TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

To Σάββατο 31 Μαϊου στην πόλη Νις της Σερβίας θα γίνει ο δεύτερος φιλικός αγώνας μεταξύ ΣΕΡΒΙΑΣ –ΕΛΛΑΔΑΣ ώρα Ελλάδος 19.30.
ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ Η ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νίκος Μάντζος δήλωσε: «Το πρώτο ματς με τη Σερβία ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Έμεινα ικανοποιημένος από την άμυνα, υπήρξαν όμως κάποια λάθη που αν γίνουν και στα παιχνίδια με την Ισπανία θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι στόχος της Εθνικής είναι να κερδίζει αλλά το ζητούμενο στα ματς της προετοιμασίας είναι να εφαρμόζονται τα πλάνα μας κατά τον καλύτερο τρόπο. Στείλαμε στο Παρίσι το συνεργάτη μας Γιώργο Βασιλειάδη για να παρακολουθήσει τους αγώνες του προολυμπιακού τουρνουά και τις μάχες που θα δώσει η Ισπανία κόντρα στην Γαλλία, Νορβηγία, Τυνησία. Θα καλύψει με την κάμερά του τους αγώνες και θα μας δώσει λεπτομέρειες για το παιχνίδι της Ισπανίας. Αυτό θα είναι το πιο φρέσκο ηλεκτρονικό υλικό για να δούμε σε ποια κατάσταση είναι τώρα η ομάδα της Ισπανίας. Όλοι οι παίκτες δείχνουν εξαιρετική διάθεση στην προετοιμασία. Στον τομέα της διαμονής μας στη Δράμα όλα πάνε κατ ευχήν μιας και οι ιθύνοντες του Χάντμπολ της Δράμας είναι κοντά μας κάθε στιγμή και λύνουν και το παραμικρό πρόβλημα».
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στη Σερβία στο Κλ. Γυμν «ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ» παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλαθλοι χωρίς ιδιαίτερη κινητοποίηση. Οι ιθύνοντες της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ θεωρούν ότι η παρουσία του κόσμου αποτελεί πρόκριμα για το ότι θα δώσουν όλοι οι φίλαθλοι τρανταχτό παρών στον αγώνα με την Ισπανία. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει από τη συντονιστική επιτροπή, η περιοδεία σε όλα τα δημοτικά σχολεία, με σύντομες ομιλίες και προσφορά αθλητικού υλικού. Σε όλες τις επισκέψεις θα δίνουν και το παρών και παίκτες της Εθνικής. Ακόμα η συντονιστική επιτροπή συνεργάζεται άμεσα με τις αρχές ασφαλείας για τη διασφάλιση της τάξης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η τελική σύσκεψη για θέματα ασφαλείας θα γίνει μια ημέρα πριν τον αγώνα παρουσία και του delegate του αγώνα. Η συντονιστική επιτροπή θα έχει συνάντηση με το σώμα εθελοντών του Δήμου (περίπου 100) άτομα από τα οποία θα επιστρατευτούν 20-30 για να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης να σημειωθεί πως περιπολικά της αστυνομίας συνόδευσαν το πούλμαν της Εθνικής Σερβίας από και προς τα σύνορα ενώ μετά η λήξη του πρώτου αγώνα με τη Σερβία διατέθηκε το κολυμβητήριο Δράμας για χαλάρωμα των παικτών της Εθνικής Ελλάδος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ 2010
Οριστικοποιήθηκε τελικά το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2010. Οι αγώνες στο γκρουπ της Ελλάδας έχουν ως εξής:
Γκρουπ 4:
29/30.10.08 ΚΡΟΑΤΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ
1./2.11.08 ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ
26./27.11.08 ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ
29./30.11.08 ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ
18./19.3.09 ΕΛΛΑΔΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
21./22.3.09 ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ
10./11.6.09 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ
13./14.6.09 ΚΡΟΑΤΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
17./18.6.09 ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ
20./21.6.09 ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
Οι ακριβείς ημερομηνίες και έδρες των αγώνων, σύμφωνα με ανακοίνωση της EHF θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι 28 Ιουλίου.

No comments