Έξι δυνατά παιχνίδια για ταμείο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έξι δυνατά παιχνίδια για ταμείο


Για το διήμερο Τετάρτη- Πέμπτη 9 και 10 Απριλίου, επιλέξαμε μετά από πολύωρη μελέτη έξι παιχνίδια (με 8 σημεία) τα οποία μπορείτε να τα παίξετε και όλα μαζί σε ζητούμενα με σύστημα 4,5,6 που στοιχίζει 6,60 Ευρώ ή να πάρετε τρία από αυτά και να τα «σπρώξετε» πιο χοντρά. Πιο αναλυτικά:

211. Ολυμπιακός Βόλου- Ιωνικός 2 (2,15)
Ξεκινάμε από το πρώτο σημείο, που είναι το «διπλό» του Ιωνικού στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Β' Εθνικής. Η ομάδα της Νίκαιας θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την άνοδο, καθώς με νέα απώλεια βαθμών θα απομακρυνθεί πολύ από την προνομιούχο τριάδα. Εχει λοιπόν ισχυρότατο κίνητρο, άλλα και τους παίκτες για να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι παντελώς αδιάφορος, ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας, ενώ έχει και δύο σημαντικές απουσίες (Γεωργιάδης, Πακάλτσης).

216. Σεντ Ετιέν- Λάνς 1 (1,85)
Στη Γαλλία τώρα οι γηπεδούχοι έχουν «τρομερή» έδρα με 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 15 ματς και πηγαίνουν «τρένο» για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Λανς είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και έχει να κερδίσει από τις 10 Φεβρουαρίου στο πρωτάθλημα, αφού μετράει 7 σερί ματς χωρίς νίκη.

232. Ιπσουιτς- Κάρντιφ 1 (1,75)
Στη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας η Ιπσουιτς με νίκη κόντρα στην Κάρντιφ μπαίνει ξανά δυνατά στο κόλπο της ανόδου, αφού θα πλασαριστεί στην πρώτη 6αδα των πλέι- οφ. Η Κάρντιφ εκτός του ότι είναι παντελώς αδιάφορη έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Πόρτσμουθ.

314. Λιούνγκσκιλε- Χέλσινμποργκ 2 (1,70)
Στη Σουηδία το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 3η αγωνιστική του και η Χέλσινμποργκ είναι μία από τις διεκδηκήτριες του τίτλου. Κόντρα στη νεοφώτιστη και αδύναμη Λιούνγκσκιλε δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα να κερδίσει ακόμα και αν δυσκολευτεί.

322. Αϊντχόβεν- Φιορεντίνα ΟVER (2,00)/2 (3,00)/1-2
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα μπορούσα να ποντάρω κάλλιστα στο «διπλό» της Φιορεντίνα, το οποίο πληρώνει καλά (3,00) γιατί απλά έχω εμπιστοσύνη στις Ιταλικές ομάδες όταν πρόκειται για ματς- τελικούς. Το 1-1 του πρώτου ματς δεν πιστεύω ότι είναι δα και τόσο μεγάλο προβάδισμα για την Αϊντχόβεν, που είναι ασταθή ομάδα. Η Φιορεντίνα έχει την δυνατότητα να κερδίσει, άλλα για να είμαστε καλυμμένοι θεωρώ πιο πιθανό το Οver το οποίο έχει εξαιρετική απόδοση. Η Φιορεντίνα θα κατέβει για να βάλει γκολ και η Αϊντχόβεν ξέρει ότι δεν μπορεί να κρατήσει το «μηδέν» πίσω και θα προσπαθήσει να βάλει και αυτή γκολ, οπότε... Μάλιστα επειδή είμαι και τολμηρός θα το «παίξω» και σκορ 1-2!

324. Χετάφε- Μπάγερν 2 (2,05)/OVER (1,75)/1-3
Εχω μεγάλες αμφιβολίες είναι η αλήθεια με αυτή τη Μπάγερν. Είναι πραγματικά αφερέγγυα ομάδα και αυτό μας το έχει δείξει ουκ ο λίγες φορές φέτος. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ ότι θα αποκλειστεί από την Χετάφε και θα χάσει την ευκαιρία να πάρει το ΟΥΕΦΑ, που χωρίς αμφιβολία είναι το μεγάλο φαβορί. Αν γίνει αυτό θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία και γι' αυτό το λόγο πιστεύω ότι θα παίξει 10 λεπτά καλής μπάλας και θα βάλει εύκολα 2 γκολάκια. Ειδικά το ΟVER το θεωρώ ακόμα πιο πιθανό γιατί η Χετάφε είναι ικανή να σκοράρει και θα ρίσκαρα και ένα σκορ 1-3.

No comments