Αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 Κυπέλλου Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 Κυπέλλου Γυναικών

 


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πεντέλης η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 20ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Λουξ.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του Δήμου Πεντέλης, οι προπονητές και οι αρχηγοί των φιναλίστ ομάδων της διοργάνωσης ενώ δεν εκπροσωπήθηκε η Αναγέννηση Αρτας που απουσίασε από την συνέντευξη Τύπου.

Νατάσσα Κοσμοπούλου (Δήμαρχος Πεντέλης):

« Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε μία τέτοια διοργάνωση συνδυάζοντας τους πρώτους μήνες της νέας διοίκησης του Δήμου μας με ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Ας θυμηθούμε ότι πέρασαν 15 χρόνια που ο Δήμος Πεντέλης φιλοξένησε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση και το να επανέρχεται αυτή η ευκαιρία, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους εμάς.

Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της διοργάνωσης νικητές θα είμαστε όλοι και φυσικά το άθλημα του χάντμπολ το οποίο εκπροσωπούμε και προωθούμε με πάθος μέσω του σωματείου Αστέρας Μελισσίων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και σε όλες τις ομάδες. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της και θέλω να εκφράσω τη δέσμευση μας για μελλοντικές κοινές δράσεις που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό στην περιοχή μας ».

Φραγκίσκος Ζαλώνης (Ειδικός Γραμματέας ΟΧΕ):

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για την απώλεια του Γιώργου Μυλωνά που αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα. Αποστέλλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο Χρήστο, την Κατερίνα και την Έβελιν. Για τη διοργάνωση ευχαριστούμε όλες τους ανθρώπους του Δήμου που συνέβαλαν στη διοργάνωση. Χθες ήταν η ημέρα της Γυναίκας, θέλουμε ως Ομοσπονδία οι γυναίκες να μην γιορτάζουν μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά κάθε μέρα, χωρίς να φοβούνται να υποστούν οποιαδήποτε μορφής βία, να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εργασία και να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, όπως έχει η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Στη διοργάνωση έχουμε τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, είμαστε σίγουροι θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια και τη Δευτέρα το βράδυ να κερδίσει το άθλημα».

Ανδρέας Μούκιος (Πρόεδρος ΔΕΠ/ΟΧΕ):

'' Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι 4 από τις 5 πρώτες ομάδες της Α1 Γυναικών.

Πιστεύουμε ότι θα δούμε τρία πολύ ωραία παιχνίδια.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 ».

Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ):

« Για εμάς είναι η 5η συνεχόμενη συμμετοχή σε Final Four. Na ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να γίνουν καλά παιχνίδια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το κομμάτι του θεάματος, και ο κόσμος να έρθει να μας δει από την περιοχή, να δει πραγματικά ωραίους αγώνες. Από κει και πέρα εμείς σαν ομάδα, ούτως ή άλλως πρωταγωνιστούμε στο χάντμπολ γυναικών και στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου και πραγματικά η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να διεκδικήσει τον 2ο κατά σειρά τίτλο για φέτος».

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ):

« Πάνω απ’ όλα θα ήθελα αυτό το διήμερο, οι ομάδες να έχουν την υγεία τους, να δούμε ένα όμορφο θέαμα και ο καλύτερος να κερδίσει και τον τίτλο».

Σωκράτης Βακάλης (τεχνικός ΑΕΠ Πανόραμα):

« Η συμμετοχή μας εδώ είναι μεγάλο επίτευγμα, θέλουμε να είμαστε στην αφρόκρεμα του αθλήματος και αυτό θα γίνει με διάρκεια.

Ήρθαμε για το καλύτερο, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Εύχομαι οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο άθλημα και να κερδίσουμε νέα παιδιά για το άθλημα».

Χριστίνα Εμμανουηλίδου (αθλήτρια ΑΕΠ Πανόραμα):

« Τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν είναι τα ίδια με του πρωταθλήματος, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε δύο δυνατούς ημιτελικούς και ένα τελικό διαφήμιση για το άθλημα. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα αρπάξουμε την κάθε ευκαιρία».

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΟΦΝ Ιωνίας):

« Αγωνιστικά περιμένω δύο δυνατούς ημιτελικούς, όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους.

Πιστεύω να γίνουν αγώνες- διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ και να κερδίσει ο καλύτερος».

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝ Ιωνίας):

« Η Νέα Ιωνία όπως κάθε χρόνο είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, έχοντας ως στόχο τη διεκδίκηση των τροπαίων. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και όλες οι αθλήτριες θα δώσουμε το 100%».




 

No comments