Ετοιμοι οι 4 ''μονομάχοι'' του Κυπέλλου Ελλάδος ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμοι οι 4 ''μονομάχοι'' του Κυπέλλου Ελλάδος !

 



Πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 20ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής : 

Κώστας Σταματιάδης (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ):

« Το Final Four, είναι μια τελική φάση που ο κάθε φιναλίστ έχει τις πιθανότητες του. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι απουσιάζουν οι δύο πρώτοι (Ολυμπιακός και ΑΕΚ) της Handball Premier, σημαίνει πολλά. Στο δικό μας το άθλημα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι εδώ τέσσερις ιστορικές ομάδες, η κάθε μια με τη δική της αξία».

Ανδρέας Μούκιος (Πρόεδρος ΔΕΠ/ΟΧΕ):

« Μακάρι όλα τα Final Four και όλοι οι τελικοί των πρωταθλημάτων να διεξάγονται σε τέτοια γήπεδα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα φέτος. Δεν βρίσκονται εδώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ που μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο ανδρών. Είναι τέσσερις ομάδες με ιστορία στο άθλημα που όλοι έχουν πιθανότητες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίσει το χάντμπολ, γιατί μέσα από το άθλημα κερδίζουμε όλοι ».

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής ΑΣΕ Δούκα):

«Είμαστε χαρούμενοί που βρισκόμαστε σε αυτή τη γιορτή του ελληνικού χάντμπολ για 2η συνεχόμενη χρονιά. Θα πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας. Ευελπιστώ να διεξαχθούν τρία ωραία παιχνίδια και να διαφημίσουμε το άθλημα μας».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ):

« Είμαστε σε ένα υπέροχο κλειστό γυμναστήριο, στο οποίο πιστεύω θα γίνουν ωραίοι αγώνες. Είμαστε 4 φιναλίστ που ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και ο καθένας με το δικό του τρόπο να διεκδικήσει το κύπελλο. Το κάθε ματς είναι ξεχωριστό, είναι τελικός».

Θεόδωρος Γκίνης (Προπονητής Πανελληνίου ΓΣ):

« Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης και η χρονιά όσον αφορά το πρωτάθλημα να μην πήγε καλά, αλλά αύριο είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε εδώ».

Σάκης Βαλαβάνης (Προπονητής Bianco Monte Δράμα):

'' Είναι η πρώτη μας παρουσία στο φάιναλ φορ. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θεωρώ πως οι τέσσερις ομάδες είναι άξια εδώ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον ημιτελικό και αν ο θεός βοηθήσει θα διεκδικήσουμε αυτό το τρόπαιο».

Ανδρέας Αραπακόπουλος (αρχηγός ΑΣΕ Δούκα):

«Είμαστε σε 2ο σερί Final Four. Πέρσι φτάσαμε ένα γκολ μακριά από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα τελευταία έχουμε κάποιες συνεχόμενες ήττες, αλλά θεωρώ ότι το Κύπελλο είναι μια γιορτή και μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι. Με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί, είχαμε από μία νίκη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα πρέπει να στεκόμαστε στους παρόντες, αλλά όλοι μας εδώ μέσα σκεφτόμαστε ότι λείπουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ και άρα είναι μια σημαντική ευκαιρία να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είναι μία γιορτή και πρέπει να το χαρούμε».

Νίκος Νικολαϊδης (αρχηγός ΠΑΟΚ):

« Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε μία γιορτή, όπως είναι το Final Four του Κυπέλλου. Φαβορί δεν υπάρχουν, αλλά παρόλα αυτά εμείς είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Γιάννης Αλικάκος (αρχηγός Πανελληνίου ΓΣ):

«Σε προσωπικό επίπεδο οι αθλητές αλλά και ως ομάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή τη γιορτή. Κυριολεκτικά στη δική μας περίπτωση ταιριάζει η φράση… η φανέλα είναι βαριά, οπότε θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και ότι προκύψει».

Αδάμ Παπαδόπουλος(αρχηγός Bianco Monte Δράμας):

«Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο Final Four. Η χαρά μας είναι μεγάλη, ανυπομονούμε να δούμε τι κρύβει αυτός ο όμορφος θεσμός, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, οφείλουμε να σεβαστούμε τα πάντα».


Το πρόγραμμα του 20ου Final Four

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ημιτελικοί

16:00 ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ (ΟΧΕ TV)

19:00: Πανελλήνιος ΓΣ- Bianco Monte Δράμα (OXE TV)

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

20:15 Τελικός (ΕΡΤ3)


 

No comments