Δύο ''πύργοι'' του χάντμπολ στον Πύργο του Αϊφελ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύο ''πύργοι'' του χάντμπολ στον Πύργο του Αϊφελ !


Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη και η διεθνής τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό beach handball  στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», σε αγώνες επίδειξης  27-29 Ιουλίου στην έδρα της Γαλλικής Ομοσπονδίας το «Maison Du Handball», στο Κρετέιγ, 20 χιλιόμετρα από το Ολυμπιακό Στάδιο του Παρισιού.

Σε τοποθετήσεις τους, επεσήμαναν : 

Μαρία Καραντώνη ( προπονήτρια Εθνικής Γυναικών):

«Το Beach Handball έπειτα από την ένταξη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, στα World Beach Games το 2019 και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες το 2023, κάνει με την παρουσία του στο Παρίσι 2024 ακόμη ένα τεράστιο βήμα στο οποίο όλοι καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι ευγνώμων που επιλέχθηκα ανάμεσα σε τόσο σπουδαίους προπονητές, αλλά ταυτόχρονα νιώθω και δικαιωμένη ευχαριστώντας την IHF για την τεράστια αυτή διάκριση στην καριέρα μου ως προπονήτρια ».

Μάγδα Κεπεσίδου ( τερματοφύλακας Εθνικής Γυναικών):

«Αρχικά αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι το να βρίσκεσαι σε μια Ολυμπιάδα είναι μέγιστη τιμή για τον κάθε αθλητή και νιώθω ευλογημένη που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία!  Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις συμπαίκτριες μου όλα αυτά τα χρόνια, τις δυο προπονήτριες μου και όλους όσοι πίστεψαν και στήριξαν το άθλημα, γιατί χωρίς αυτούς δε θα μου δινόταν αυτή η ευκαιρία! Ανυπομονώ να το ζήσω!»

No comments