ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΓΚΟΛΙΑ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΓΚΟΛΙΑ!

Η  Διεθνής Αθλήτρια της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ ΠΑΤΡΩΝ Γρηγορία Γκόλια αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ως αθλήτρια και κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως προπονήτρια αναλαμβάνοντας την ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ, που ανέβηκε φέτος στην Α2 κατηγορία με προπονητή τον Νέναντ Πίβατς. Η Γρηγορία Γκόλια που συμπλήρωσε 20 χρόνια ως αθλήτρια ξεκίνησε το 1988 στη Γ.Ε ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά πήγε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα Όλντενμπουργκ στη Γερμανία, ενώ ακολούθησαν ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ. Η ίδια δήλωσε: «Μου έμεινε γλυκιά γεύση από τη θητεία μου ως αθλήτρια με την κατάκτηση του τίτλου με την ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ. Το νέο πρωτάθλημα γυναικών της Α1 το βλέπω πιο ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες θα δώσουν το δικό τους τόνο στο πρωτάθλημα. Η ΟΡΜΗ θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα, η Αναγέννηση κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να δυναμώσει περισσότερο , ο Άρης κινείται δραστήρια το ίδιο και η Νέα Ιωνία, ενώ τα Γιαννιτσά και ο Εθνικός Κοζάνης έχουν μεγάλους στόχους. Στον ΠΑΟΚ είχα μια πρώτη γνωριμία με τις αθλήτριες. Γνωρίζομαι με τις περισσότερες σαν αντίπαλος από τα γήπεδα. Ο στόχος και του αθλητή και του προπονητή είναι ο πρωταθλητισμός. Θέλουμε η ομάδα να ανέβει στην Α1 κατηγορία. Μας στηρίζει ο έφορο Δημήτρης Χασεκίδης. Στην Εθνική Γυναικών γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια με ηγέτη το Σωκράτη Σκούφα και με το επιτελείο του ( Νατσιόπουλο -Παλαμά-Τσαγγαράκη) και πιστεύω ότι η προσπάθεια θα δικαιωθεί. Χρειάζεται όμως υπομονή. Προπονητικά, από γυναίκες προπονήτριες, έχουν ξεχωρίσει οι εξής: Σοφία Ναϊσίδου, Κατερίνα Παπαδοπούλου, η Λίσα Πάνοβα και η Βούλα Βουκελάτου. Αρκεί να δουλεύει κανείς με σύστημα και η επιτυχία θα έρθει. Ακόμα θα ήθελα να πω, πως αισθάνθηκα συγκίνηση γιατί μαζί με τις συναθλήτριές μου Βάσω Σκάρα και Ρένα Γκαγκάνα, παρακολουθήσαμε το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών στη Δράμα, κόντρα στην Ισπανία. Πρόκειται για σημαντική επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους προπονητές όσο και τους αθλητές. Η διοργάνωση είχε ευρωπαϊκά στοιχεία. Όλα ήταν εξαιρετικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΟΧΕ την ΕΣΧΑΜΑΘ και τον κόσμο της Δράμας. Τέλος πιστεύω πως ταλέντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, ποτέ δεν στέρεψαν, αρκεί να υπάρχει διάθεση από όλους να δουλέψουμε πάνω σε αυτά».

CHAMPIONS LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008-2009
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ για τα προκριματικά του CHAMPIONS LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008-2009 (5.6.08-7.9.08) είναι οι κάτωθι ομάδες:
ΣΚΠ Βratislava (Σλοβεκία), Μilly Piyango (Τουρκία), Madeira Andebol SAD (Πορτογαλία), Naisa Nis (Σερβία), Edil 5 Ramac Sassari (Ιταλία), VOC Amsterdam (Ολλανδία), Lebruhl St Gallen (Ελβετία). Οι ανωτέρω ομάδες θα σχηματίσουν δυο γκρουπ των τεσσάρων, εκ των οποίων οι πρώτοι και οι δεύτεροι θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση (β΄ προκριματική φάση 3./4./5.10.08)

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Χάντμπολ Κατηγορίας Παμπαίδων που διοργάνωσε ο Ευβοϊκός Χαλκίδας στο κλ. Γυμν Πειραϊκής Πατραϊκής Χαλκίδας με τη συνεργασία της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ και με συντονιστή το Λάμπρο Στάμου. Πήραν μέρος οι ομάδες: Ιωνικός ΝΦ- Πανιώνιος - Ηλυσσιακός και Ευβοϊκός Χαλκίδας. Έπαιξαν ένας προς όλους και στη συνέχεια έγινε ο αγώνας μεταξύ δυο μεικτών με αθλητές από όλες τις ομάδες. Απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές και πλακέτες σε όλες τις ομάδες. Η φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το τουρνουά αυτό να πάρει Διεθνή χαρακτήρα.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Με απόφαση της Αθλητικούς Δικαστή Ευθυμίας Κοκμοτού καλούνται σε απολογία σήμερα Τετάρτη 18/6/08 και ώρα 10.00 το πρωί οι αθλητές του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ Δημήτριος Τσακίρης και Χρήστος Γκουτζουβελίδης και ο συνοδός του ίδιου σωματείου Αργύρης Κωστίδης, για όσα συνέβησαν στο δεύτερο τελικό της Α1 Ανδρών, ΔΟΥΚΑΣ –ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

 

No comments