Μάλλιος : '' Η ΑΕΚ μπορεί το νταμπλ '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος : '' Η ΑΕΚ μπορεί το νταμπλ ''


Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ , είναι  ο πολύπειρος παίκτης της κι αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Χάρης Μάλλιος.

Μάλιστα, σε σχετικές δηλώσεις του επεσήμανε : '' Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να επιτύχει την κατάκτηση του νταμπλ και αυτός είναι ο στόχος δεν κρυβόμαστε, όμως καθώς έχουμε απέναντί μας έναν ισάξιο αντίπαλο οφείλουμε να αξιολογήσουμε και να μάθουμε από τις έως τώρα ήττες μας ώστε να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος. Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως δεν είχαμε την απαιτούμενη σταθερότητα και συνέπεια στην απόδοσή μας με αποτέλεσμα να έχουμε μεταπτώσεις και νεκρά διαστήματα σε αρκετά χρονικά σημεία των παιχνιδιών αυτό μπορεί να ήταν αρκετό για να κερδίσουμε αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε και μπορούμε ''.

Αναφερόμενος στην ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Μάλλιος σχολίασε : '' Όπως και στο Σούπερ Καπ έτσι και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό θεωρώ πως στις λεπτομέρειες κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα στις ειδικές καταστάσεις των παιχνιδιών στις οποίες δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να βρούμε τις επιτυχημένες επιλογές και λύσεις με αποτέλεσμα να αδικήσουμε πιστεύω την προσπάθεια μας. Θεωρώ πως αν παίζαμε το τελευταίο παιχνίδι ενάντια στον Ολυμπιακό στην φυσική μας έδρα θα κερδίζαμε και αυτό έχει να κάνει και με την ψυχολογία των αντιπάλων σε αυτό το γήπεδο. Όμως με τα αν δεν μπορείς να προχωρήσεις και εμείς οφείλουμε να πορευτούμε με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και να μην ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν είναι στην νοοτροπία μας να ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν θα το κάνουμε. Δεν το συζητώ πως η ενέργεια και η δύναμη του κόσμου στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης έχει λείψει εμφανέστατα στην ομάδα και την έχει επηρεάσει. Αυτό που εύχομαι είναι από την νέα χρονιά να επανέλθει η κανονικότητα και στα παιχνίδια μας εντός έδρας γιατί θα μας δώσει μια μεγάλη ώθηση. Είναι η αλήθεια αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα με το γηπεδικό και πρακτικό καθώς και στην ψυχολογία μας. Θεωρώ πως αρκετοί τραυματισμοί της ομάδας συνέβησαν εξαιτίας αυτού του γεγονότος πράγμα το οποίο μας έφθειρε πολύπλευρα. Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με την χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε νοκ άουτ εκτός έδρας ματς ενάντια στον Ολυμπιακό όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να προκριθούμε. Στην διάρκεια της διακοπής πρέπει να κάνει ο καθένας μας την αυτοκριτική του, μετά συλλογικά ως ομάδα ώστε απόλυτα συντονισμένα να πάμε και να πάρουμε την πρόκριση σε αυτό το παιχνίδι χωρίς πολλά λόγια''.

Ο  Μάλλιος, που μίλησε στο enwsi.gr, είναι 36 ετών κι έχει αγωνισθεί σε Πανελλήνιο, Διομήδη, Σπρίνγκε ( Γερμανία ), Στράλσουντ ( Γερμανία ), Καϊζερσλάουτερν ( Γερμανία ), Νιλουφέρ Μπελεντιγιέσπορ ( Τουρκία ), Μπάτμαν Μπελεντιγιέσπορ ( Τουρκία ), Ολυμπιακό, Μπέσα Φάμγκας ( Κόσοβο ), Νανσί ( Γαλλία ), ΑΕΚ.


No comments