιρκουί Beach Handball 2008. Το Σάββατο 2 Αυγούστου θα γίνουν οι ημιτελικοί και την Κυριακή 3 Αυγούστου οι τελικοί. Η τελική συμφωνία οριστικοποιήθηκε μεταξύ της επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, Γιώργο Μπεμπέτσο, και των ιθυνόντων από το ‘Καράβι’ Σχοινιά. Η συνεργασία ήταν εξαιρετική και διαγράφονται ευοίωνες προοπτικές για μακρόπνοη συνεργασία στον οργανωτικό τομέα.

No comments