Απαράδεκτη εμφάνιση και ήττα της Εθνικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απαράδεκτη εμφάνιση και ήττα της Εθνικής

Τον διασυρμό με 35-22 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ των ανδρών από την Λευκορωσία στην πρεμιέρα του τουρνουά της Αυστρίας.

Λευκορωσία- Ελλάδα 35-22
Τα δεκάλεπτα: 7-1, 11-4, 18-8 (ημίχρονο), 23-13, 29-18, 35-22
Ελλάδα (Νίκος Μάντζος): Αλβανός, Κότσιφας, Μπαλωμένος 1, Χαλκίδης 1, Μαστορογιάννης, Καρυπίδης 6, Παπαδόπουλος 2, Ναουμίδης, Ριγανάς, Τσιλιμπάρης, Τζιμούρτος 5, Βακάλης 4, Βασιλάκης 2, Ζαραβίνας, Βουτσάς 1.
Λευκορωσία: Μπαρζένκο 1, Μπρουγκα 6, Χάρμοκ 7, Χραμίνκο 5, Κασακεβιτς 1, Κλίμαβετς 1, Κούρτσεφ 4, Λίσιτσα 1, Σίλοβιτς 1, Μποζχανκα 4, Γιούσιτς 4.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε μετά το ματς: «Ήμασταν σε πάρα πολύ κακή μέρα, που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Δεν βρίσκαμε τρόπους να αντιδράσουμε. Ηταν πολύ δύσκολο για μας να πετύχουμε γκολ και δώσαμε πολλές μπάλες στο πρώτο εικοσάλεπτο και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Συνεχίσουμε, θα δούμε το δεύτερο ματς διαφορετικά. Πρέπει από τέτοια ματς να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, ώστε να μην επαναληφθούν σε επίσημα ματς».

6 comments

Anonymous said...

??????????????????

Blog Writer said...

Μην πυροβολείτε την Εθνική

max said...

Να μην πυροβολούμε την Εθνική; Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να βρίσκonται στο απυρόβλητοδιεθνείς και τεχνική ηγεσία; Μπορεί κάποιος να μας θυμίσει πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσαμε με 13 γκολ διαφορά; Δηλαδή, αν παίζαμε με καμιά σοβαρή ομάδα τι θα γινόταν; Θα βάζαμε κάτω από δέκα γκολ; Χάναμε στο ημίχρονο 18-8 και δεν θα κάνουμε κριτική;

Anonymous said...

οκ, αλλα δεν εκανες κριτικη....για να την ακουσουμε!!!

Blog Writer said...

Άλλο κριτική κι΄άλλο τουφεκιά

Anonymous said...

Η Εθνική χάντμπολ πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμη για να καταξιωθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αυτή η ομάδα δεν θα είχε καν πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αν δεν ήμασταν διοργανωτές το 2004. Τι να λέμε τώρα...