Αντίστροφη μέτρηση της Εθνικής μας για το Euro - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση της Εθνικής μας για το Euro

 


Ξεκίνησε στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για την τελική φάση του EURO 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το διάστημα 10-28 Ιανουαρίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας κάλεσε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ( έως τις 24/12 ) τους παρακάτω 23 αθλητές:

Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Τζίμπουλας, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Κουκουλάς (Ιωνικός Ν.Φ ), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία)

Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου, στο οποίο περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά «Τρόπαιο των Καρπαθίων» που θα πραγματοποιηθεί 27-30/12 και θα πάρουν μέρος Ρουμανία, Ελλάδα, Σλοβακία και Γεωργία.

Το τρίτο στάδιο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-6 Ιανουαρίου 2024 με προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και  φιλικά στη Βόρεια Μακεδονία.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα αναχωρήσει στις 9 Ιανουαρίου για το Μόναχο όπου και θα αντιμετωπίσει στο «Olympiahalle» τις Πορτογαλία (11/1) Δανία (13/1) και Τσεχία (15/1) για τον 6ο όμιλο.

No comments