Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ


Στις λεπτομέρειες αποκλείσθηκε ο ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του EHF European Cup  μετά το ισόπαλο 25-25 απέναντι στην αυστριακή Λιντς στη Μίκρα, σε συνδυασμό με την ήττα του 27-26 στην Αυστρία.

Στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 14-12.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε 20-16 στο 40’ και 25-23 στο 55’, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα έστω και του ενός τέρματος που θα του έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα πέναλτι.

Στην τελευταία επίθεση ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίλεπτη και είχε ένα σουτ, αλλά το γκολ του Μποτσκάρεφ ακυρώθηκε ως εκπρόθεσμο.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 4, Ελευθεριάδης 4, Τσαμουρίδης 3, Παπαγεωργίου 1, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου Θ. 3, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 1, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 1, Μποτσκάρεφ 3, Τζωρτζίνης 2, Δάιος.

1 comment

Anonymous said...

ακόμη τον κρατάτε τον άσχετο στον πάγκο δεν είναι κρίμα αυτά τα παιδιά με τόσο ταλέντο να αδικούνται από έναν άσχετο στον πάγκο και δεν είναι μόνο το ευρωπαικο παιχνίδι τα ιώδια με τον δούκα τα ιδικά με την δράμα και θα πανε να κερδίσουν στην Νάουσα αμα κερδίσουν και θα το παίξει και προπονηταρας που στο φινάλε τα παιδιά με το ταλέντο τους θα έχουν κερδίσει.
Γιατί ρε μεγάλε προπονητά αμα έχεις τα κότσια δεν βγήκες να πεις ότι συγνώμη εγώ έχασα το παιχνίδι και να σηκωθείς να φυγεις αλλά βολεύεσαι, δεν φταις εσυ αλλά η διοίκηση του ΠΑΟΚ που δεν σε στέλνει σπίτι σου ,κατι πρέπει να συμβαίνει κατι παίζεται εκεί ούλοι μαζί εκτός από τους παίκτες.
Κρίμα για μας που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ που μάθαμε στις νίκες να μας ξεφτιλίζεται έτσι για έναν άσχετο που ας μας πει τι εχει κανει τα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Να φυγει τώρα αν και έπρεπε χτες. Σωστε την ομάδα κυριε χασεκιδη για να ξαναέρθουμε γήπεδο μας απογοητεύετε. πνιξαμε την πικρα μας με την ΔΡΑΜΑ την πικρα μας με τον ΔΟΥΚΑ,Ε το χθεσινο δεν πνίγεται έλεος.