Ετοιμη η Εθνική Γυναικών για τον αγώνα με την Κροατία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη η Εθνική Γυναικών για τον αγώνα με την Κροατία !

 


Ετοιμη για τον αγώνα με την Κροατία είναι η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, για το αποψινό παιχνίδι στην Λευκόβρυση Κοζάνης (Τετάρτη 3 Απριλίου, 18:00- ΕΡΤSPORTS ) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024 Γυναικών.

Για αυτή την αναμέτρηση δήλωσαν : 

Μενέλαος Δανήλος (ομοσπονδιακός τεχνικός):

«Εκ μέρους όλους στην Εθνική ομάδα θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που έχουν κάνει την Κοζάνη το σπίτι της Εθνικής ομάδας. Ο χώρος είναι πολύ οικείος για εμάς. Ερχόμαστε στην αγαπημένη μας πόλη για 2η φορά σε ένα μήνα να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι τόσο η Κροατία, όσο και η Ρουμανία με την οποία παίζουμε την Κυριακή, βρίσκονται στην πρώτη 10αδα της Ευρώπης. Κάθε φάση, κάθε ενέργεια έχει στόχο να παλέψουμε την κάθε μπάλα. Θα χρειαστούμε κάθε γκολ, κάθε απόκρουση. Έχουμε εκπληρώσει τους βασικούς στόχους, τις νίκες με τη Βοσνία και την κατάληψη της 3ης θέσης. Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε μία τέτοια κατάσταση να διεκδικούμε πρόκριση στην τελική φάση και τα κορίτσια έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα και το μέγεθος της. Θα ήθελα να κάνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, η βοήθεια του είναι πολύτιμη για την προσπάθεια μας».

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός Εθνικής Γυναικών):

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενες που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είμαστε και πάλι στην Εθνική ομάδα. Έχουμε νωπές τις μνήμες από τα δύο νικηφόρα παιχνίδια με αντίπαλο τη Βοσνία. Η Εθνική Γυναικών είναι πρώτη φορά, τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά σε μία ιστορική πρόκριση στην τελική φάση EURO. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο μεγάλες δυνάμεις, την Κροατία και τη Ρουμανία που συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Από κει και πέρα είμαι σίγουρη ότι όλες οι αθλήτριες θα δώσουμε το 100%, για το δύσκολο όνειρο της πρόκρισης».



No comments