Στην Πολωνία η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Πολωνία η ΑΕΚ

Τη νέα ευρωπαϊκή της περιπέτεια ξεκινάει την Τρίτη (17/10, 19:45) η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην Πολωνία, για την αναμέτρηση με την Γκόρνικ Ζάμπρζε στην πρεμιέρα του EHF European League, όπου η «Ένωση» μετέχει στον 2ο Όμιλο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Hola Sportowa Pogon», ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το ehftv.com.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς δήλωσε: «Δώσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, επομένως είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρεμιέρα. Ο αντίπαλός μας είναι σε πολύ καλή φόρμα. Είναι μία ομάδα που παίζει συγκεντρωμένα, επιθετικά, γρήγορα, της οποίας ηγείται ένας πολύ ποιοτικός και έμπειρος προπονητής που εμπιστεύονται. Παίζουν διαφορετικά σε σχέση με τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει στο Πρωτάθλημα Ελλάδας και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα ρίξουμε τα καλά μας χαρτιά στο παιχνίδι από την αρχή. Αν και είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι, είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους τους συμμετέχοντες. Θα τα δώσουμε όλα, δεν είναι απλά μία μέρα στη δουλειά.

Είμαι πεπεισμένος ότι μας περιμένει ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί, όχι μόνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα, αλλά γιατί αγωνίζονται και εντός έδρας. Όμως, εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στα πράγματα στα οποία προπονούμαστε. Ας αρχίσει το παιχνίδι!».

No comments