ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ Η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ Η ΧΑΝΘ

Σκληρά παζάρια για την «τριπλέτα»

Σε καλό κλίμα έγινε το ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΧΑΝΘ και του Φιλίππου για τις μεταγραφές των Ευαγγελίδη, Σπυρόπουλου και Ανανιάδη στους Βεροιώτες. Απο πλευράς Φιλίππου ήταν παρών ο τεχνικός διευθυντής Ανέστης Δομπρής και ο μάνατζερ Γιώργος Τάκης, ενώ από τη ΧΑΝΘ ο γενικός αρχηγός Κώστας Σπυρόπουλος. Η ΧΑΝΘ σε πρώτη φάση εκτός από τα οικονομικά ανταλλάγματα ζήτησε και πέντε έμψυχα ανταλλάγματα ανάμεσα τους και τον ταλαντούχο πλέι μέικερ Ηλία Μάντζο. Αυτό που φάνηκε πάντως είναι πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και το μόνο σίγουρο είναι πως αν παραχωρήσει την «τριπλέτα», θα φροντίσει να αναπληρώσει το κενό της με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, εκτός τα οικονομικά οφέλη, αφού στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει γρήγορα στην Α1 ανδρών.

3 comments

Anonymous said...

Πολύ ωραία αυτά περι τεχνικών διευθυντών και μάνατζερ στον Φίλιππο
αλλά το ποιοί παίκτες θα έρθουν και ποιοί θα φύγουν δεν πρέπει να αποτελεί έργο του νέου προπονητή;

Anonymous said...

ο Φίλιππος είναι οργανωμένο σωματείο και ξέρει πολύ καλά πως να κινηθει. Μάλλον μπορει να εχει προπονητη και να μην τον ανακοινωνει. Και να μην εχει, ειναι πολύ εμπειρη ομάδα και με ανθρώπους που ξερουν πολυ καλα το αθλημα οπότε πολυ σωστα μαλλον πράτουν

Anonymous said...

Το άθλημα το ξέρουν καλά αλλά την ευθύνη της απόδοσης, με παίκτες που δεν θα έχει επιλέξει, θα την έχει ο προπονητής.Παρόμοιες διοικητικές συμπεριφορές μάλλον οδήγησαν στο να δυσκολεύεται ο σύλλογος να βρει προπονητή. Εάν εκεί στην Βέροια δεν προβληματίζεται κανείς από την απαξίωση αυτή του συλλόγου από τους προπονητές και τα όσα αυτή σημαίνει για έναν καλόπιστο παρατηρητή τότε πιθανά ο σύλλογος απλά μιμείται τον οργανωμένο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι.
Είναι κρίμα τα κορυφαία σωματεία του χώρου να εισάγουν "ποδοσφαιρικά" ήθη και έθιμα.
Εκτός και εάν κανείς θέλει να μας πείσει πως ο σύλλογος παίρνει τον Ιβιτς για να δουλέψει με παιδιά της ΧΑΝΘ.